agrio.imeros Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Σε μένα αν γινόταν κάτι τέτοιο θα έβρισκα και τους άλλους γονείς που αποκλείστηκαν και θα πηγαίναμε όλοι μαζί στην πρωτοβάθμια για να διαμαρτυρηθούμε. Αλλά και αν δεν έβρισκα τους άλλους γονείς θα πήγαινα και μόνος μου. Δε θα το δεχόμουν να πάει το παιδί μου τόσο μακριά ακόμα και λεωφορειάκι να βάλουν για να εξυπηρετηθούμε. Δηλαδή ένα προνήπιο για να πάει 5 αστικά χλμ μακριά από το σπίτι του, από τι ώρα πρέπει να ξυπνάει για να είναι 8 η ώρα στο νηπιαγωγείο; Αν θα αρρωστήσει, πράγμα που συμβαίνει συχνά σ΄αυτήν την ηλικία, γιατί να ταλαιπωρούνται γονείς, παππούδες, συγγενείς, φίλοι κτλ να τρέχουν τόσο μακριά για να το παραλάβουν; Όχι μόνο πρωτοβάθμια θα ενοχλήσετε και θα πιέσετε , αλλά και δήμαρχο και οποιοδήποτε άλλον παπάρα μπορείτε, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε και σε προεκλογική περίοδο. Καλή δύναμη και καλή τύχη. 1
devil-ji Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Παντως απο αυτα που εχω δει στο σημοσιο, εκανε λαθος που μιλησες με ευγενεια. Μονο απο φωνες καταλαβαινουν, οχι τπτ αλλο, για να μη χαλαν τη ζαχαρενια τους. Αν η διαδικασια που επιλεχθηκε το παιδι σου να αλλαξει νηπιαγωγειο δεν ηταν η προβλεπομενη, κυνηγησε το αμεσα στην προισταμενη αρχη με ΕΓΓΡΑΦΟ.
fotisdra Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Λοιπόν να πω και εγώ την εμπειρία μου, πήγα να γράψω και εγώ την μικρή στο προνηπιο και επιβεβαιώνω ότι γίνεται επιλογή των παιδιών που θα μείνουν εκεί από την διευθυντρια. Εμένα μου ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα με στείλει σε άλλο γιατί θεώρησε ότι και εγώ και η συζηγος μου λόγω της δουλειάς που κάνουμε έχουμε το επίπεδο που αρμόζει ώστε να κρατήσει την μικρή μας στο σχολείο της ενώ στους δύο προηγούμενους είχε πει ότι θα δούμε και τα σχετικα. Και μου φάνηκε τραγικό και άδικο για τους υπόλοιπους. Σίγουρα αφού δεν μπορούν να εξυπηρετησουν όλους θα έπρεπε να γίνεται κλήρωση. Η να βλέπουν κάπως μέσω των δηλώσεων ποιος έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει και κάπου αλλού το παιδί του. Την προηγουμενη χρόνια μας άλλαξαν με το έτσι θέλω παιδικό με αποτέλεσμα το παιδάκι να δυσκολευτεί στην προσαρμογή του και εκεί που μικρότερο πήγαινε με χαρά στον παιδικό από την αρχή χρειάστηκε δύο μήνες με κλάματα και γκρίνια για να συνηθίσει ξανά το νέο περιβάλλον. Είναι θέμα δημων όσον αφορά τους παιδικούς και Υπουργείου για τα προνηπια και νήπια. Και λειτουργούν άψογα και τα δύο στην μπανανια 24 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε δήμαρχο και οποιοδήποτε άλλον Το συγκεκριμένο είναι θέμα υπουργείου παιδείας. Οι δήμαρχοι λύνουν και δένουν και κάνουν ότι γουστάρουν στους παιδικούς σταθμους
agrio.imeros Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 44 λεπτά πριν, fotisdra είπε Το συγκεκριμένο είναι θέμα υπουργείου παιδείας. Οι δήμαρχοι λύνουν και δένουν και κάνουν ότι γουστάρουν στους παιδικούς σταθμους Ο δήμος που δέχθηκε να καθιερώσει την υποχρεωτική φοίτηση στα νηπιαγωγεία του από τα 4 έτη χωρίς να υπάρχουν οι υποδομές από ποιον διοικείτε; Να άφηναν τους γονείς να γράψουν τα παιδιά τους στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και όχι μόνο υποχρεωτικά στα δημόσια νηπιαγωγεία αφού δεν έχουν τις αίθουσες και το προσωπικό. Φυσικά και θα διαμαρτυρηθούν και στο δήμο τους.
fotisdra Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε Ο δήμος που δέχθηκε να καθιερώσει την υποχρεωτική φοίτηση στα νηπιαγωγεία του από τα 4 έτη χωρίς να υπάρχουν οι υποδομές από ποιον διοικείτε; Να άφηναν τους γονείς να γράψουν τα παιδιά τους στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και όχι μόνο υποχρεωτικά στα δημόσια νηπιαγωγεία αφού δεν έχουν τις αίθουσες και το προσωπικό. Φυσικά και θα διαμαρτυρηθούν και στο δήμο τους. Από παιδικούς και βρεφονηπιακούς έχεις ιδέα πόσα παιδιά μένουν έξω; είναι δράμα η κατάσταση άστο. Σύμφωνω απόλυτα ότι οι δημοι έπρεπε να παρείχαν περισσότερες υποδομές αλλά τα χρήματα των φορολογουμενων δημοτών ξέρουμε όλοι λίγο πολύ που πανε
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Εαν αντικειμενικα [δηλαδη (και) μετρησιμα] εχεις αδικηθει σε σχεση με αλλους, μπορεις να δοκιμασεις... την ευγενεια -αν θες & για μια τελευταια φορα -, ομως θεωρω πως αν ηταν να σου απο-δωσει κατι: τοτε αυτο, ε θα ειχε ηδη συμβει..!! Αν δεν εχεις -η δεν θελεις, πχ για λογους αρχης- να βαλεις βυσμα, φοβαμαι δεν υπαρχει ετερη απαντηση, απο την ασκηση -εντονοτατης & επωδυνης ομως!- πιεσης: Νομικης, η / και αλλης! (δεν φανταζεσαι ποσο απιστευτα πολυ αποδιδουν τα αλλα, που δεν χρειαζεται να γραφτουν εδω) 🤬
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Διάβασα την ιστορία και νευρίασα με αυτά που συμβαίνουν. Δεν μπορώ στο παραμικρό να βοηθήσω σε κάτι βέβαια έστω συμβουλευτικά γιατί είμαι άσχετος με το θέμα. Όλα αυτά καταδεικνύουν το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώσεις παιδί στην Ελλάδα. 3 ώρες πριν, devil-ji είπε Παντως απο αυτα που εχω δει στο σημοσιο, εκανε λαθος που μιλησες με ευγενεια. Μονο απο φωνες καταλαβαινουν, οχι τπτ αλλο, για να μη χαλαν τη ζαχαρενια τους. Δυστυχώς δεν ισχύει πάντα, υπάρχει το ενδεχόμενο αν αντιδράσεις άσχημα να εισπράξεις πολλαπλάσια χειρότερη συμπεριφορά, και αυτό ενέχει τον κίνδυνο μετά να φτάσεις σε σημείο να χειροδικήσεις στον άλλον και μετά να φας μήνυση να πληρώνεις και τα σπασμένα. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις φωνές και την ένταση στις δημόσιες υπηρεσίες.
evkar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Το θέμα είναι ότι αν αντιδράσει άσχημα , πως θα στείλει το παιδί μετά εκεί ,που θα έχει αρπαχθεί με την Δ/ντρια? Θα το προσέχουν , θα ενδιαφερθούν ή θα τόχουν σε καμία γωνία ? Πάντως αν ο νόμος ζητάει κλήρωση , και δεν την έκαναν είναι παράνομοι , εκτός και αν υπάρχει καμιά εγκύκλιος ,που το αναιρεί όλο αυτό , γιατί στην Ελλάδα με εγκυκλίους ρυθμίζουν θέματα ,που υποτίθεται ότι έχουν ψηφισθεί με Νόμους , μιλάμε για πολύ προχωρημένο Κράτος. Κάποτε , πριν πολλά χρόνια , τα νηπιαγωγεία ήταν άδεια , αφού η συντρπτική πλειοψηφία των παιδιών πήγαιναν σε ιδιωτικά , τώρα βλέπω ότι δεν υπάρχουν αρκετές θέσεις . Σημεία των καιρών και της κρίσης.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 hour ago, evkar said: Το θέμα είναι ότι αν αντιδράσει άσχημα , πως θα στείλει το παιδί μετά εκεί ,που θα έχει αρπαχθεί με την Δ/ντρια? Θα το προσέχουν , θα ενδιαφερθούν ή θα τόχουν σε καμία γωνία ? [...] Δυστυχώς και ο άγιος φοβέρα θέλει. Εάν η Διευθύντρια δει ένα γονέα που διεκδικεί τα νόμιμα δικαιώματά του και είναι τσαμπουκαλεμένος για το παιδί του, ίσως το ξανασκεφτεί να παραμερίσει το παιδί. Προσωπικά εξοργίζομαι με τέτοιες αυθαίρετες συμπεριφορές, θα είχα κάνει κακό χαμό. Θα απειλούσα με εξώδικο, αναφορά και μήνυση για παράβαση καθήκοντος. Και θα την άφηνα να έτρεχε. 2 1
BadBoy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, mary είπε Συγνώμη αλλά το πιο δίκαιο απ'ολα θα ήταν να μεταφερθούν σε άλλο σχολείο παιδάκια που οι γονείς τους έκαναν τελευταία στιγμή την αίτηση. Τι κληρώσεις κλπ χαζά είναι αυτά;! Ούτε αυτό είναι δίκαιο. Δεν έχει σημασία αν έκαναν την αίτηση 1 ή 31 του μηνός, εφόσον ήταν εμπρόθεσμοι. Για να ίσχυε κάτι τέτοιο θα έπρεπε να αναφέρεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, κάτι που δε γίνεται. 1
fotisdra Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 26 λεπτά πριν, BadBoy είπε Συγνώμη αλλά το πιο δίκαιο απ'ολα θα ήταν να μεταφερθούν σε άλλο σχολείο παιδάκια που οι γονείς τους έκαναν τελευταία στιγμή την αίτηση. Τι κληρώσεις κλπ χαζά είναι αυτά;! Troll?
k_w_t Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Απλα ειναι τα πραγματα ... Μαζευουν ολες τις εκπροθεσμες αιτησεις. 'Η κανουν κληρωση ή βαζουν γεωγραφικα κριτηρια... Να δουνε ποιος μενει πιο κοντα σε αλλο νηπιο. Γεωγραφικα βαση φορολογικης δηλωσης και ΔΕΗ γιατι εχω δει να πηγαινει γονεας να γραψει το παιδι του με ταυτοποιηση κινητης. Επειδη το παιδι της θα πηγαινε κανονικα σε δημοτικο κοντα στην Χαμοστερνας ηθελε σωνει και καλα να το παει στο 70ο Δημοτικο (Κατω απο την Ακροπολη) Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από k_w_t
mary Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fotisdra είπε Troll? You troll? Εγω εγραψα το παραπανω, οχι ο @BadBoy. 1 ώρα πριν, BadBoy είπε Ούτε αυτό είναι δίκαιο. Δεν έχει σημασία αν έκαναν την αίτηση 1 ή 31 του μηνός, εφόσον ήταν εμπρόθεσμοι. Για να ίσχυε κάτι τέτοιο θα έπρεπε να αναφέρεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, κάτι που δε γίνεται. Και ναι το λογικο για μενα θα ηταν να τηρειται σειρα προτεραιοτητας. Και η κληρωση δεν ειναι δικαιη γιατι αφηνει στην τυχη την φοιτηση του παιδιου. Ενω ξεροντας ο γονιος οτι οσο πιο νωρις κανω αιτηση τοσο πιο σιγουρο θα ειναι να παει το παιδι σε αυτο το νηπιαγωγειο, τοσο πιο οργανωμενη θα ηταν η κατασταση. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από mary
k_w_t Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, mary είπε You troll? Εγω εγραψα το παραπανω, οχι ο @BadBoy. Και ναι το λογικο για μενα θα ηταν να τηρειται σειρα προτεραιοτητας. Και η κληρωση δεν ειναι δικαιη γιατι αφηνει στην τυχη την φοιτηση του παιδιου. Ενω ξεροντας ο γονιος οτι οσο πιο νωρις κανω αιτηση τοσο πιο σιγουρο θα ειναι να παει το παιδι σε αυτο το νηπιαγωγειο, τοσο πιο οργανωμενη θα ηταν η κατασταση. Και η τηρηση για σειρα προτεραιοτητα δεν ειναι το πλεον σωστο .. Μπορει καποιος να ειναι εκτος τοπου διαμονης οταν ανοιξουν οι αιτησεις.. Δεν ειναι Black Friday να πεις οποιος προλαβε προλαβε.. Για αυτο υπαρχουν οι προθεσμιες..
eliasj Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Από περιέργεια για ποιο νηπιαγωγείο πρόκειται επειδή του χρόνου θα πρέπει να στείλω και εγώ την κόρη μου προνήπιο. Πανδώρας και Θεμιστοκλεους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις