katsemm Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα στο φόρουμ.Εχω ένα θέμα και θα ήθελα την απάντηση σας παιδιά γιατί έχω σπάσει το κεφάλι μου.Λοιπον είμαι επαγγελματίας και έχω μια σελίδα στο fb και στο insta για το κατάστημα μου εκεί ανεβάζω φωτογραφίες από της δουλειές μας. Το πρόβλημα μου είναι το εξής ανεβάζω φώτο από το κιν μου Huawei p20 pro και ανεβαίνουν χάλια με πολύ κακή ανάλυση ανεβάζει η γυναίκα μου με mate 20pro το ίδιο.Ανεβαζει μια υπάλληλος με iPhone 6 και είναι τζάμι.Τι σκατα γίνεται για πιο λόγο γίνεται αυτό;;;ακόμα και στο massenger που μας τα στέλνει η κοπέλα σε εμάς παίζουν χάλια τα βίντεο.και στο viber μόνο με email όταν μας τα στέλνει είναι οκ.και στης φώτο τα ίδια. Συγνώμη αν κούρασα δεν γνωρίζω και πολλά από αυτά. Ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Πριν τις ανεβάσεις στο facebook ή κάπου αλλού στο κινητό σου οι δικές σου φωτογραφίες φαίνονται κανονικά;
katsemm Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Κανονικότατα....επισης αν μου στείλει η κοπέλα με το iPhone σε mail το υλικό το βλέπω μια χαρά..... Μόλις το ανεβάσω χάλια μαύρα.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δεν ξερω αν φταιει αυτό αλλα ριχνω μια ιδέα, μηπως εχει ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση δεδομένων και αυτο χαλαει η ανάλυση;
katsemm Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Όλα τα upload γίνονται στον χώρο του καταστήματος μας με ταχύτητες fiber...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Στις 14/6/2019 στις 8:03 ΜΜ, katsemm είπε Τι σκατα γίνεται για πιο λόγο γίνεται αυτό;;; ρυθμίσεις--->αρχεία μέσων και επαφές--->ανέβασμα φωτό και βίντεο σε HD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα