Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,θα ηθελα τα φωτα καποιον παιδιων που να γνωριζουν γενικα κατι με το θεμα που θα γραψω.

Η γυναικα μου επερνε επιδομα αλληλεγγυης πριν παντρευτούμε,αφου παντρευτηκαμε δηλωσαμε τον γαμο κανονικα,και αφου ηταν δηλωμενος εκανε και ανανεωση του επιδοματος χωρις κανενα προβλημα,τωρα της τελειωσε παλι το επιδομα και το ερωτημα ειναι το εξης,αν κανουμε ξεχωριστες δηλωσεις θα φαινεται κανονικα οτι ειναι παντρεμενη και οτι ηπαρχει καποιο εισοδημα απο μενα?!

Σε οποιον λογιστη το ρωτησα ο καθενας μου εδινε και διαφορετικη απαντησει,ο ενας ελεγε οτι φαινονται τα παντα,ο αλλος μου ειπε οτι και να μην φανει θα δουν αργοτερα τον γαμο και θα σας ζητησουν πισω τα λεφτα που σας εδωσαν,ο αλλος ελεγε οτι δεν φαινεται τιποτα.

Και λεω εγω τωρα,αν υπαρχει καποιος που να ηταν σε παρομοια περιπτωση με μενα αν εκανε κατι ή οχι.

Ξερω οτι ετσι ειναι σαν να κλεβεις το κρατος κτλ κτλ αλλα θα πω το εξης,η γυναικα μου δεν μπορει να βρει δουλεια,δυστηχως ολοι θελουν πιτσιρικες να παιρνουν,με ενα μισθο βγαινουμε ψιλοδυσκολα περα........και στο κατω κατω της γραφης οι γυφτοι ειναι ποιο εξυπνοι απο εμας?!

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Καλησπερα παιδια,θα ηθελα τα φωτα καποιον παιδιων που να γνωριζουν γενικα κατι με το θεμα που θα γραψω.

Η γυναικα μου επερνε επιδομα αλληλεγγυης πριν παντρευτούμε,αφου παντρευτηκαμε δηλωσαμε τον γαμο κανονικα,και αφου ηταν δηλωμενος εκανε και ανανεωση του επιδοματος χωρις κανενα προβλημα,τωρα της τελειωσε παλι το επιδομα και το ερωτημα ειναι το εξης,αν κανουμε ξεχωριστες δηλωσεις θα φαινεται κανονικα οτι ειναι παντρεμενη και οτι ηπαρχει καποιο εισοδημα απο μενα?!

Σε οποιον λογιστη το ρωτησα ο καθενας μου εδινε και διαφορετικη απαντησει,ο ενας ελεγε οτι φαινονται τα παντα,ο αλλος μου ειπε οτι και να μην φανει θα δουν αργοτερα τον γαμο και θα σας ζητησουν πισω τα λεφτα που σας εδωσαν,ο αλλος ελεγε οτι δεν φαινεται τιποτα.

Και λεω εγω τωρα,αν υπαρχει καποιος που να ηταν σε παρομοια περιπτωση με μενα αν εκανε κατι ή οχι.

Ξερω οτι ετσι ειναι σαν να κλεβεις το κρατος κτλ κτλ αλλα θα πω το εξης,η γυναικα μου δεν μπορει να βρει δουλεια,δυστηχως ολοι θελουν πιτσιρικες να παιρνουν,με ενα μισθο βγαινουμε ψιλοδυσκολα περα........και στο κατω κατω της γραφης οι γυφτοι ειναι ποιο εξυπνοι απο εμας?!

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.

Την μόνη έγκυρη απάντηση θα την πάρεις στην αρμόδια κοινωνική δομή του Δήμου για αυτό το σκοπό. Στους περισσότερους Δήμους υπάρχει η Υπηρεσία αυτή. Λέγεται "Κέντρο Κοινότητας". Είναι εξυπηρετικοί, πήγαινε και ρώτα. Αυτοί άλλωστε προωθούν και τις αιτήσεις και συμβουλευουν για ό,τι κοινωνικά πρόγραμμα πρόνοιας υπάρχουν στην περιοχή. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Neoss είπε

Την μόνη έγκυρη απάντηση θα την πάρεις στην αρμόδια κοινωνική δομή του Δήμου για αυτό το σκοπό. Στους περισσότερους Δήμους υπάρχει η Υπηρεσία αυτή. Λέγεται "Κέντρο Κοινότητας". Είναι εξυπηρετικοί, πήγαινε και ρώτα. Αυτοί άλλωστε προωθούν και τις αιτήσεις και συμβουλευουν για ό,τι κοινωνικά πρόγραμμα πρόνοιας υπάρχουν στην περιοχή. 

Το θεμα ειναι οτι εκει πας και καρφώνεσαι απο μονος σου,το σκεφτηκα αυτο που μου λες αλλα ειναι σαν να βαζεις αυτογκολ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Neoss είπε

Νομίζω ότι δεν ψάχνει έγκυρη απάντηση αλλα πληροφορίες για να κάνει λαμόγια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, *Kopanos* είπε

Νομίζω ότι δεν ψάχνει έγκυρη απάντηση αλλα πληροφορίες για να κάνει λαμόγια.

Θες να το πεις λαμογια πες το λαμογια,αλλα αν μπορω να το κανω θα το κανω,γιατι αν δεις το εγραψα ξεκαθαρα.

Οι γυφτοι ειναι ποιο εξυπνοι απο εμας?!Δεν νομιζω.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Drake27 είπε

αν κανουμε ξεχωριστες δηλωσεις θα φαινεται κανονικα οτι ειναι παντρεμενη

Ο γαμος/σχεση συμβιωσης με την συζυγο φαινεται στα στοιχεια μητρωου σου στο taxis,οποτε και να κανετε ξεχωριστες δηλωσεις δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειστε παντρεμενοι.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, chsam είπε

Ο γαμος/σχεση συμβιωσης με την συζυγο φαινεται στα στοιχεια μητρωου σου στο taxis,οποτε και να κανετε ξεχωριστες δηλωσεις δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειστε παντρεμενοι.

Αυτο ηθελα περισσοτερο να μαθω,εαν φαινεται ο γαμος ακομα και με χωριστες δηλωσεις τοτε δεν υπαρχει πιθανοτητα ανανεωσης του επιδοματος.

Παντως 3 λογιστες,κανενας δεν μπορουσε να μου πει αυτο το απλο πραμα,πρεπει να επεσε σε περιπτωσεις,δεν εξηγείτε αλλιως.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Drake27 είπε

Παντως 3 λογιστες,κανενας δεν μπορουσε να μου πει αυτο το απλο πραμα,πρεπει να επεσε σε περιπτωσεις,δεν εξηγείτε αλλιως.

Πραγματικα καποιοι τετοιοι λογιστες δεν μπορω να καταλαβω πως αυτοαποκαλουνται "επαγγελματιες", οταν δεν μπορουν να απαντησουν σε ενα τετοιο ερωτημα......

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θεμα ειναι η ηλεκτρονικη διακυβερνηση προχωρά και πως η πλατφορμα του ΚΕΑ διασταυρωνει τις αιτησεις της ηλεκτρονικα με τα στοιχεια της ΑΑΔΕ, εφορία δηλαδη και ισως φανεί. Τι να πω κάνε σε καναν εφοριακό μια γενική ερώτηση απο περιέργεια υποτιθεται. Αν και παντρεμενοι λογικα θα φαινεται και λογικα θαστε πανω απ το εισοδηματικο κριτηριο.

Συνηθως ενας λογιστης αυτο το ξερει. Τωρα τι να σου πω για τα ατομα που ρωτησες περιεργο μου ακουγεται...θα μπορουσαν να το ψαξουν λιγο και να μαθουν. 

Επεξ/σία από Neoss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Ειλικρινης απορια .Τι κερδος υπαρχει απο κοινη φορολογικη δηλωση ?

Κάποτε είχες φοροαπαλλαγές λόγο οικογένειας και παιδιών... Τώρα ίσως να πληρώνεις περισσότερα...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Εγώ θα έλεγα να την χωρίσεις για να πάρει το επιδοματακι και επίσης να μην τρέχεις όταν την βαρεθείς.

χαχα πες το ψεμματα, πολλοι ειναι που κανουν εικονικους χωρισμούς (οπως και εικονικους γάμους πχ δημοσιοι υπαλληλοι για να μεινουν στο ιδιο μερος ενώ ειναι απλά φίλοι)

Επεξ/σία από Neoss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...