Προς το περιεχόμενο

BetaArchive

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας κοιταξα στο ιντερνετ και βρηκα αυτη την ιστοσελιδα εδω για οσους ες ενδιαφερονται και ειναι λατρες των παλιων εκδοσεων αλλα και προγραμματων windows , office κλπ θα βρειτε οτι θελετε εδω: https://www.betaarchive.com/database/

ομως δεν ξερω πως μπορουμε να τα κατεβασουμε.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, spartak1 είπε

https://www.betaarchive.com/contributions.php

Εκεί τα εξηγεί.

Ναι φιλε μ ομως δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω ακριβως ετσι ωστε να μπορω να εχω προσβαση στο ftp access.
Πρόσβαση διακομιστή FTP

επίσης γνωστή ως FTP Access Group

Τι πλεονέκτημα έχει η πρόσβαση στους διακομιστές FTP;

- Περισσότερο από 75TB beta και abandonware.
- Μέχρι 100Mbps * ταχύτητες λήψης.
- Απεριόριστη πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο (με την επιφύλαξη του ορίου λήψης 50GB / ημέρα **).
- Το όνομά σου θα γίνει κόκκινο!
- 4096bit κρυπτογράφηση για την ασφάλειά σας και για να αποτρέψετε τον περιορισμό από τον ISP σας.
- Είναι ΔΩΡΕΑΝ! (Αλλά δώστε αν σας αρέσει!)

* Με την επιφύλαξη της δρομολόγησης, της καθυστέρησης και των συνθηκών δικτύου.
** Ισχυρή χρήση ισχύει.

Γιατί πρέπει να συμμετάσχετε σε μια ομάδα για τους διακομιστές FTP;

Οι λόγοι είναι απλοί. Έχουμε περιορισμένους πόρους και εάν το δώσαμε σε όλους χωρίς να κερδίσουμε, ο ιστότοπος θα αποτύχει γρήγορα. Επίσης, η κοινότητα δεν θα επιβιώσει ποτέ και σύντομα θα καταλήξουμε σε έναν νεκρό και άχρηστο ιστότοπο. Το BetaArchive ευδοκιμεί εξαιτίας της κοινότητάς του, έτσι ώστε με τη συμμετοχή του να παίρνετε ανταμοιβές όπως η πρόσβαση στους διακομιστές FTP.

Πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στους διακομιστές FTP;

Θα σας ζητηθεί να συνεισφέρετε μια μοναδική απελευθέρωση στο αρχείο μας που ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένα κριτήρια.

Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας στο φόρουμ που εξηγεί όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη δημιουργία μιας σωστής εικόνας / χωματερή του λογισμικού, πώς να σαρώσετε τη συσκευασία και την τεκμηρίωση, πώς να ονομάσετε το αρχείο και πώς να το συμπιέσετε για φόρτωση.

Μπορείτε να βρείτε τον οδηγό εδώ:

Οδηγός: Τρόπος σωστής απόρριψης λογισμικού

Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με το διακομιστή FTP upload για να συνεισφέρετε το αρχείο σας. Δημιουργήστε ένα φάκελο με το όνομα χρήστη του φόρουμ και μεταφορτώστε το αρχείο σας εκεί. Αφού γίνει, εφαρμόστε την ομάδα όπως φαίνεται παρακάτω.

Οι δωρεές ΔΕΝ θα σας δώσουν πρόσβαση.

Οι δωρεές δεν επιστρέφονται.

Ακόμη και αν δώσατε δωρεά, εξακολουθείτε να πρέπει να συμβάλλετε στην πρόσβαση. Συγνώμη.

Κανόνες της ομάδας πρόσβασης FTP:

Τα παρακάτω θα έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια της ιδιότητας μέλους της ομάδας πρόσβασης FTP:

- Διαρροή ή ανταλλαγή στοιχείων σύνδεσης FTP με οποιονδήποτε (συμπεριλαμβανομένων άλλων μελών).
- Υπερβολική χρήση εύρους ζώνης παρά τις προειδοποιήσεις για να το μειώσετε.
- Ο σταθερός διακομιστής σφυρηλατεί παρά τις προειδοποιήσεις.
- Παραβίαση οποιουδήποτε από τους άλλους κανονικούς κανόνες φόρουμ.

Μόλις χάσετε την ιδιότητα μέλους της ομάδας πρόσβασης FTP, δεν θα μπορείτε ποτέ να την πάρετε πίσω.

Αν έχετε διαβάσει τους παραπάνω κανόνες, μπορείτε τώρα να κάνετε αίτηση κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

-> Εφαρμογή για πρόσβαση FTP <-

Έχω υποβάλει αίτηση για πρόσβαση FTP, αλλά δεν έχω ακόμα πρόσβαση. Γιατί;

- Όλες οι εφαρμογές ελέγχονται χειροκίνητα από το διαχειριστή FTP μας, mrpijey.
- Η επεξεργασία των εφαρμογών μπορεί να διαρκέσει έως 7 ημέρες, επομένως πρέπει να είστε υπομονετικοί. Χρειάζεται χρόνος για την επαλήθευση της μεταφόρτωσης.

Η αίτησή μου απορρίφθηκε. Γιατί;

- Ένας λόγος για απόρριψη θα σας μιλήσει στο φόρουμ.
- Δεν είμαστε σε θέση να παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες από αυτές που δίνονται στον Πρωθυπουργό.

Συνεχίζω να απορρίπτω, γιατί δεν θα αποδεχτείτε τα αρχεία μου;

- Ένας λόγος θα σας δοθεί όταν απορρίπτεται ένα αρχείο.
- Θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι η κυκλοφορία είναι μοναδική και αξίζει να το φορτώσετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον mrpijey, τον διαχειριστή FTP, εάν δεν είστε σίγουροι αν αξίζει να κάνετε αποστολή.
- Πολλές απορρίψεις ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε οριστική απόρριψη της πρόσβασης στο FTP.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος λόγος που παρέθεσες όλο τον οδηγό από πάνω; Είναι ξεκάθαρο αυτό που σου ζητάει για να αποκτήσεις πρόσβαση.

Πρέπει να ανεβάσεις δικό σου υλικό ακολουθώντας τα guidelines που σου δίνει στη σελίδα.

Αφού το κάνεις αυτό πρέπει να κάνεις Apply για να αποκτήσεις πρόσβαση στα archives.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/6/2019 στις 4:41 ΜΜ, .:Cabal:. είπε

Υπάρχει κάποιος λόγος που παρέθεσες όλο τον οδηγό από πάνω; Είναι ξεκάθαρο αυτό που σου ζητάει για να αποκτήσεις πρόσβαση.

Πρέπει να ανεβάσεις δικό σου υλικό ακολουθώντας τα guidelines που σου δίνει στη σελίδα.

Αφού το κάνεις αυτό πρέπει να κάνεις Apply για να αποκτήσεις πρόσβαση στα archives.

Για μενα που δεν ξερω αγγλικα υπαρχει λογος που το εκανα παραθεση.
Για να ανεβασω δικο μ υλικο πρεπει να εχω λογαριασμο FTP Access εφοσον δεν εχω τετοιο λογαριασμο τοτε πως θα μπορω να ανεβασω ;
Στην σελιδα ftp server εχει καποιους κωδικους και ονομα χρηστη update update αλλα δεν μπαινει μεσα μεσω filezilla τι στο καλο κανουν τι γινεται ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...