Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Alex2020 είπε

Τα δικαστικά τα πληρώνει ο πελάτης αν χάσει την υπόθεση. 

Ναι κάνουν πολλές υποθέσεις μαζί 

Τα δικαστικα.... Οχι τα δικηγορικα και του δικαστικου επιμελητη..

Εαν εσυ μου χρωστας 50€ και σου κανω μυνηση με δικηγορο τον Κουγια .

Δεν θα μου πληρωσεις και το 1εκ € που θα ζητησει ο Κουγιας...

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, k_w_t είπε

Τα δικαστικα.... Οχι τα δικηγορικα και του δικαστικου επιμελητη..

Εαν εσυ μου χρωστας 50€ και σου κανω μυνηση με δικηγορο τον Κουγια .

Δεν θα μου πληρωσεις και το 1εκ € που θα ζητησει ο Κουγιας...

Τα δικαστικά εγραψα 

δεν καταλαβαίνω γιατί σχολιάζεις με ύφος δασκάλου 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, xgol είπε

Η πατριδα μας ειναι "η χωρα του απεραντου καφενε" ?

Και on topic, εφόσον η γιαγιά σου ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ποτέ, της το εκοψαν. Σωστά? Σωστα.

Άρα πως προκύπτουν τα 150€ ?? Για υπηρεσίες που δεν της παρειχαν ποτέ? 

Τα 150 ήταν για τους 3 μήνες που δεν είχε ιδέα ποιος ήταν αυτός στο τηλέφωνο και σε τι είπε δεχομαι μετα την κάλεσαν ότι χρωστάει πεταξε τον αριθμό κ προφανώς το κόψανε εννοείται 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alex2020 είπε

Τα δικαστικά εγραψα 

δεν καταλαβαίνω γιατί σχολιάζεις με ύφος δασκάλου 

Ουυυπςς...

Εκανα  λαθος παραθεση το δικο σου μυνημα για να απαντησω σε αλλον......

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ΙωανναLoveRoses είπε

Τα 150 ήταν για τους 3 μήνες που δεν είχε ιδέα ποιος ήταν αυτός στο τηλέφωνο και σε τι είπε δεχομαι μετα την κάλεσαν ότι χρωστάει πεταξε τον αριθμό κ προφανώς το κόψανε εννοείται 

50€ / μήνα συμβόλαιο? Τι προγραμμα της βαλαν? 1000' προς ολους κ απεριοριστα gb?!! 😂

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xgol είπε

50€ / μήνα συμβόλαιο? Τι προγραμμα της βαλαν? 1000' προς ολους κ απεριοριστα gb?!! 😂

Πραγματικά δεν έχω ιδέα η γιαγιά μας το είπε μόλις σήμερα που την πήραν κ την απειλούσαν με δικαστήρια και προφανως φοβήθηκε 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ΙωανναLoveRoses είπε

Πραγματικά δεν έχω ιδέα η γιαγιά μας το είπε μόλις σήμερα που την πήραν κ την απειλούσαν με δικαστήρια και προφανως φοβήθηκε 

Οποτε ξεκινά τα αναλογα τηλεφωνήματα, ξεκινωντας απο τις υπηρεσιας προστασιας του καταναλωτή. 

Δημοσ.

Μεγαλη αλητεια να κοροιδευεις εναν ηληκιωμενο για να πουλησεις μια συνδεση κινητης. Τοσο ξευτιλες πια? Εχει πιασει πατο ο κοσμος, πουλανε τη μανα τους για 50 ευρω.

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, k_w_t είπε

Εκαναν συμβολαιο σε 80χρονη μεσω τηλεφωνου ?

Ζητα την ηχογραφιση της συνομιλιας μεταξυ της γιαγιας και του υπαλληλου... ( Ειναι η αποδειξη για το συμβολαιο )

Μονο και μονο που θα το ζητησεις αυτο θα σε παρουν για τις συγνωμες...

Είναι τραγικοί.

Είχαν κάνει στους γονείς μου καρτοσυμβολαιο από cosmote με την ίδια τακτική.

Τους παίρνω στην εξυπηρέτηση πελατών το και το με τα χίλια ζόρια να τους παρακαλάω να το κόψουν.

Μετά από 1,5 χρόνο το έκαναν πάλι.

Στο τέλος τα γύρισα στο όνομα μου και ησύχασα.

off topic το ξέρω αλλά κάπου ήθελα να το πω

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DimosMcLaren είπε

Πάρε τηλέφωνο και κάνε παζάρια για το μέγεθος του ποσού ή ζήτησε διακανονισμό για να τι εξοφλήσεις. 

Μόνο αυτό να μην κάνεις....

Δεν πρόκειται να υποχωρήσουν ούτε για ένα ευρώ. Αν μυριστουν ότι τσιμπάς θέλουν να στα πάρουν όλα.

Κ εγώ ήμουν στη Vodafone με συνδυαστικό πρόγραμματα κινητό-σταθερο-ιντερνετ κ επί 4 χρόνια δεν είχα καθυστερήσει σεντ.

Μια μέρα με πήραν τηλέφωνο κ μου είπαν ότι θα τελειώνει το 2ετες συμβολαίο μου κ μου πρότειναν αύξηση στο πάγιο.... Καταλαβαίνετε τι πήραν κ όταν πλησίαζε η λήξη πήγα σε άλλες εταιρίες.

Μετά ήρθε κ σε εμένα πρόστιμο λόγω ρήτρας αποχώρησης για το σταθερό.

Τους πήρα τηλέφωνο κ τους εξήγησα πως σταθερό κ κινητό ήταν συνδυαστικά κ είχαν ξεκινήσει ταυτόχρονα οπότε κ ταυτόχρονα έληγαν αλλά αυτοί υποστήριξαν ότι το σταθερό έληγε ένα μήνα αργότερα. Η ανανέωση είχε γίνει τηλεφωνικά οπότε έλα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Έστειλα στην εξυπηρέτηση πελατών μύνημα όπου τονίζοντας την συνεργασία μας επί 4 έτη τους πρότεινα να μου μειώσουν την ρήτρα στην  τιμή τους  ενος παγίου του  μήνα  που  εκκρεμούσε ώστε να μην εχω καποια εκκρεμότητα.

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ....

Επειδή κ εγώ δεν ξέρω τι παίζει με δικηγόρους κτλ άρχισα να τους δίνω 29 ευρώ οπότε είχα κ σε λιγότερο από ένα χρόνο τους ξεχρεωσα.

Μαλάκια το ξέρω,αλλά έτσι μαθαίνουμε κ δεν πρόκειται να ξαναυπογραψω συμβόλαια με τα εγχώρια λαμόγια ούτε με σφαίρες...

Πάντως συνάδελφος στη δουλειά δεν τους έχει δώσει φράγκο εδώ κ 3 χρόνια που τους έριξε πιστόλι.

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά απευθυνθείτε και στην ΕΕΤΤ.

Είχα παρόμοιο πρόβλημα με άλλη εταιρία τηλεπικοινωνιών, έκανα απευθείας αίτηση φορητότητας (εντός μηνός) με το που ανακοίνωσαν αυξήσεις που σήμαινε ότι μπορούσα να κάνω καταγγελία της σύμβασης λόγω του ότι προέβησαν σε μονομερείς ενέργειες που άλλαζαν τους όρους του συμβολαίου. Το τι μου έλεγαν στο τηλέφωνο δεν περιγράφεται. Μου στέλνουν ποινή διακοπής 170€. Κατάφωρα ψέματα και ουσιαστικά εκβιασμοί ότι αν κάνω φορητότητα δεν μετράει σαν καταγγελία της σύμβασης, ενώ αυτό αναγράφεται ρητώς στον κανονισμό.

Να τους παραθέτω αυτούσιες οδηγίες κανονισμού της ΕΕΤΤ και να μην έχουν ιδέα/ ή και να ψεύδονται χωρίς φόβο και παθος.

Κάνω καταγγελία μέσω ΕΕΤΤ ηλεκτρονικά. Στο μεταξύ σκάει εξώδικο (που λειτουργεί ξεκάθαρα εκφοβιστικα) από μια δικηγορισκο και καλώ ΕΕΤΤ και μου λένε αγνόησέ το.

Οι φουστηδες είχαν βάλει καταληκτική ημερομηνία στο εξώδικο μια μέρα πριν λήξει το περιθώριο που είχαν για να απαντήσουν στην ΕΕΤΤ και σκάει με κούριερ ετεροχρονισμένα (δλδ μετά το εξώδικο) ο λογαριασμός στον οποίον αναφερόταν το εξώδικο ότι πρέπει να εξοφληθεί! Για γέλια!

Να φοβηθείς και να πληρώσεις δλδ πριν θεωρηθεί το χρέος αβάσιμο και καταχρηστικό. 

Αποτέλεσμα: Μια μέρα μετά την καταληκτική που είχαν για να απαντήσουν εγγράφως στην καταγγελία, σκάει νέος φάκελος ότι τελικά μου οφείλουν 35€ και να πάω να τα εισπράξω.

Ελλαδισταν.

Μάθετε τα δικαιώματά σας, ενημερωθείτε για νομοθεσίες και κανονισμούς και βοηθήστε ανθρωπους που δεν τα γνωρίζουν ή δεν μπορούν να τα μάθουν. 

Η ανθρωπιά δεν κοστίζει. 

Υ.Γ.: Για μερικούς έξυπνους που απευθείας βλέπουν πονηρά τα θέματα και υπερασπίζονται γνωστές τακτικές "καημενων" μεγαλοεταιριων, ένα έχω να πω: Είστε μισάνθρωποι και το κόμπλεξ σας δεν καμουφλάρεται ούτε με το μανδύα των ξωτικών στον άρχοντα των δαχτυλιδιών.

Επεξ/σία από giannistzw
  • Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ΙωανναLoveRoses είπε

Καλησπέρα παιδιά θελω τη βοήθεια σας αν γνωρίζεται κάτι. Πριν 2 χρόνια πήραν τη γιαγιά μου 80 χρόνων από vodafone και την κορόιδεψαν της είπαν να βάλουν εντελώς δωρεάν ένα πρόγραμμα φυσικά δεν την είπαν ότι ήταν καρτοσυμβολαιο και ούτε που θα καταλάβαινε η γιαγιά κιολας τους ειπε προφανως ενταξει. Ο λογαριασμός απ ότι κατάλαβα ερχοταν μέσω μηνύματος η γιαγιά δε ξέρει να διαβάζει δεν είπε σε κανέναν τίποτα και μετά από 3 μήνες την πήραν τηλέφωνο ότι χρωστάει τότε έβγαλε τη καρτα τη πεταξε κ την πήραν σήμερα 2 χρόνια μετα ότι θα την πανε δικαστικώς για 150 ευρω. Πείτε μου σας παρακαλώ εάν γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνουμε?

Θα απαντήσω παρακάτω

6 ώρες πριν, pontez2 είπε

1. Πληρώνεις το ποσό άμεσα.

2. Παίρνεις τλφ την εταιρία και τους λες να διακόψουν το οποιοδήποτε πρόγραμμα υπάρχει με αυτή τη κάρτα.

Είναι μια επιλογή αλλά υπάρχει και το "αλλά"

6 ώρες πριν, k_w_t είπε

Εκαναν συμβολαιο σε 80χρονη μεσω τηλεφωνου ?

Ζητα την ηχογραφιση της συνομιλιας μεταξυ της γιαγιας και του υπαλληλου... ( Ειναι η αποδειξη για το συμβολαιο )

Μονο και μονο που θα το ζητησεις αυτο θα σε παρουν για τις συγνωμες...

Ισχύει οτι μπορούμε να ζητήσουμε την κλήση καθώς λαμβάνουμε μέρος σε αυτήν αλλά θα μας πουν οτι δεν μπορούν να μας τη δώσουν γιατί μπλα.. μπλά ...μπλά. Και αυτό ισχύει, οτι δεν μπορούν να μας τη δώσουν (το ένα αναιρεί το άλλο) για αυτό μετά υπάρχει το νομικό πλαίσιο

5 ώρες πριν, duende είπε

συμφερει την εισπρακτικη να πληρωνει δικηγορικα για να παρει 150 ευρω? δεν ειναι πολλαπλασια τα εξοδα? η κανουν πολλες υποθεσεις μαζι σε μια δικη? τι παιζει?

Κάνουν πολλές υποθέσεις μαζί. Όπως τα απορρυπαντικά και δε ξέρω τι άλλο που είναι 2 σε 1...  3 σε 1

5 ώρες πριν, duende είπε

ναι, αυτα ξερω οτι επιβαρυνουν τον χαμενο, αλλα οι ιδιοι δε θα πληρωσουν αντιστοιχα καποια εξοδα δικηγορου η δε ξερω τι αλλο?

Ο χαμένος τα πληρώνει όλα. Και τα δικά του και του αντίδικου. Αλλά δε το λέω με απόλυτη βεβαιότητα

5 ώρες πριν, k_w_t είπε

Δεν νομιζω να το φτασουν μεχρι δικαστηριο ... Πρωτα πρωτα γιατι δεν υπαρχει καποιο χαρτι υπογεγραμμενο απο την γιαγια.

Λογικα την πηραν απο καποια εισπρακτικη και την απειλησαν για εξωδικο...

Τα εξοδα για ενα εξωδικο συνταξη και επιδοση απο δικαστικο επιμελητη ειναι κοντα στα 100€ ...

Συνήθως δε φθάνουν μέχρι δικαστήριο. Πόσο μάλλον για μικροποσά. Αν υπάρχουν πελάτες που χρωστάνε 500 και 1000 τότε ναι πηγαίνουν και μπορεί με τους μεγάλους να πάνε και μικροί.

5 ώρες πριν, mp123 είπε

Μα καλά κοπελιά.δυο χρόνια είχε η γιαγιά κινητό και κανείς δεν της είπε γιαγιά πόσο πληρώνεις;.

Αφήστε τις λαμογιές και δώστε τα 150.άντε κουτοπόνηροι.σιγα μην τους πάτε δικαστικώς.θα χάσετε συν ότι θα πληρώσετε τον δικηγόρο. Αυτή είναι η ψυχρή αλήθεια αρέσει δεν αρέσει.τωρα τα το κορόιδεψαν την γιαγιά δεν πιάνει.εσεις που είσασταν.

Δε διαφωνώ, κάνουμε λαμογιές σαν πελάτες. Λαμογιές όμως κάνουν και αυτοί.

1 ώρα πριν, giannistzw είπε

Οι φουστηδες είχαν βάλει καταληκτική ημερομηνία στο εξώδικο μια μέρα πριν λήξει το περιθώριο που είχαν για να απαντήσουν στην ΕΕΤΤ και σκάει με κούριερ ετεροχρονισμένα (δλδ μετά το εξώδικο) ο λογαριασμός στον οποίον αναφερόταν το εξώδικο ότι πρέπει να εξοφληθεί! Για γέλια!

Να φοβηθείς και να πληρώσεις δλδ πριν θεωρηθεί το χρέος αβάσιμο και καταχρηστικό. 

Ο λογαριασμός που ήρθε ετεροχρονισμένα είναι γιατί ήταν στον δρόμο προς παράδοση. Τον λογαριασμό τον είχαν εκδώσει και τις όποιες ετοιμασίες τις είχαν ετοιμάσει. Ε ... εντάξει. Εκτός αν λέτε οτι είχαν εκδώσει καινούργιο μετά από αυτά που έλεγε το εξώδικο. Συγγνώμη, αυτό λέτε απ'ότι βλέπω.

1 ώρα πριν, giannistzw είπε

Μάθετε τα δικαιώματά σας, ενημερωθείτε για νομοθεσίες και κανονισμούς και βοηθήστε ανθρωπους που δεν τα γνωρίζουν ή δεν μπορούν να τα μάθουν. 

Ελλαδισταν.

Σαφώς έχουμε δικαιώματα, έχουμε όμως και υποχρεώσεις. Στο Ελλαδιστάν που λέτε όμως, έχουμε μάθει μόνο να απαιτούμε και να λέμε οτι έχουμε δικαιώματα ενώ αρνούμαστε πλήρως το οτι έχουμε ευθύνες και υποχρεώσεις.

---------

Όταν κάνουμε ένα συμβόλαιο συμφωνούμε σε ένα σωρό όρους. 12 σελίδες; Βαριέμαι τώρα να δώσω λινκ με τους όρους συμβολαίων διαφόρων εταιρειών. Συμφωνούμε στους όρους ότι δεχόμαστε να δώσουν τα στοιχεία μας σε εισπρακτικές. Και ναι, οι εισπρακτικές μπορούν να μας καλούν σε συγκεκριμένες ώρες και συγκεκριμένη συχνότητα κλήσεων.

Εάν θέλουμε να τους αποφύγουμε μπορούμε να πούμε

Σύνταγμα της Ελλάδας άρθρο 2 παρ1, άρθρο 9Α και 19

Ποινικός Κώδικας 370Α

Η κλήση καταγράφεται.

------

Θα μας ζητήσουν τα στοιχεία μας για επιβεβαίωση στοιχείων (μιας και τα έχουν)

Μπορούμε να πούμε .... νόμος 2472/1997

Με ποιον τρόπο έχετε τα στοιχεία που θέλετε να σας επιβεβαιώσω; πως τα αποκτήσατε; με ποιον τρόπο διασφαλίζεται η τήρηση αυτών.

------

Θέλετε να κάνετε κάτι άλλο;

Αφου θα σας μιλάει, βάλτε να παίξει ενα βίντεο στο οποίο φαίνεται ακούγεται ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους. (Στο βίντεο αυτό βέβαια, αμφιβάλω αν αυτοί που συμετέχουν στη πράξη αυτή το κάνουν για αναπαραγωγικούς σκοπούς.)
(θα συμπληρώσω και άλλα, μείνετε συντονισμένοι)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, -^fallen είπε

Ισχύει οτι μπορούμε να ζητήσουμε την κλήση καθώς λαμβάνουμε μέρος σε αυτήν αλλά θα μας πουν οτι δεν μπορούν να μας τη δώσουν γιατί μπλα.. μπλά ...μπλά. Και αυτό ισχύει, οτι δεν μπορούν να μας τη δώσουν (το ένα αναιρεί το άλλο) για αυτό μετά υπάρχει το νομικό πλαίσιο

Όταν η κλήση είναι η μόνη απόδειξη ότι έγινε αίτηση είναι υποχρεωμένοι να την προσκομίσουν σαν αποδεικτικό στοιχείο..

Δεν υπαρχει γραπτο συμβολαιο μονο η κληση ... Οποτε λες και εσυ οτι μόνοι σας την κάνατε την αίτηση ενω εγω ειπα οχι...

Επεξ/σία από k_w_t
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Όταν η κλήση είναι η μόνη απόδειξη ότι έγινε αίτηση είναι υποχρεωμένοι να την προσκομίσουν σαν αποδεικτικό στοιχείο..

Δεν υπαρχει γραπτο συμβολαιο μονο η κληση ... Οποτε λες και εσυ οτι μόνοι σας την κάνατε την αίτηση ενω εγω ειπα οχι...

Δε διαφωνώ, αλλά δε θα μας δώσουν την κλήση.  Με τη λογική οτι η κλήση έχει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (άσχετα αν είναι τα δικά μας). Του στυλ ... "πάμε στα δικαστήρια ακολουθώντας τη νομική οδό και να παίξει η κλήση παρουσία αντίδικων"

Edit: Δεν ξέρω όμως τι ακριβώς ισχύει. Είναι μια δική μου άποψη

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...