Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια asus strix 1070 κι όταν παίζω παιχνίδια (r6s pubg) η κάρτα γραφικών ανεβάζει θερμοκρασίες. Φτάνει έως 83 βαθμούς. Την κάρτα την έχω καιρό απλά επειδή είμαι άσχετος από πσ δεν ήξερα ότι μπορείς να δεις θερμοκρασίες. Ήρθε ένας φίλος μου έκανε φορμάτ αλλα τίποτα δεν άλλαξε. 

Pc spec

Ryzen 5 2600 cpu

ASRock b450 pro4 motherboard 

Patriot 8gb 3000 ram

Seasonic 620w psu

Asus strix 1070 

NZXT S340 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, sami12219 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια asus strix 1070 κι όταν παίζω παιχνίδια (r6s pubg) η κάρτα γραφικών ανεβάζει θερμοκρασίες. Φτάνει έως 83 βαθμούς. Την κάρτα την έχω καιρό απλά επειδή είμαι άσχετος από πσ δεν ήξερα ότι μπορείς να δεις θερμοκρασίες. Ήρθε ένας φίλος μου έκανε φορμάτ αλλα τίποτα δεν άλλαξε. 

Pc spec

Ryzen 5 2600 cpu

ASRock b450 pro4 motherboard 

Patriot 8gb 3000 ram

Seasonic 620w psu

Asus strix 1070 

NZXT S340 

Κατέβασε MSI AFTERBURNER αν δεν το έχεις ίδη

Άλλαξε το fan speed αν έχεις high temps και πες μου temps όταν δεν κάνεις gaming.

Δημοσ.

Ισως θελει λιγο το καθαρισματακι της ;) Kαι μια αλλαγη παστας αν εχεις τον χρονο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πσ το Καθάρισα όλο κ έβαλα τ φανς στο 100 %και πάλι ανεβάζει θερμοκρασίες. Οταν δεν παίζω games η θερμοκρασία είναι στους 40 έως 45 βαθμούς έχοντας ανοιχτό youtube 

Επεξ/σία από sami12219
Δημοσ.

δες αν δουλευουν ολα τα fans, ειναι υπερβολικη θερμοκρασια για την εν λογο καρτα, 80+ ειχα με Asus Turbo 1070 , me aftermarket gpu cooler max 62C.

Δημοσ.

Το Airflow στο s340 είναι κακό. Το είχα 2 χρόνια και κάτι. Θες 2 φανάκια 14αρια στατικής πίεσης να βάζουν αέρα και με πατέντα ένα airflow 120mm κοντά στη κάρτα. 

Δημοσ.

καθάρισε την παλιά πάστα στον πυρήνα της καρτα και βάλε νέα πάστα ,

αν δεν χαμηλώσουν οι θερμοκρασίες τότε έχει λίγο χρονο ζωής ακόμα η κάρτα πριν καεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμ. Με χειρότερη υλοποίηση είχα γύρω στους 72 με το φαν κάτω από 75% ( evga 1070sc )

( καλοκαίρι 2018 τότε ) 

θερμοκρασία δωματίου 28c 

Κουτί, s340 απλό όχι το elite

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...