zoranb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν ψάχνει κανείς για μια διαδρομή στο Google maps αλλά αποφασίζει πως δεν του κάνει για χ/ψ λόγους και θέλει να ακολουθήσει εναλλακτική... υπάρχει τρόπος να "αναγκάσει" το Google να του δώσει κάτι αναλλακτικό κ μάλιστα από εκεί όπου θέλει; Π.χ. θέλω να κατευθυνθώ από το κέντρο της Αθήνας στη Γλυφάδα... το GMaps δίνει μια διαδρομή μέσα από το κέντρο... ok... εγώ όμως επειδή θέλω πάρω κάτι από τα ΒΠροάστεια, θέλω να περνάω από το Χαλάνδρι, υπάρχει τρόπος να μου βγάλει μια τέτοια διαδρομή με το χρόνο της κλπ; Μπορώ να τροποποιήσω τις διαδρομές που μου δίνει ώστε να έρθει κοντά σε αυτό που θέλω εγω; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από zoranb
zx1234r Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Απο υπολογιστή απλά τραβάς την γραμμή της διαδρομής προς τα σημεία που θέλεις. Ο κέρσορας γίνεται σαν δαχτυλάκι και μπορείς να τραβήξεις όπου θες. 1
zoranb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Από το κινητό δεν βλέπω να μπορεί να γίνει το ίδιο όμως... κάνω κάτι λάθος;
zx1234r Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 52 λεπτά πριν, zoranb είπε Από το κινητό δεν βλέπω να μπορεί να γίνει το ίδιο όμως... κάνω κάτι λάθος; Όχι από κινητό δεν γίνεται ακόμα.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Από το κινητό και οχι μονο μπορείς να βάλεις ενδιάμεσες στάσεις, οπότε θα τον αναγκάσεις να πάμε από κει που θες εσύ
zoranb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 43 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Από το κινητό και οχι μονο μπορείς να βάλεις ενδιάμεσες στάσεις, οπότε θα τον αναγκάσεις να πάμε από κει που θες εσύ Φτιάξε λίγο τι εννοείς γιατί βραχυκύκλωσα!
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Πχ λες αθηνα γλυφαδα αλλα μέσω βυρωνα, αυτό εννοώ https://maps.app.goo.gl/ZdEu9aEjAdn3MXJb7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα