Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε

Αν με το τον διαχειριστη συσκευής εννοεις αυτο το findmydevice δεν εχει επιλογή για να βαλω νεο password.

• Μπαίνουμε στην επίσημη σελίδα του Διαχειριστή και αναζητούμε τη συσκευή μας. Ενδέχεται να μην τη βρει με την πρώτη φορά για αυτό κάνουμε refresh στο παράθυρο του browser και ξαναδοκιμάζουμε.
  • Στη συνέχεια πατάμε το "Κλείδωμα" και βάζουμε το νέο μας προσωρινό password, το οποίο θα διαγράψει το παλιό.
  • Το νέο password θα εφαρμοστεί στη συσκευή μας μετά από κάνα πεντάλεπτο, οπότε και μπορούμε να το πληκτρολογήσουμε στη συσκευή μας για να την ξεκλειδώσουμε.

Σε εμένα αυτό είναι 

Screenshot_20190612-003135.jpg.b8e85c56ad8dfd38a9812b59cf5bcba2.jpg

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Ναι γι αυτο ελεγα. Δεν μου εμφανιζει καπου να βαλω τον κωδικο.

Capture4.PNG.af992c950cda142c0dad342aa2264266.PNG

Στην 2η επιλογη, στην προστασια συσκευης εχει αυτά

Capture5.PNG.69f776634aadbeba130dc7d9ffcd9fc3.PNG

Δημοσ.

Μηπως επειδη εσύ δεν εχεις καποιο κωδικο κλειδωματος οθονης τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω απο την πρώτη σειρα. Ενω εγώ εχω, οποτε ισως γι αυτο δεν μου δινει την δυνατοτητα.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι αν γινεται χωρις να χασω τα δεδομενα μου. Αλλιως οταν πατησω οτι εχω ξεχασει τον κωδικο μου, μου δινει επιλογή να σεταρω νεο αλλά θα διαγραψει τα παντα. Οποτε γι αυτο ψαχνω τροπο να το ξεκλειδώσω χωρις να χασω τα παντα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeGK είπε

Το θεμα ειναι αν γινεται χωρις να χασω τα δεδομενα μου. Αλλιως οταν πατησω οτι εχω ξεχασει τον κωδικο μου, μου δινει επιλογή να σεταρω νεο αλλά θα διαγραψει τα παντα. Οποτε γι αυτο ψαχνω τροπο να το ξεκλειδώσω χωρις να χασω τα παντα.

Δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει κάποια σίγουρη λύση.

Οι 2 πιο βασικές μέθοδοι ξεκλειδώματος μέ απώλεια δεδομένων όταν κάποιος έχει ξεχάσει το pattern lock είναι οι εξής:

1. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από Google Account

2. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από Mi Account

Δημοσ.

Αν εχω απολεια δεδομενων τότε γιατι απλά να μην το κανω μεσα απο το κουμπι ξεχασα τον κωδικο μου? Αφου αν το πατησω μου δινει την δυνατοτητα να σεταρω νεο. Ο μονος λογος που δεν το εχω κανει ειναι γιατι διαγραφει τα δεδομενα και ηθελα να δω αν μπορουμε να τα σωσουμε καπως.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε

Αν εχω απολεια δεδομενων τότε γιατι απλά να μην το κανω μεσα απο το κουμπι ξεχασα τον κωδικο μου? Αφου αν το πατησω μου δινει την δυνατοτητα να σεταρω νεο. Ο μονος λογος που δεν το εχω κανει ειναι γιατι διαγραφει τα δεδομενα και ηθελα να δω αν μπορουμε να τα σωσουμε καπως.

Αυτά τα έχεις δει https://drfone.wondershare.com/unlock/android-pattern-lock-remover.html

Δημοσ.
8 ώρες πριν, saruman123 είπε

και αυτο το προγραμμα μου λεει οτι αν βγαλει τον κωδικο θα μου διαγραψει τα δεδομενα. Μαλλον δεν γινεται να βγαλω τον κωδικο και να σωσω τα δεδομενα.

Δημοσ.

ρε παιδια φωτογραφιες βιντεο τα βγαζουμε απο το τηλεφωνο καθε 1-2 μηνες.

αλλιως google drive.

μετα φτανουμε σε ενα σημειο που κλαιμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει λύση δυστυχώς φιλε μου, τα δεδομένα σου τα χαιρετάς, αφου δεν έχει USB Debugging ενεργό. Ακόμα και οι "γύρω γύρω τρόποι" τα διαγράφουν τα δεδομένα δε γίνεται αλλιώς.

Δοκίμασε να του ρίξεις 5-6 επανεκκινήσεις σερί χωρίς να δοκιμάζεις να βάλεις Pattern,  μπας και ξεκολλήσει, αλλα αυτό ειναι ματζούνια, 99.5% δε γλιτώνεις.

Επεξ/σία από papp0us
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, stefanos_th είπε

ρε παιδια φωτογραφιες βιντεο τα βγαζουμε απο το τηλεφωνο καθε 1-2 μηνες.

αλλιως google drive.

μετα φτανουμε σε ενα σημειο που κλαιμε.

Ισχυει αυτό που λες αλλά σκεφτεσαι και λες σιγα τι θα μου τυχει. Μεχρι που την πατας :P

Απλά εκτος απο αυτά εχω και τα data απο καποιες εφαρμογες που  δεν θα ηθελα να χασω. Αλλά παρα ειμαι ατυχος. Μου εχουν προτεινει και εχω βρει διαφορους τροπους και τυχαινει κανενας απο αυτους να μην λειτουργει στο κινητο μου. Επισης τυχαινε παλια να εκανα κανενα root και να ξεκλιεδωνα τον bootloader αλλά αυτην την φορά δεν το εχω κανει.

Δημοσ.

1 ώρα πριν, papp0us είπε

Δεν υπάρχει λύση δυστυχώς φιλε μου, τα δεδομένα σου τα χαιρετάς, αφου δεν έχει USB Debugging ενεργό. Ακόμα και οι "γύρω γύρω τρόποι" τα διαγράφουν τα δεδομένα δε γίνεται αλλιώς.

Δοκίμασε να του ρίξεις 5-6 επανεκκινήσεις σερί χωρίς να δοκιμάζεις να βάλεις Pattern,  μπας και ξεκολλήσει, αλλα αυτό ειναι ματζούνια, 99.5% δε γλιτώνεις.

Το usb debugging ειναι ενεργοποιημενο απλά πολλές απο τις εφαρμογες σου βγαζουν καποιο μηνυμα που πρεπει να αποδεχτεις.
Ακομα και με android studio που δοκιμασα μεσω αυτου να δω τα αρχεια μου λεει οτι πρεπει να αποδεχτώ την συνδεση.

Δημοσ.

Όλα γίνονται, ή καλύτερα σχεδόν όλα.

Πρόσβαση μέσω ADB δεν μπορείς να έχεις γιατί δεν έχεις πρόσβαση στο κινητό οπότε να κάνεις αξιόπιστο τον ADB server που τρέχει στον υπολογιστή σου, οπότε το ξεχνάμε.

Τα δεδομένα δε σου τα εμφανίζει στον υπολογιστή γιατί είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο. Για να σου βγάζει το φάκελο σημαίνει ότι έχεις το MTP ανοιχτό, άλλα όπως σου είπα είναι κλειδωμένο. (συμβαίνει σε όλα τα android αυτό).

Τώρα για το συγκεκριμένο θεωρώ ότι μπορεί να γίνει κάτι. Είναι qualcomm οπότε υπάρχουν τρόποι για να αφαιρέσεις το κλείδωμα της συσκευής χωρίς να χάσεις δεδομένα.

Αυτό βέβαια δε μπορεί να γίνει χωρίς τη χρήση κάποιου προγράμματος gsm και φυσικά χωρίς εμπειρία.

Στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα και νομίζω ότι θα βγάλουμε άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...