rattata Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Παιδιά έκανα πρόσφατα λογαριασμό σε μία στοιχιματικη αλλά επειδή δεν ειχα λογαριασμό paysafe έβαλα απο ένα φίλο μου τώρα ένας άλλος μου λέει ότι το απαγορεύει η εταιρία και όντως κάτι τέτοιο λέει στους όρους. ...ξέρετε αν θα έχω θεμα στην ανάληψη;
thleorasakias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) ναι θα εχεις θεμα τα λεφτα δεν θα τα παρεις....μαλιστα στην αναληψη θα σου κλειδωσουν το λογαριασμο.Το μονο σημειο που μπορεις να φανεις τυχερος με ελαχιστες πιθανοτητες ειναι να σου επιστρεψουν το αρχικο κεφαλαιο που εβαλες αν δεν το εχεις χασει. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από thleorasakias
akis_tzev Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Στους τρόπους ανάληψης επέλεξε τραπεζικό λογαριασμό και όχι Paysafe..
thleorasakias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, akis_tzev είπε Στους τρόπους ανάληψης επέλεξε τραπεζικό λογαριασμό και όχι Paysafe.. 4 ώρες πριν, akis_tzev είπε Στους τρόπους ανάληψης επέλεξε τραπεζικό λογαριασμό και όχι Paysafe.. γνωριζεις το αντικειμενο...εκανε καταθεση απο αλλα στοιχεια και παιζει με τα δικα του στοιχεια.....ταυτοποιηση οταν θα κανει θα ζητησει αναληψη σε τραπεζικο λογαριασμο σε αλλο ονομα παλι....θα τον αφησει η στοιχηματικη εταιρεια σιγουρα. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από thleorasakias
akis_tzev Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, thleorasakias είπε γνωριζεις το αντικειμενο...εκανε καταθεση απο αλλα στοιχεια και παιζει με τα δικα του στοιχεια.....ταυτοποιηση οταν θα κανει θα ζητησει αναληψη σε τραπεζικο λογαριασμο σε αλλο ονομα παλι....θα τον αφησει η στοιχηματικη εταιρεια σιγουρα. Πριν ειρωνευτείς μπορείς να εξηγήσεις ακριβώς τι έχετε κάνει με τα στοιχεία..Φυσικά αφού έχει βάλει τα δικά του στοιχεία και παίζει δεν μπορεί να γίνει ανάληψη σε λογαριασμό με άλλα στοιχεία.Αρχικά θεώρησα ότι μόνο τον paysafe λογαριασμό αυτουνού χρησιμοποίησες...Αν γνωρίζω το αντικείμενο όπως χαρακτηριστικά ειρωνεύτηκες,6 χρόνια στο support της bet365,όλο και κάτι έμαθα.. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από akis_tzev
thleorasakias Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, akis_tzev είπε Πριν ειρωνευτείς μπορείς να εξηγήσεις ακριβώς τι έχετε κάνει με τα στοιχεία..Φυσικά αφού έχει βάλει τα δικά του στοιχεία και παίζει δεν μπορεί να γίνει ανάληψη σε λογαριασμό με άλλα στοιχεία.Αρχικά θεώρησα ότι μόνο τον paysafe λογαριασμό αυτουνού χρησιμοποίησες...Αν γνωρίζω το αντικείμενο όπως χαρακτηριστικά ειρωνεύτηκες,6 χρόνια στο support της bet365,όλο και κάτι έμαθα.. μπερδεψες τα account το προβλημα δεν το εχω εγω χαχαχα.....οσο για τα 6 ακομα νεος εισαι....τελος να σου πω απο την στιγμη που ειπε οτι εκανε καταθεση με αλλα στοιχεια φιλου του που εννοει προφανως παιζει με δικα του στοιχεια πονταρισματα η απαντηση σου ηταν εντελως ακυρη.Καλη σου μερα. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από thleorasakias
rattata Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 γεια σας παιδιά μάλλον δεν καταλάβατε δικός μου λογαριασμός στη στοιχηματική paysafe του φίλου μου και ανάληψη σε μένα...αυτό ρωτάω
akis_tzev Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Φίλε μου επειδή εγώ κατάλαβα,μπορείς να κάνεις ανάληψη σε δικό σου τραπεζικό λογαριασμό εφόσον έχει τα ίδια στοιχεία με τον λογαριασμό σου..(στην στοιχηματική εννοώ)
rattata Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 16 ώρες πριν, akis_tzev είπε Φίλε μου επειδή εγώ κατάλαβα,μπορείς να κάνεις ανάληψη σε δικό σου τραπεζικό λογαριασμό εφόσον έχει τα ίδια στοιχεία με τον λογαριασμό σου..(στην στοιχηματική εννοώ) Σε ευχαριστώ πολύ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα