GeorgeGK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Σημερα μετα απο 3 χρονια (νομιζω) μπλοκαρε το κινητο. Μου βγάζει να βάλω το μοτιβο και αφου το βάλω δεν το αναγνωριζει και το θεωρει λαθος. Για καποιο λογο ενω βαζω το δακτυλικο αποτυπωμα δεν ξεκλειδωνει αλλά μου ζηταει το μοτιβο. Δοκιμασα απο τον browser απο την σελιδα που πας αν εχεις χασει το κινητο να το κλειδώσω με νεο κωδικο αλλά αφοτου το κανω μουυ βγαζει μηνυμα οτι επειδη εχω ηδη κωδικο κλειδωματος ή μοτιβο δεν γινεται να βάλω νεο κωδικο. Οταν μου παρει λαθος το μοτιβο, βγαζει επιλογη οτι δεν θυμαμαι το κωδικο αλλά αν το πατησω μου λεει οτι για να βαλω νεο κωδικο θα πρεπει να διαγραφουν ολα τα δεδομενα μου. Οι ερωτησεις τώρα, υπάρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησω το κλειδωμα του κινητου? Αν οχι μπορώ με καποιο τροπο να παρω τουλαχιστον τα δεδομενα μου ? Ευχαριστώ εκ των προτερων. edit : Διαβασα τωρα οτι το εχω σε λαθος κατηγορια. Αν μπορει καποιος μοντ ας το μεταφερει. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από GeorgeGK
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δυστυχως πρεπει να γινει φορματ για να επαναφερεις το κινητο. Τα δεδομενα προφανως χανονται. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ: ΠΑΝΤΑ BACKUP ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Ή ΣΤΗΝ SD CARD
GeorgeGK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Πιστευεις εχει νοημα να το παω σε κανενα μαγαζι μπας και μπορουν να παρουν κανενα back up ?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε Πιστευεις εχει νοημα να το παω σε κανενα μαγαζι μπας και μπορουν να παρουν κανενα back up ? Προσωπικα το εχω δοκιμασει, εχω παει το δικο μου MI MAX (Πρωτη εκδοση) σε ολες τις εταιριες κινητης στην ελλαδα αλλα και σε γνωστες αλυσιδες ηλεκτρονικων. Κανεις δεν μπορουσε να ανακτησει δεδομενα και αλλοι δεν ηθελαν καν να το πιασουν για να το κανουν φορματ. Αυτοι που αναλαμβαναν ηθελαν απο 15 μεχρι 25€ μονο για φορματ. Το εκανα μονος μου φορματ και τελειωσε η ιστορια, χανοντας μονο οτι περασμενο ειχα στο κινητο που ευτυχως ηταν μονο τραγουδια.
GeorgeGK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Και συ με το ιδιο προβλημα? Καλα εννοειται οτι αν ειναι για φορματ θα το κανω μονος μου. Εγώ λεω να το παω μονο αν εχουν καποιο τροπο που δεν βρισκω απο το ψαξιμο ώστε να ξεκλειδώσουν το κινητο ή τουλαχιστον να σωθουν τα αρχεια
chios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή δεν το βλέπει να πάρεις backup τα αρχεία σου; Τον εντοπισμό σφαλμάτων usb τον έχεις ενεργώ; από τις ρυθμίσεις για προγραμματιστες.
GeorgeGK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Οταν το συνδεσω το βλεπω αλλά φαινεται οτι ο φακελος ειναι αδειος. Παιζει τελευταια φορα να ειχα πατησει οταν συνδεθει σε pc να φορτισει μονο και οχι μεταφδορα αρχειων. Ειμαι 99% σιγουρος οτι το εχω ενεργο ναι
saruman123 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Αν είσαι 100% σίγουρος για τον εντοπισμό σφαλμάτων USB τότε ενδέχεται να κάνεις κάτι με αυτό
GeorgeGK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκιμασα για backup αλλά μου εβγαλε αυτο το μηνυμα. Any ideas? Επισης δοκιμασα το adb devices αλλά μου βγαζει αυτο Γινεται καπως να το κανω authorized ενώ το κινητο μου ειναι κλειδωμενο?? Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από GeorgeGK
saruman123 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν δεν σου βγάλει τον σειριακό αριθμό για επιβεβαίωση δεν μπορείς να συνεχίσεις. Αυτό ενδέχεται να μην είναι ενεργοποιημένο το USB Debugging. Πάντως το ADB μπορεί να διαγράψει το αρχείο που έχει αποθηκευτεί το μοτίβο δίνοντας τις εντολές: adb shell rm /data/system/gesture.key Στη συνέχεια κάνουμε επανεκκίνηση και είμαστε έτοιμοι. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από saruman123
GeorgeGK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Νομιζω οτι ειναι ενεργοποιημενο γιατι σημερα συγκεκριμενα περασαν στο κινητο μου καποια builds απο android studio για να κανουν debug που εχω την εντυπωση οτι χρειαζεται να εχεις το USB Debugging ενεργοποιημενο.
bbbb Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Recovery δεν έχεις περασμένο; Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από bbbb
GeorgeGK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Hταν ηδη με την επισημη International εκδοση που εφερνε η Infoquest οποτε δεν χρειαστηκα να εχω περασει κατι αλλο.
saruman123 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε Νομιζω οτι ειναι ενεργοποιημενο γιατι σημερα συγκεκριμενα περασαν στο κινητο μου καποια builds απο android studio για να κανουν debug που εχω την εντυπωση οτι χρειαζεται να εχεις το USB Debugging ενεργοποιημενο. Δες τον οδηγό εκεί που λέει για τον σειριακό αριθμό αν δεν το βλέπει την πρέπει να κάνεις. Επίσης υπάρχει η λύση και με τον διαχειριστή συσκευής αν τον έχεις ενεργοποιημένο . Από εκεί βάζεις καινούργιο password και το ξεκλειδώνει. 1 λεπτό πριν, GeorgeGK είπε Hταν ηδη με την επισημη International εκδοση που εφερνε η Infoquest οποτε δεν χρειαστηκα να εχω περασει κατι αλλο. Άρα δεν έχει.
GeorgeGK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Αν με το τον διαχειριστη συσκευής εννοεις αυτο το findmydevice δεν εχει επιλογή για να βαλω νεο password.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα