Νάσια ρασκου Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά είμαι καινούρια εδώ μέσα και δεν ξέρω αν έκανα βλακεία που το ανεβάζω εδώ απλά θέλω την βοήθεια σας έτσι όπως λέω και στον τίτλο πάω πρώτη φορα σεζόν για καμαριέρα και θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε τι χαρτιά θα χρειαστώ για την πρόσληψη 🤔😃😃 Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Νάσια ρασκου
Zengar Zombolt Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 41 λεπτά πριν, Νάσια ρασκου είπε Γεια σας παιδιά είμαι καινούρια εδώ μέσα και δεν ξέρω αν έκανα βλακεία που το ανεβάζω εδώ απλά θέλω την βοήθεια σας έτσι όπως λέω και στον τίτλο πάω πρώτη φορα σεζόν για καμαριέρα και θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε τι χαρτιά θα χρειαστώ για την πρόσληψη 🤔😃😃 οτι χαρτια σου ζητησουν απο το ξενοδοχειο που θα σε φωναζουν για συνεντευξη......
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Αίτηση να αναφέρεται ο ΑΜΚΑ,ΑΦΜ,Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου. Βιβλιάριο Υγείας ---------------- Και ένα τηλέφωνο ή/και μια επίσκεψη στον Ο.Α.Ε.Δ μήπως έχω ξεχάσει κάτι Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
christopher0016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Νάσια ρασκου είπε Γεια σας παιδιά είμαι καινούρια εδώ μέσα και δεν ξέρω αν έκανα βλακεία που το ανεβάζω εδώ απλά θέλω την βοήθεια σας έτσι όπως λέω και στον τίτλο πάω πρώτη φορα σεζόν για καμαριέρα και θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε τι χαρτιά θα χρειαστώ για την πρόσληψη 🤔😃😃 Απαραίτητα για την πρόσληψη είναι το ΑΦΜ ΑΜΚΑ ΑΜΑ , και τα στοιχεία της ταυτότητας σου. για να είσαι καλυμμένη απλά ρώτησε τι ακριβώς χαρτιά θέλουν 1 ώρα πριν, -^fallen είπε Αίτηση να αναφέρεται ο ΑΜΚΑ,ΑΦΜ,Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου. Βιβλιάριο Υγείας ---------------- Και ένα τηλέφωνο ή/και μια επίσκεψη στον Ο.Α.Ε.Δ μήπως έχω ξεχάσει κάτι Ποινικό μητρώο ;; απίθανο να της το ζητήσουν για την θέση της καμαριέρας. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Απαραίτητα για την πρόσληψη είναι το ΑΦΜ ΑΜΚΑ ΑΜΑ , και τα στοιχεία της ταυτότητας σου. για να είσαι καλυμμένη απλά ρώτησε τι ακριβώς χαρτιά θέλουν Ποινικό μητρώο ;; απίθανο να της το ζητήσουν για την θέση της καμαριέρας. Είναι ανάλογα εκεί που πάμε για εργασία. Κάποιοι ζητάνε κάποιοι όχι. Απλά εγώ το έγραψα έτσι για να υπάρχει. Σε πρόσληψη, έχει τύχει να πω "θέλετε και ποινικό μητρώο". Όχι μου λένε. ------ Ωραία η υπογραφή που έχετε. Θα προσπαθήσω να το απομνημονεύσω και αυτό να έχω να απαντάω. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
christopher0016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, -^fallen είπε Είναι ανάλογα εκεί που πάμε για εργασία. Κάποιοι ζητάνε κάποιοι όχι. Απλά εγώ το έγραψα έτσι για να υπάρχει. Σε πρόσληψη, έχει τύχει να πω "θέλετε και ποινικό μητρώο". Όχι μου λένε. ------ Ωραία η υπογραφή που έχετε. Θα προσπαθήσω να το απομνημονεύσω και αυτό να έχω να απαντάω. Δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ . Παρά μόνο όταν έβγαλα μια ειδική κάρτα. Τι εννοείται να έχετε να απαντάτε;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε Δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ . Παρά μόνο όταν έβγαλα μια ειδική κάρτα. Τι εννοείται να έχετε να απαντάτε; Εξαρτάται από τον εργοδότη. Και ο εργοδότης θέλει να ξέρει μήπως προσλαμβάνει κάποιον με παραβατική συμπεριφορά. Ο οποισδήποτε εργοδότης. Για προσωπικό ασφαλείας (security) ζητάνε, στο αεροδρόμιο ζητάνε. Σχετικά με το 4 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Τι εννοείται να έχετε να απαντάτε; Σε κάποια συζήτηση, σε κάποια διένεξη, μπορεί να ταιριάξει. Έχει στοχασμό
kourtembeu Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Σε ότι έχει να κάνει με τα χαρτιά ρώτα την εταιρία στην οποία θα εργαστείς. Σε ότι έχει να κάνει με τη δουλειά καλή σεζόν και πολύ υπομονή.
chsam Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, -^fallen είπε Αίτηση να αναφέρεται ο ΑΜΚΑ,ΑΦΜ,Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου. Βιβλιάριο Υγείας ---------------- Και ένα τηλέφωνο ή/και μια επίσκεψη στον Ο.Α.Ε.Δ μήπως έχω ξεχάσει κάτι Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης----;;;;;;; για ποιο λογο;;;;Μονο ΑΝ θελει να πληρωνει επιδομα γαμου μπορει να το ζητησει ιδιωτης εργοδοτης..... Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου.----Με την καμμια που λενε...ειναι ευαισθητο προσωπικο δεδομενο και περα απο δημοσιο, που ζηταει ΜΟΝΟ για οικονομικου ειδους ή απιστιας καταδικες, με το ζορι (παρανομως) να ζητηθει για θεση security και συγκεκριμενου τυπου καταδικες.. Το Ποινικό Μητρώο ως Ευαίσθητο Προσωπικό Δεδομένο Ως ευαίσθητα ορίζονται τα δεδομένα που αφορούν στη φυλετική ή εθνική προέλευση, στα πολιτικά φρονήματα, στις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, στη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, στην υγεία, στην κοινωνική πρόνοια και στην ερωτική ζωή, στα σχετικά με ποινικές διώξεις ή καταδίκες, καθώς και στη συμμετοχή σε συναφείς με τα ανωτέρω ενώσεις προσώπων (άρθρο 2 § β του Ν. 2472/1997). Τα αντίγραφα ποινικού μητρώου εμπεριέχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Σύμφωνα με τα άρθρα 573-580 ΚΠΔ και τις ειδικότερες διατάξεις νόμων αντίγραφο γενικής χρήσης του ποινικού τους μητρώου έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν μόνο τα ίδια τα φυσικά πρόσωπα, τα οποία αυτό αφορά. Αντίθετα, ιδιώτες τρίτοι, όπως εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, κατ’ αρχάς δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα επεξεργασίας. Βιβλιάριο Υγείας--- εφοσον δινεις με αλλο εγγραφο ΑΜΑ και ΑΜΚΑ τι να το κανουν;;;; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από chsam
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, chsam είπε Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης----;;;;;;; για ποιο λογο;;;;Μονο ΑΝ θελει να πληρωνει επιδομα γαμου μπορει να το ζητησει ιδιωτης εργοδοτης..... Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου.----Με την καμμια που λενε...ειναι ευαισθητο προσωπικο δεδομενο και περα απο δημοσιο, που ζηταει ΜΟΝΟ για οικονομικου ειδους ή απιστιας καταδικες, με το ζορι να ζητηθει για θεση security κσι συγκεκριμενου τυπου καταδικες.. Το Ποινικό Μητρώο ως Ευαίσθητο Προσωπικό Δεδομένο Ως ευαίσθητα ορίζονται τα δεδομένα που αφορούν στη φυλετική ή εθνική προέλευση, στα πολιτικά φρονήματα, στις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, στη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, στην υγεία, στην κοινωνική πρόνοια και στην ερωτική ζωή, στα σχετικά με ποινικές διώξεις ή καταδίκες, καθώς και στη συμμετοχή σε συναφείς με τα ανωτέρω ενώσεις προσώπων (άρθρο 2 § β του Ν. 2472/1997). Τα αντίγραφα ποινικού μητρώου εμπεριέχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Σύμφωνα με τα άρθρα 573-580 ΚΠΔ και τις ειδικότερες διατάξεις νόμων αντίγραφο γενικής χρήσης του ποινικού τους μητρώου έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν μόνο τα ίδια τα φυσικά πρόσωπα, τα οποία αυτό αφορά. Αντίθετα, ιδιώτες τρίτοι, όπως εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, κατ’ αρχάς δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα επεξεργασίας. Βιβλιάριο Υγείας--- εφοσον δινεις με αλλο εγγραφο ΑΜΑ και ΑΜΚΑ τι να το κανουν;;;; είχα κάνει αντιγραφή - επικόληση τα δικαιολογητικά που έδινε ο Ο.Α.Ε.Δ έχω μπει στο site του υπουργείου δικαιοσύνης και διαβάζω τα άρθρα. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Dynamics Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 καμαριερα? την εκατσες μονο καμαριερα δεν θα εισαι αναλογα βεβαια και το ξενοδοχειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα