alexakis199 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Γνωρίζει κανείς από προγραμματισμό εγκεφάλου αυτοκινήτου με Galletto 3? Αν όχι υπάρχει κάποιο site κλπ που θα μπορούσαμε να μάθουμε ?
Liapisftw Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Offtopic: Ο μόνος galleto που ξέρω είναι αυτός.. Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθησω!!
alexakis199 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 37 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Offtopic: Ο μόνος galleto που ξέρω είναι αυτός.. Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθησω!! Ήταν καλό μπορώ να πω 1
meletis_m Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 15 ώρες πριν, alexakis199 είπε Γνωρίζει κανείς από προγραμματισμό εγκεφάλου αυτοκινήτου με Galletto 3? Αν όχι υπάρχει κάποιο site κλπ που θα μπορούσαμε να μάθουμε ? Τι ακριβώς θες να μάθεις. τι αμάξι έχεις και τι βελτίωση θες να κάνεις;
alexakis199 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Τι ακριβώς θες να μάθεις. τι αμάξι έχεις και τι βελτίωση θες να κάνεις; Ξέρω κάποια πράγματα από προγραμματισμό και θα ήθελα να μάθω αν μπορούσα να κάνω αλλαγές στο Ford fiesta 2004 που έχω . Γτ στην αγορά είναι αρκετά λεφτά η βελτίωση.
thanasisxask Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Το ότι ξέρεις προγραμματισμό δεν λέει τίποτα, πως δουλεύει ένας κινητήρας ξέρεις; και γιατί να τον πειράξεις; έχεις αλλάξει ή έχεις βάλει κάτι άλλο πάνω στο αμάξι;
Liapisftw Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, alexakis199 είπε Ξέρω κάποια πράγματα από προγραμματισμό και θα ήθελα να μάθω αν μπορούσα να κάνω αλλαγές στο Ford fiesta 2004 που έχω . Γτ στην αγορά είναι αρκετά λεφτά η βελτίωση. Φίλε μου μιλάς για ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.4? Τι βελτίωση να κάνεις? Να πάρεις 2 άλογα? Άστο το αμαξάκι στην ησυχία του. 2
alexakis199 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 24 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Φίλε μου μιλάς για ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.4? Τι βελτίωση να κάνεις? Να πάρεις 2 άλογα? Άστο το αμαξάκι στην ησυχία του. Βάζω σύστημα εξάτμισης ολικό και ήθελα την ανάλογη βελτίωση πριν μπει turbo κλπ 2 ώρες πριν, thanasisxask είπε Το ότι ξέρεις προγραμματισμό δεν λέει τίποτα, πως δουλεύει ένας κινητήρας ξέρεις; και γιατί να τον πειράξεις; έχεις αλλάξει ή έχεις βάλει κάτι άλλο πάνω στο αμάξι; Είπα μόνο για την ώρα το σύστημα εξάτμισης .
Liapisftw Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Φίλε μου ότι και να κάνεις δεν θα δεις αποτέλεσμα. Θα γίνει η πατεντα της πατέντας και δεν ξέρεις αν θα δουλέψει. Δεν το συζητάμε ότι με μαμά μπιελοπιστονα και σασμαν δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει μπαμ. Πούλησε το, βάλε και τα λεφτά που θα έριχνες για να βάλεις όλα αυτά και θα πάρεις αυτοκίνητο να σου κάνει τα κέφια. 2
alexakis199 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 23 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Φίλε μου ότι και να κάνεις δεν θα δεις αποτέλεσμα. Θα γίνει η πατεντα της πατέντας και δεν ξέρεις αν θα δουλέψει. Δεν το συζητάμε ότι με μαμά μπιελοπιστονα και σασμαν δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει μπαμ. Πούλησε το, βάλε και τα λεφτά που θα έριχνες για να βάλεις όλα αυτά και θα πάρεις αυτοκίνητο να σου κάνει τα κέφια. Πρίν 2 χρόνια το πήρα οπότε το ενδεχόμενο δεν υπάρχει 😛 . Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι για αλλαγή γενικά κινητήρα πιο μεγάλου τότε κλπ
Liapisftw Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, alexakis199 είπε Πρίν 2 χρόνια το πήρα οπότε το ενδεχόμενο δεν υπάρχει 😛 . Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι για αλλαγή γενικά κινητήρα πιο μεγάλου τότε κλπ Το οποίο θέλει κόψε ραψε αν δεν μπαίνει ο κινητήρας κουτί συν να το δηλώσεις στο υπουργείο συγκοινωνιών ώστε να αλλάξει η άδεια. Νομίζω θέλει και χαρτί μηχανικού. Εγώ θα το άφηνα ως έχει. Ένα ταπεινό φιέστα είναι.. δεν είναι για πειράγματα. Μετά θα υστερεί σε φρένα, αμορτισέρ και σε πολλά άλλα όπως σασμάν κλπ. Δεν είναι έτσι απλό.. δεν έχω ένα αμάξι πετάω μια τουρμπίνα πάνω και όλα καλά. Στο λέω εκ πείρας μιας και έχω ασχοληθεί με αρκετά αμάξια που είχα στην κατοχή μου. Τώρα κλαίω τα χρήματα μου.. όχι ότι δεν το γουσταρα αλλά ποτέ δεν παίρνεις πίσω ούτε το 10% Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Liapisftw 2
alexakis199 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Liapisftw είπε Το οποίο θέλει κόψε ραψε αν δεν μπαίνει ο κινητήρας κουτί συν να το δηλώσεις στο υπουργείο συγκοινωνιών ώστε να αλλάξει η άδεια. Νομίζω θέλει και χαρτί μηχανικού. Εγώ θα το άφηνα ως έχει. Ένα ταπεινό φιέστα είναι.. δεν είναι για πειράγματα. Μετά θα υστερεί σε φρένα, αμορτισέρ και σε πολλά άλλα όπως σασμάν κλπ. Δεν είναι έτσι απλό.. δεν έχω ένα αμάξι πετάω μια τουρμπίνα πάνω και όλα καλά. Στο λέω εκ πείρας μιας και έχω ασχοληθεί με αρκετά αμάξια που είχα στην κατοχή μου. Τώρα κλαίω τα χρήματα μου.. όχι ότι δεν το γουσταρα αλλά ποτέ δεν παίρνεις πίσω ούτε το 10% Γνωρίζω για όλα αυτά είναι η αλήθεια . Δεν είχα βέβαια θέμα να το έφτιαχνα σιγά σιγά και ας αλλάξω και πιστόνια και σασμάν και ότι θέλει .
Liapisftw Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, alexakis199 είπε Γνωρίζω για όλα αυτά είναι η αλήθεια . Δεν είχα βέβαια θέμα να το έφτιαχνα σιγά σιγά και ας αλλάξω και πιστόνια και σασμάν και ότι θέλει . Η μόνη λύση πιο σωστή που βλέπω εγώ είναι να βάλεις μοτέρ fiesta ST. Είναι ακριβώς το ίδιο αμάξι με το δικό σου με δίλιτρο μοτέρ και 150 άλογα. Βρες ένα τρακαρισμένο και πάρε μοτέρ σασμάν φρένα κλπ. Κούμπωσε τα, δήλωσε το και θα είσαι μια χαρά αλλά θα έχεις τα τέλη και την κατανάλωση διλιτρου Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Liapisftw
alexakis199 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Liapisftw είπε Η μόνη λύση πιο σωστή που βλέπω εγώ είναι να βάλεις μοτέρ fiesta ST. Είναι ακριβώς το ίδιο αμάξι με το δικό σου με δίλιτρο μοτέρ και 150 άλογα. Βρες ένα τρακαρισμένο και πάρε μοτέρ σασμάν φρένα κλπ. Κούμπωσε τα, δήλωσε το και θα είσαι μια χαρά αλλά θα έχεις τα τέλη και την κατανάλωση διλιτρου Δλδ πιστεύεις σε αυτό αν κουμπώσω μετά συστήματα εξάτμισης , turbo , προγράμματα κλπ θα είμαστε οκ ; Εννοείται με αλλαγές στα σασμάν , φρένα κλπ . Είχα δει ότι είναι ίδιο με παραπάνω δύναμη κλπ σαν μοτέρ .
Liapisftw Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δεν θα βάλεις τουρμπο. Δεν θα μπλέξεις με μετατροπές. Βάλε το μοτέρ, την εξάτμιση, βάλε και ένα ελεύθερο φίλτρο και με ένα πρόγραμμα πιστεύω θα παίξεις κοντά στα 170 άλογα. Ελαφρύ αμάξι έχεις οπότε θα είναι πολύ δυνατό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις