AntiCambeR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, alex1_kgr είπε Όλα γίνονται, ή καλύτερα σχεδόν όλα. Πρόσβαση μέσω ADB δεν μπορείς να έχεις γιατί δεν έχεις πρόσβαση στο κινητό οπότε να κάνεις αξιόπιστο τον ADB server που τρέχει στον υπολογιστή σου, οπότε το ξεχνάμε. Τα δεδομένα δε σου τα εμφανίζει στον υπολογιστή γιατί είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο. Για να σου βγάζει το φάκελο σημαίνει ότι έχεις το MTP ανοιχτό, άλλα όπως σου είπα είναι κλειδωμένο. (συμβαίνει σε όλα τα android αυτό). Τώρα για το συγκεκριμένο θεωρώ ότι μπορεί να γίνει κάτι. Είναι qualcomm οπότε υπάρχουν τρόποι για να αφαιρέσεις το κλείδωμα της συσκευής χωρίς να χάσεις δεδομένα. Αυτό βέβαια δε μπορεί να γίνει χωρίς τη χρήση κάποιου προγράμματος gsm και φυσικά χωρίς εμπειρία. Στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα και νομίζω ότι θα βγάλουμε άκρη. 1)Επειδή είναι κλειδωμένο με μοτίβο δεν φαίνονται τα αρχεία της εσωτερικής μνήμης στο PC; 2)Υπάρχει κίνδυνος "τρύπας" με ενεργοποιημένο το Usb Debuging σε ενημερωμένη( security patches) συσκευή;Δεν έχω ενεργοποιήσει το Usb Debuging γιατί μεταφέρω τακτικά τα αρχεία στην micro sd. 3)Αν φάει καμιά "φρίκη" το κινητό(πχ αν κολλήσει και δεν γίνεται hard reset), δεν θα μπορώ να το επαναφέρω στην εργοστασιακή κατάσταση;
alex1_kgr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 20 ώρες πριν, AntiCambeR είπε 1)Επειδή είναι κλειδωμένο με μοτίβο δεν φαίνονται τα αρχεία της εσωτερικής μνήμης στο PC; 2)Υπάρχει κίνδυνος "τρύπας" με ενεργοποιημένο το Usb Debuging σε ενημερωμένη( security patches) συσκευή;Δεν έχω ενεργοποιήσει το Usb Debuging γιατί μεταφέρω τακτικά τα αρχεία στην micro sd. 3)Αν φάει καμιά "φρίκη" το κινητό(πχ αν κολλήσει και δεν γίνεται hard reset), δεν θα μπορώ να το επαναφέρω στην εργοστασιακή κατάσταση; 1) Ακριβώς 2) Όχι γιατί λογικά το τηλέφωνο δεν είναι ρουταρισμένο οπότε δεν υπάρχει τρόπος να έχεις πρόσβαση στο φάλεκο system όπου υπάρχει το αρχείο με το μοτίβο. 3) ότι και να γίνει θα μπορείς να κάνεις factory reset από recovery. 1
AntiCambeR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, alex1_kgr είπε 1) Ακριβώς 2) Όχι γιατί λογικά το τηλέφωνο δεν είναι ρουταρισμένο οπότε δεν υπάρχει τρόπος να έχεις πρόσβαση στο φάλεκο system όπου υπάρχει το αρχείο με το μοτίβο. 3) ότι και να γίνει θα μπορείς να κάνεις factory reset από recovery. 3)Δηλαδή η διαφορά με ενεργοποιημένο το Usb είναι ότι έχεις πιθανότητες να σώσεις τα αρχεία;χ Εχω Sony (XZ1) και νομίζω πως γίνεται hard reset με διαφορετικό τρόπο και όχι με Volume up+home(δεν έχει)+power(Μέσω εντολών του μενού στο Recovery Mode) όπως πχ στα Samsung. Μόνο 1 φορά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μέσω του λογισμικού όταν έκανα install το Android 9. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από AntiCambeR
alex1_kgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, AntiCambeR είπε 3)Δηλαδή η διαφορά με ενεργοποιημένο το Usb είναι ότι έχεις πιθανότητες να σώσεις τα αρχεία;χ Εχω Sony (XZ1) και νομίζω πως γίνεται hard reset με διαφορετικό τρόπο και όχι με Volume up+home(δεν έχει)+power(Μέσω εντολών του μενού στο Recovery Mode) όπως πχ στα Samsung. Μόνο 1 φορά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μέσω του λογισμικού όταν έκανα install το Android 9. Κοίτα γενικά το usb debugging δε βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις μιάς και για να δώσεις πρόσβαση πρέπει να το αποδεχτείς από την οθόνη του κινητού και εφόσον είναι κλειδωμένο αυτό δε γίνεται. Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσεις το κλείδωμα οθόνης και στα σόνυ. Τα σόνυ βέβαια δεν έχουν το γνωστό recovery όπως τα υπόλοιπα τηλέφωνα.Για να το κάνεις hard reset πρέπει ή να φλασάρεις ολόκληρη την έκδοση μέσω του προγράμματος της σονυ ή με άλλο flasher συγκεκριμένα partition του κινητού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα