Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι αλλα σβηστηκαν σιγουρα χωρις να το κανω ολα τα μυνηματα απο μια μου μονο επαφη αρκετων ετων...Υπαρχει τροπος ανακτησης ?
Ευχαριστω.

Με οτι  εψαξα απο εδω δεν καταφερα κατι 

https://www.google.gr/search?source=hp&ei=1OoFXdH-BYzUwALqzaO4DQ&q=ανακτηση+μηνυματων+απο+messenger&oq=&gs_l=psy-ab.1.0.35i39l6.0.0..2630...1.0..0.704.704.6-1......0......gws-wiz.....6.hQthmR32zBs

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Το θεωρω εντελως απιθανο...Δεν αφηνω ΠΟΤΕ το κινητο μου εκτος σπιτιου σε θεση να το ακουμπησει αλλος .

Τι εννοεις να βαλω 2fa ?

Μονο απο μια επαφη χαθηκαν τα μυνηματα ενω στην αλλη στο κινητοτης υπαρχουν κανονικα .Ειναι πολυ  συγενικου προσωπου .

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Υπαρχει τροπος ανακτησης ?

Όχι

Μόνος σου τα έσβησες κατά λάθος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Ευχαριστω.

Το θεωρω εντελως απιθανο...Δεν αφηνω ΠΟΤΕ το κινητο μου εκτος σπιτιου σε θεση να το ακουμπησει αλλος .

Τι εννοεις να βαλω 2fa ?

Μονο απο μια επαφη χαθηκαν τα μυνηματα ενω στην αλλη στο κινητοτης υπαρχουν κανονικα .Ειναι πολυ  συγενικου προσωπου .

Ναι αυτό σημαίνει ότι την έσβησες από το δικό σου προφίλ και όχι από το δικό της. 2fa είναι το 2 factor authentication. Σου έρχεται μήνυμα στο κινητό κάθε φορά που συνδεεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Το λογικο εστω και δεν μπορω να το δεχτω γιατι προσεχω ειναι οτι κατι εκανα λαθος και μαλιστα πριν σβησουμε μια συζητηση ζηταει επιβεβαιωση για την διαγραφη και οτι δεν μπορουμε να την ανακτησουμε.

Τελος παντων...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Το λογικο εστω και δεν μπορω να το δεχτω γιατι προσεχω ειναι οτι κατι εκανα λαθος και μαλιστα πριν σβησουμε μια συζητηση ζηταει επιβεβαιωση για την διαγραφη και οτι δεν μπορουμε να την ανακτησουμε.

Τελος παντων...

Μπορείς να απευθυνθείς στο support του Facebook μήπως σε βοηθήσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...