Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δεν ξερω γιατι αλλα σβηστηκαν σιγουρα χωρις να το κανω ολα τα μυνηματα απο μια μου μονο επαφη αρκετων ετων...Υπαρχει τροπος ανακτησης ? Ευχαριστω. Με οτι εψαξα απο εδω δεν καταφερα κατι https://www.google.gr/search?source=hp&ei=1OoFXdH-BYzUwALqzaO4DQ&q=ανακτηση+μηνυματων+απο+messenger&oq=&gs_l=psy-ab.1.0.35i39l6.0.0..2630...1.0..0.704.704.6-1......0......gws-wiz.....6.hQthmR32zBs
zx1234r Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μήπως κάποιος σε χακαρε? Άλλαξε κωδικό, βάλε 2fa και δες το ιστορικό των συνδέσεων.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Ευχαριστω. Το θεωρω εντελως απιθανο...Δεν αφηνω ΠΟΤΕ το κινητο μου εκτος σπιτιου σε θεση να το ακουμπησει αλλος . Τι εννοεις να βαλω 2fa ? Μονο απο μια επαφη χαθηκαν τα μυνηματα ενω στην αλλη στο κινητοτης υπαρχουν κανονικα .Ειναι πολυ συγενικου προσωπου .
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Υπαρχει τροπος ανακτησης ? Όχι Μόνος σου τα έσβησες κατά λάθος
zx1234r Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω. Το θεωρω εντελως απιθανο...Δεν αφηνω ΠΟΤΕ το κινητο μου εκτος σπιτιου σε θεση να το ακουμπησει αλλος . Τι εννοεις να βαλω 2fa ? Μονο απο μια επαφη χαθηκαν τα μυνηματα ενω στην αλλη στο κινητοτης υπαρχουν κανονικα .Ειναι πολυ συγενικου προσωπου . Ναι αυτό σημαίνει ότι την έσβησες από το δικό σου προφίλ και όχι από το δικό της. 2fa είναι το 2 factor authentication. Σου έρχεται μήνυμα στο κινητό κάθε φορά που συνδεεσαι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Το λογικο εστω και δεν μπορω να το δεχτω γιατι προσεχω ειναι οτι κατι εκανα λαθος και μαλιστα πριν σβησουμε μια συζητηση ζηταει επιβεβαιωση για την διαγραφη και οτι δεν μπορουμε να την ανακτησουμε. Τελος παντων...
zx1234r Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Το λογικο εστω και δεν μπορω να το δεχτω γιατι προσεχω ειναι οτι κατι εκανα λαθος και μαλιστα πριν σβησουμε μια συζητηση ζηταει επιβεβαιωση για την διαγραφη και οτι δεν μπορουμε να την ανακτησουμε. Τελος παντων... Μπορείς να απευθυνθείς στο support του Facebook μήπως σε βοηθήσουν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Κάτι πρόβλημα είχε ο messenger... Δεν εξηγείται αλλιώς. Ξαφνικά είδα όλα τα παλιά μυνηματα. Είχα αρχίσει να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα