Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi 9 VS Mi 9T Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το φόρουμ, βρίσκομαι στην αναζήτηση για καινούργιο κινητό μέχρι 350Ε. Και ειδικότερα είμαι ανάμεσα στα κινητά του τίτλου. Να πάω σε μι 9 global(340E) απο Κίνα ή να περιμένω το Mi 9T Pro? Γνωρίζω specs και των δύο αλλά ο μόνος μου ενδοιασμός είναι η χαμηλότερης χωρητικότητας μπαταρία του μι 9.

• Like 1
Δημοσ.

Kαλησπερα, οι διαφορές τους ειναι πολυ λιγες , με κύριες το μεγαθος της μπαταριας (το mi9 υποστηριζει wireless charge βεβαια)και το 3.5mm port για ακουστικα, αν στο Mi9 δεν σε ενοχλει η ελειψη της θυρας 3.5mm και το λιγοτερο ΄΄καθαρο΄΄ στυλ (me nocth) της οθονης δεν αξιζει να περιμενεις. Το θεμα με την μπαταρια λυνεται σχετικα ευκολα αν σκεφτεις οτι το mi9 μπορεις να το φορτιζεις ακομα και στο αυτοκινητο ασυρματα πολυ ευκολα.. και σε συνδιασμο με τον αρκετα efficient 855 βγαζει ανετα μια μερα

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου έλεγα να περιμένεις να δεις τιμή,

Το mi9 pro είναι πιο ολοκληρωμένη συσκευή με μεγάλη μπαταρία,  3.5 Jack radio. Όταν βγει βλέπεις το κάνεις,  άσε που λογικά θα πέσει και άλλο η τιμή του mi9.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

υπαρχει με global rom αυτην την στιγμη..αν το θες Ευρωπαικο καλυτερα να περιμενεις..καλο το Mi9 αλλα παραμενει βιαστικη κινηση(μετα απο updates παραμενουν bugs)

σε λογικη χρηση θα σε καλυπτει η μπαταρια του Mi 9..αν παιζεις παιχνιδια η εφαρμογες γενικα που θα ανεβαζουν το freq του 855 τοτε περιμενε πολυ χαμηλα sot..για μενα και παλι περιμενε το 9t pro θα ειναι λουκουμακι

• Like 1
Δημοσ.

Το Mi 9t pro οπως το ειπες θα ειναι λουκουμι αλλα δεν νομιζω να ερθει κατω απο 450. Το Mi 9 απο κινα εχει 320 τωρα και ειναι γενικα καλη τιμη. Οποτε ακομα δεν εχω αποκλισει το Mi 9.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ουσιαστικά στο mi9 έχεις λιιιιγο καλύτερα αποτελέσματα στην κάμερα + υπέρυθρες + dlna.

Στο mi9t pro έχεις μεγαλύτερη μπαταρία, καθαρή οθόνη χωρίς νοτς, χαμηλότερο sar, 3.5 jack, ραδιόφωνο.

Νομίζω το 9t pro είναι καλύτερη λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...