Προς το περιεχόμενο

Comeback Anime cosplay party 22 Ιουνίου στην Αθήνα από την ομάδα akai panda


theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όσοι είστε από Αθήνα και ασχολείστε χρόνια με το ελληνικό anime community,  μπορεί να θυμάστε την ομάδα Akai panda που διοργάνωνε πάρτυ με anime μουσική.

Μετά από μεγάλη απουσία από τον χώρο, η ομάδα επανέρχεται στις 22 Ιουνίου να δώσει ένα πάρτυ . Θα γίνει στο μαγαζί 500 μίλια μακριά που βρίσκεται στην οδό Σαλαμίνος 43-45 στον Κεραμεικό. Ακολουθεί copy-paste από την σελίδα της ομάδας στο facebook :

Μετά από μια απουσία αρκετών ετών επιστρέφουμε δυναμικά με ένα Anime Cosplay Party σαν αυτά που μόνο εμείς ξέρουμε να διοργανώνουμε! Σε έναν καινούριο χώρο, το all day cafe bar 500 μίλια μακριά που ελπίζουμε να γίνει το καινούριο στέκι μας!

Σας προσκαλούμε λοιπόν το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 20:00 να φορέσετε τη στολή σας, και την καλύτερη διάθεση σας, και να έρθετε να μας γνωρίσετε. Οι παλαιότεροι ξέρουν τι να περιμένουν και δεν κάναμε καμία έκπτωση στα στάνταρ που θέσαμε πριν χρόνια. Ελπίζουμε ότι οι πιο καινούριοι, που δεν είχαν έως τώρα ευκαιρία να παραβρεθούν σε κάποια από τις εκδηλώσεις μας, θα εκπλαγούν ευχάριστα!

Το μαγαζί βρίσκεται κοντά σε κεντρικούς σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού (Γκάζι και Θησείο) και έχει εύκολη πρόσβαση και με όλα τα λεωφορεία που κατεβαίνουν την οδό Πειραιώς.

Όπως πάντα θα υπάρχει προτζέκτορας, καθώς όλα τα μουσικά κομμάτια συνοδεύονται και από το αντίστοιχο βίντεο. Στον τοίχο της εκδήλωσης μπορείτε να ανεβάζετε τα requests σας, και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσα περισσότερα μπορούμε από αυτά.

Η μουσική περιλαμβάνει όλα τα είδη, anime ost από παλιά και καινούρια anime, jpop, jrock, και visual, ρέτρο κομμάτια, μουσική από videogames και amv που πιστεύουμε ότι ταιριάζουν στο όλο κλίμα. Μια μικρή αλλαγή είναι ότι πλέον θα επικεντρωθούμε στην ιαπωνική μουσική. Kpop ίσως παίξουν κάποια κομμάτια, αλλά θα είναι το μικρότερο μέρος του προγράμματος.

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν, και το μαγαζί έχει πολύ καλές τιμές, με τα αναψυκτικά να στοιχίζουν μόλις 2,5 ευρώ! Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα για φαγητό!

Και εννοείται ότι δεν θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε χωρίς τα καθιερωμένα δωράκια! Κατά τη διάρκεια του πάρτι θα μπορέσετε να πάρετε κάποιον από τους δωρεάν λαχνούς (ένας ανά άτομο) για να συμμετέχετε στην κλήρωση.

Όσο αφορά το cosplay κομμάτι, θα θέλαμε να έρθετε μεταμφιεσμένοι σε κάποιον από τους αγαπημένους σας ήρωες, ωστόσο δεν θα υπάρξει κάποιος διαγωνισμός. Θα φροντίσουμε όμως να μην πάει ο κόπος τους χαμένος και να έχετε κάποιο πλεονέκτημα στην κλήρωση.

Επίσης θα χαρούμε να γνωρίσετε και σεις το 500 μίλια μακριά, που εκτός από καφέ μπαρ είναι και ένας χώρος διεξαγωγής συνεδριάσεων DnD και άλλων εκδηλώσεων. Δείτε το προφίλ του μαγαζιού στο fb για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες.


Σε μια προσπάθεια να βάλουμε και πάλι το cosplay στα πάρτι σκεφτήκαμε έναν καινούριο "θεσμό", αυτόν του guest cosplayer!
Η πρώτη μας καλεσμένη δεν είναι άλλη από την Ailiroy, που σίγουρα οι περισσότεροι έχετε γνωρίσει μέσα από τη δουλειά της στο χώρο ή από κάποιο από τα μεγάλα event.
Η Ailiroy θα μας βοηθήσει κατά τη διάρκεια του πάρτι μοιράζοντας τους λαχνούς για την κλήρωση. Φυσικά μπορείτε να μιλήσετε και να φωτογραφηθείτε μαζί της!

Από την πλευρά μας σας υποσχόμαστε, ότι όπως πάντα θα βάλουμε τα δυνατά μας για να έχουμε ένα ξεχωριστό πάρτι! Παρακαλούμε να μας στείλετε (εκτός από τα requests σας) και τις προτάσεις ή παρατηρήσεις σας.
Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να σας (ξανα)δούμε όλους
Akai Panda

 

Και το flyer του πάρτυ

64555080_2195780170509614_4254093427978797056_o.jpg.3b5a33e47c9ed0502df5105fa96c9c9a.jpg

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...