thetiesthatbind Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε Τα kraken x δεν εχουν βγει ακομα μαλλον μπερδευτηκες Καταρχάς γιατί να πάρει κάποιος Razer headset? Μόνο για ποντίκια κάνει η Razer, άντε και κανά πληκτρολόγιο από τα καινούργια, έχω ακούσει οτι το Huntsman Elite ειναι καλό, ισχύει; Αλλά και πάλι Chery MX>>Razer switches 1 2
TsironakosMix Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, Dantε είπε Τελικα τσιμπησα απο amazon τα cloud 2.Τα ειχε με χτυπημενη συσκευασια και βγηκαν στα 57Ε.Θα δω σε τι κατασταση θα ερθουν... Και πολυ καλα εκανες αδερφε. Δεν θα το μετανιωσεις! Επισης θα ξεχασεις τι θα πει εξωτερικος θορυβος. Το noise cancellation ειναι σε αλλη διασταση 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 15/6/2019 στις 8:55 ΜΜ, vaggelis dogas είπε Τα ακουστικα του τιτλου στην τιμη των 49.90€, απο την γνωστη αλυσιδα καταστηματων Κωτσοβολος.Ειναι η usb εκδοση και οχι η analog,για καποιον που κοιτουσε τα electra της προσφορας στα 45, πιστευω οτι τα kraken ειναι μια καλυτερη επιλογη https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-headsets/193165-razer-kraken-pro-v2-black-ps4/pc# Επομενη τιμη skroutz απο 65€ εδω https://www.skroutz.gr/s/18066119/Razer-Kraken-Pro-V2-Black.html Έχω στην κατοχή μου τα Kraken 7.1 V2 USB πολύ πιο ακριβά, άλλα δεν έχουν ρύθμιση έντασης ήχου, κάτι που προσωπικά με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Πριν από αυτά είχα τα Logitech G633, μου χαλάσαν σε ένα χρόνο.. Είσαι σίγουρος ότι είναι η έκδοση USB? Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
vaggelis dogas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Richter είπε Έχω στην κατοχή μου τα V2 USB πολύ πιο ακριβά άλλα δεν έχουν ρύθμιση έντασης ήχου, κάτι που προσωπικά με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Πριν από αυτά είχα τα Logitech G633 μου χαλάσαν σε ένα χρόνο.. Είσαι σίγουρος ότι είναι η έκδοση USB?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, vaggelis dogas είπε Γιατί το τσέκαρα και εγώ και στο Google άλλα και στο YouTube και δεν είδα κάποια έκδοση USB ούτε κάποιο καλώδιο USB. Κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει (από μεριά Κωτσόβολου)
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Τελικά έχει κάνει παπαριά ο Κωτσόβολος. Μόλις τους πήρα τηλ και τους είπα να ανοίξουν το κουτί για επιβεβαίωση και τελικά έχει μόνο το καλώδιο 3.5mm Jack
aoc4000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 ...το είχα αναφέρει και εγώ στην προηγούμενη σελίδα... έδωσα και τον ακριβή κωδικό του μοντέλου (αγόρασα το συγκεκριμένο). Πάλι σαν τιμή είναι καλή πάντως και για Ελλάδα και για Ευρώπη (άλλο αν υπάρχουν καλύτερα αλλά με περισσότερα ευρώ...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα