katsikaros Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Είμαι στην Κίνα για δουλειές και θέλω να αγοράσω το Redmi K20 Pro Δεν μπορώ να το βρω με προεγκατεστημενο τo Global Rom Έχω λοιπόν 2 ερωτήσεις 1 Υπάρχει κάποιος που να ξέρει πως μπορώ να το βρω στην Κίνα έτοιμο 2 Πόσο γρήγορα βγαίνει και που μπορώ να βρω την official global rom για να το flasharo Ευχαριστώ εκ των προτέρων
saruman123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δεν υπάρχει Global για το συγκεκριμένο. Έχει βγει μόνο το κινέζικο.
katsikaros Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 € 354,67 | Global ROM Xiaomi Redmi K20 Pro 6GB 128GB Smartphone Snapdragon 855 Octa Core 4000mAh Pop-up Front 48MP Rear Camera AMOLED 6.39" https://s.click.aliexpress.com/e/cLKPDssg Σύμφωνα με την xiaomi υπάρχει 1
chios Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Σύμφωνα με την xiaomi global rom δεν υπάρχει ούτε θα βγει ποτέ, θα σου έλεγα να μείνεις μακριά από αυτό το τηλέφωνο γιατί θα μπλεξεις, αυτό που βλέπεις φοράει μαϊμού ρομ με πολλά προβλήματα. Αν το πάρεις θα το δουλεύεις με κινεζική ρομ μόνο στα αγγλικά άσε που δεν θα έχεις Β20 στο 4g με ότι αυτό συνεπάγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα