Superior Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια, ειχα πληρωσει για εναν domain ".com" πριν 2 χρονια (χωρις hosting) με το GoDaddy και πηγα σημερα να κανω renew (ανανεωση) για 1 χρονο και μου ζητανε για το renewal σχεδον 24 ευρω (19 + φορους = 23.72 ευρω) για τον τρίτο χρονο (ενω για τα 2 πρωτα χρονια ειχα δωσει 20 ευρω, δηλαδη 10 ευρω τον χρονο). Δεν ειναι καπως πολλα τα 24 ευρω για τον τριτο χρονο?!! Εχω ακομα εναν μηνα περιθωριο (εχω διανυσει τους 23 πρωτους μηνες). Μπορω να τον μεταφερω αλλου τον domain αμα ψαξω και βρω οικονομικοτερα, ετσι δεν ειναι? Δεν νομιζω να επηρεαστει το hosting του? (που το εχω βαλει δωρεαν σε αλλον provider). Δειτε και το screenshot μου. Ευχαριστω! Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από Superior
CyberCr33p Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Ναι μπορείς να το μεταφέρεις σε άλλον καταχωρητή. Θα κάνεις unlock το domain από τον GoDaddy και χρησιμοποιώντας τον κωδικό EPP θα στείλεις αίτημα για αλλαγή καταχωρητή από το διαχειριστικό του νέου καταχωρητή. Η διαδικασία συνήθως ολοκληρώνεται την 5η ημέρα. 1
jimmy213 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Γενικά πάντως έτσι κάνουν οι περισσότεροι καταχωρητές. Το renewal σχεδόν πάντα βγαίνει ακριβότερο, μιας και στην αρχή έχεις μια «τιμή γνωριμίας» ας πούμε (αν έχω λάθος, να με διορθώσετε). 1
Salvation81 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Παντα υπαρχει ενα discount για νεους πελατες δεν ειναι κατι νεο αυτο, κατεμε δεν αξιζει για να γλυτωσεις πχ 10ε (και ΑΝ) να φυγεις απο τον GoDaddy. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα