Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, χρειάζομαι από μία κλινική ένα επίσημο χαρτί που να βεβαιώνει ότι το 2001 είχε γίνει μια επέμβαση εκεί(φαντάζομαι το εξιτήριο κάνει). Έχω κάνει αίτημα εδώ και 3 εβδομάδες και όλο μου λένε ότι είναι πολύ παλιό και δεν υπάρχει ηλεκτρονικά, ότι χρειάζεται πολύ χρόνο να το βρουν, ότι μεταφέρουν το αρχείο αυτό το καιρό (και φυσικά δε γνωρίζουν πότε θα ολοκληρωθεί η μεταφορά) και δε ξέρω και εγώ τι άλλο.

Εγώ αυτό το χαρτί το χρειάζομαι οπωσδήποτε όμως. Τους έχω δώσει μέχρι και ιατρική γνωματεύση με την ακριβή ημερομηνία επέμβασης, δε τους ζητάω γενικά και αόριστα να ψάξουν για το τάδε όνομα.

Επειδή δε βλέπω να με εξυπηρετούν με δική τους θέληση και επειδή το χρειάζομαι το χαρτί, γνωρίζει κανείς εάν έχω κάποιον τρόπο να τους αναγκάσω (κάποιο νομικό πάτημα ίσως);

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ.

οχι δεν μπορεις να πιέσεις νομικα για το χρόνο ανταποκρισης

Στο ταμείο ασφάλισης σου φαίνεται η επέμβαση, εκτος αν την έκανες ιδιωτικά χωρίς να χρεωθεί το ταμείο σου

Αν την έκανες ιδιωτικά, σου έκοψαν τότε απόδειξη; Αν όλα έγιναν μαυρα και επιπλεον υπήρξε και καποια επιπλοκη, βλέπω να το καθυστερουν οσο μπορουν. 

Αν όλα εγιναν νομιμα (τοτε) όντως πιστευω οτι τώρα ειναι θέμα "χαρτουρας" και πρεπει να απασχοληθούν κάποιοι υπάλληλοι να χωθουν σε κάποια αποθήκη και να βρουν το φακελο. Προσπάθησε να περάσεις μια γραμμή οτι "δεν αρνείσαι" κάποιου ειδους οικονομική επιβάρυνση για τις εργατοώρες του υπαλλήλου. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μάλιστα, ευχαριστώ. Υποθετικά μιλώντας, ποιά θα ήταν η εκτίμηση σου για αυτή την οικονομική επιβάρυνση;

Δημοσ.

Το θέμα δεν ειναι εγω τι θεωρω λογική εκτίμηση, αλλα πόσο θέλει ο κλινικάρχης. Ιδιωτική κλινική ειναι, μπορει να χρεώσει οσο θέλει τετοια υπηρεσία (κατάσταση take it or leave it)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...