santac Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 όσες φορές έχω κάνει "σοβαρή" σχέση ήταν από περιπτώσεις που η κοπέλα θα έκανε το πρώτο βήμα, κοινώς μου την έπεφτε αυτή στα ίσια. όσες φορές έχω δοκιμάσει να την πέσω εγώ σε κοπέλα, στην καλύτερη περίπτωση που θυμάμαι (έχει χρόνια) ζήτημα να είμασταν μαζί για 4 μήνες (ας το λέμε είμασταν...). όλες τις άλλες φορές μα όλες όμως, ή θα έτρωγα άκυρο από την αρχή ή θα βγαίναμε για κανένα καφέ 1-2 (μπορεί και 3 φορές) και μετά θα μου ρίχναν άκυρο. πως το εξηγείτε αυτό; βασικά έχω απελπιστεί, τώρα έχω χωρίσει και σκέφτομαι ότι δεν έχει νόημα καν να την πέσω σε κάποια γιατί θα φάω άκυρο και απλά πρέπει να περιμένω κάποια να μου την πέσει αυτή. Υ.Γ δεν είμαι και μικρός 1
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Εσύ και όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Θέλει συνέπεια, σαν να πηγαίνεις σε γυμναστήριο ένα πράγμα. Αν προσπαθείς να την πέφτεις μια φορά κάθε εξάμηνο τότε δεν πρόκειται να κάνεις τίποτε. Η ρήση "για να χτίσεις πρέπει πρώτα να μπαζωσεις" δεν πάει μόνο στο σεξουαλικο κομμάτι. Πρέπει να την "πέφτεις" κάθε μέρα και από εκεί θα γίνει τριβή για να γίνεις καλύτερος, πιο άνετος και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η μόνη συμβουλή που μπορώ εγώ να σου δώσω γιατί δούλεψε σε μένα είναι όταν εν τέλη κατάφερα να μην με νοιάζει πως να εντυπωσιάσω και τι θα σκεφτεί η άλλη για μένα παρά να δω αν μου αρέσει περαιτέρω η κοπέλα που την "έπεσα". Επίσης, άμεσο ενδιαφέρον και όχι μπουρδολογια για να καταλήξεις εν τέλη στο "πέσιμο" μέσω Λαμίας. Το λες και μόνος άλλωστε, στα ίσια. Πράξε το ίδιο. 1
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 "κατάφερα να μην με νοιάζει πως να εντυπωσιάσω και τι θα σκεφτεί η άλλη για μένα" Νομίζω ότι η φράση σου συνόψισε όλο το νόημα δηλ ότι ελκυστικός γίνεσαι όταν σταματάς να ενδιαφέρεσαι για το πώς θα εντυπωσιάσεις, πώς θα κάνεις καλή εντύπωση κλπ, όταν σταματάς να ασχολείσαι με το τι θα σκεφτούν, τι θα νομίσουν για σένα etc (κι αυτό νομίζω ισχύει σ' όλων των ειδών τις σχέσεις όχι μόνο στις εν δυνάμει ερωτικές) 2
Dreammpompo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 1) Κοιτά κοπέλες στα μέτρα σου 2) Να μην μιλάς πολύ σε χαζά θέματα να μπεις στην ουσία 3) Να μιλάς με πόλλες ταυτόχρονα (2 στις 10 θα κάτσουν ) 4 να κερνάς εσυ στις αρχές (όχι τσιγκουνιές ) 5) Γίνε γύπας 1 1
ntguitar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δοκίμασες με άντρα; Δεν κάνω πλάκα...στην αρχή δεν σου αρέσει...όμως μετά δεν το σταματάς με τίποτα.Αυτη είναι η λύση στο πρόβλημα σου.Αυτα που σου λένε οι άλλοι είναι αστειότητες...και μάλλον σε δουλεύουν! 2 3 4
santac Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) απαντώ σε όλους για να μην κάνω παράθεση. καταρχήν να πω ότι δεν κοιτάω κοπέλες μοντέλα που είναι έξω από τα κυβικά μου. δεν είναι ότι διστάζω να μιλήσω σε κάποια. δεν είναι αυτό το πρόβλημα. κάποτε ναι. κολλούσα. τώρα πάω στα ίσια έχουν υπάρξει και φάσεις (μετά από χωρισμό που πέφτεις λίγο ψυχολογικά) να την πέφτω και σε γυναίκες που δε θα κοιτούσα καν. να της λέω αμέσως της άλλης να βγούμε, να δέχεται, να ξαναβγαίνουμε... ε και μετά να τρώω άκυρο. απορώ τι διάολο συμβαίνει. και επίσης 2 από τις κοπέλες που μου την έχουν πέσει ήταν κυριολεκτικά μοντέλα και ειδικά τη μια ούτε θα σκεφτόμουν να της την πέσω. το είχα σίγουρο το άκυρο δηλαδή. κι όμως μου την έπεσε αυτή όταν λέτε γύπας τι εννοείτε; χτυπάμε ό,τι κινείται; και επίσης για να μην αρχίσει το τρολάρισμα, δε λέω ότι δε βρίσκω γυναίκα. απλά ότι αν κάνω εγώ το βήμα είμαι χαμένος, αν κάνουν αυτές τότε προχωράει. σε φίλους μου πχ δεν τους την έχει πέσει ποτέ κοπέλα. γι αυτό λέω τι γίνεται Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από santac
kleo1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 δεν έχω να προσφέρω κάτι στο θέμα απλά να γράψω ότι έχει μεγάλη διαφορά το τρολλάρω με το λέω βλακείες σα να είμαι 12χρονο. εκτός αν κάποιοι είναι όντως τόσο, οπότε πάω πάσο μερικοί τα έχουν μπλέξει. όσο για τον... γύπα
poihths Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, ntguitar είπε Δοκίμασες με άντρα; Δεν κάνω πλάκα...στην αρχή δεν σου αρέσει...όμως μετά δεν το σταματάς με τίποτα.Αυτη είναι η λύση στο πρόβλημα σου.Αυτα που σου λένε οι άλλοι είναι αστειότητες...και μάλλον σε δουλεύουν! εχω κλάψει 1
asmilon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, ntguitar είπε Και γω είχα τα ίδια προβλήματα με σένα μέχρι που έγινα gay και ησύχασα!Ασε που βρήκα κατευθείαν καλή δουλειά σε τηλεοπτικό σταθμό!Αν γίνεις κι εσυ gay θα έχεις μόνο προνόμια...σκέψου το! Γελασαμε Παρασκευιάτικα... Πραγματικα πιστευεις οτι καποιος γυρναει ενα διακοπτη και αλλαζει σεξουαλικη προτιμηση; Ή λεει αφου ειναι της μοδας οι gay να γινω και εγω; ΄Ή αφου δε μου καθονται οι γυναικες να παω στους αντρες; Σοβαρα τωρα; Στον topic starter εχω να πω πως μαλλον ειναι αυτοεκπληρουμενη προφητεια αυτο που εχεις στο μυαλο σου και οχι καποιο πραγματικο γεγονος. Αντε να σου δωσω οτι η κοπελα που αποφασιζει και κανει το πρωτο βημα μπορει να γουσταρει πιο πολυ και καθεται στην σχεση, σε αντιθεση με μια που μπορει να γνωρισεις εσυ τυχαια. Τωρα τι μπορεις να κανεις για στεριωσει μια σχεση, δυστυχως επειδη ολοι ειμαστε διαφορετικοι δεν υπαρχει καποια στανταρ συνταγη. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να μαθαινεις απο τις προηγουμενες σχεσεις τι πηγε στραβα ωστε να βελτιωθεις στις επομενες. 2
mp123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκιμσαε να την πεφτεις ετσι. Ωραίο θέμα Παρασκευή αλλά σε λίγο θα πέσει λουκέτο. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από mp123
ntguitar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Spoiler Στην ζωή μου δεν έχω τρολαρει κανένα!!!Ειμαι απολύτως ειλικρινής και μιλώ πάντα με βάση τις εμπειρίες μου και τα βιώματα μου.Σας ευχαριστώ πολύ και χίλια συγνώμη αν σας κούρασα...Θα αποσυρθώ για λίγο. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από ntguitar
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 43 λεπτά πριν, santac είπε να της λέω αμέσως της άλλης να βγούμε, να δέχεται, να ξαναβγαίνουμε... ε και μετά να τρώω άκυρο. απορώ τι διάολο συμβαίνει. Τίποτα δεν συμβαίνει, δεν έγινε το κλικ, χάθηκε η έλξη, πέρασε το τραίνο, βγήκε και ήπιε κάνα δυο καφέδες ακόμα τσάμπα, χίλια δυο μπορεί να συμβαίνουν. Δεν είναι απαραίτητο ότι κάτι πάει στραβά με εσένα ούτε ότι φταις. Μπορεί και αυτό να ισχύει αλλά θα πρέπει να το δεις μόνος σου αυτό. Έχει πολλές εκεί έξω που ψάχνονται, πολλές όμως. Έχει και πολλές που κοιτάνε μόνο υλικά και θέλουν σπόνσορα οπότε είναι δουλειά σου να ξεδιαλύνεις τέτοιες περιπτώσεις. 1
Bspus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, santac είπε να της λέω αμέσως της άλλης να βγούμε, να δέχεται, να ξαναβγαίνουμε... ε και μετά να τρώω άκυρο. απορώ τι διάολο συμβαίνει. Να βρηκε καποιον που της αρεσει περισσοτερο στο μεσοδιαστημα. Να βρηκε κατι πανω σου που τη χαλασε και σταματησε να γουσταρει. Χωρις φυσικα να το εκφρασει αμεσα ουτε να ειναι απαραιτητα κατι λογικο. Να ηταν οριακα στο να της αρεσεις η οχι και απλα αποφασισε τελικα οχι. Χιλια δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν και χωρις απαραιτητα να εχεις κανει κατι "λαθος" εσυ. 2
santac Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, Bspus είπε Να βρηκε καποιον που της αρεσει περισσοτερο στο μεσοδιαστημα. Να βρηκε κατι πανω σου που τη χαλασε και σταματησε να γουσταρει. Χωρις φυσικα να το εκφρασει αμεσα ουτε να ειναι απαραιτητα κατι λογικο. Να ηταν οριακα στο να της αρεσεις η οχι και απλα αποφασισε τελικα οχι. Χιλια δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν και χωρις απαραιτητα να εχεις κανει κατι "λαθος" εσυ. δε διαφωνώ σε αυτά, τα πάντα μπορεί να συμβαίνουν. απλά το θέμα μου ότι ποτέ δεν έχει προχωρήσει (εκτός από μια φορά για λίγο) η κατάσταση όταν κάνω εγώ το 1ο βήμα. αρχίζω να αναρωτιέμαι, μήπως είμαι τόσο καραγκιόζης και τα κάνω χάλια; αλλά και έτσι να ήταν θα τα έκανα χάλια και όταν μου την πέφτανε. να δούμε τώρα που έχω βάλει στο μάτι μια τι θα γίνει. βάζω στοίχημα γι ακόμα μια φορά το ίδιο αποτέλεσμα θα έχω. εκτός αν προλάβει και μου την πέσει αυτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις