Koeman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, panos0100 είπε Ναι τώρα το είδα στην φωτο και εγώ μετά από καθαρισμο το έπαθα, βγήκε κατά λάθος, δεν ειχε μπει απο την αρχη καλα, παθαίνει ζημιά ο επεξεργαστής έτσι; Όχι, μην αγχώνεσαι. 1
overpower Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Στις 19/6/2019 στις 6:38 ΜΜ, dpolal είπε Απλό είναι το πρόβλημα αλλά τρέχα γύρευε να βρείς πώς θα το φτιάξεις τώρα. Από ότι κατάλαβα η εγκατάσταση του λειτουργικού έγινε στον SSD αλλά επειδή είχες επάνω και τους υπόλοιπους δίσκους οι πληροφορίες για την εκκίνηση (ο boot manager δηλαδή) μπήκε σε κάποιον από τους άλλους δίσκους. Αλλάζωντας τα καλώδια εσύ τώρα άλλαξες την θέση των σκληρών όπως ήταν επάνω στο μπόρντ με αποτέλεσμα να χάσει πλέον ο boot manager την σωστή σειρά και να μην μπορεί να φορτώσει το λειτουργικό. Αυτό δεν ισχύει. Όπου υπάρχει λειτουργικό, η μητρική θα το εντοπίσει ακόμα και να αλλάξεις θέσεις τους σκληρούς. Αυτό θα ήταν θέμα σε περίπτωση 2 ή παραπάνω λειτουργικών
dpolal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, overpower είπε Αυτό δεν ισχύει. Όπου υπάρχει λειτουργικό, η μητρική θα το εντοπίσει ακόμα και να αλλάξεις θέσεις τους σκληρούς. Αυτό θα ήταν θέμα σε περίπτωση 2 ή παραπάνω λειτουργικών Όχι, το έχω δεί σε μητρικές που έχουν ξεχωριστά τον κατάλογο των υπαρχόντων δίσκων στον οποίο πρέπει να ορίσεις disk priority. Μετά στο Boot menu γράφει απλά Disk με αποτέλεσμα αν η λίστα έχει αλλάξει να μην μπουτάρει. 1
Sheogorath Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Στις 22/6/2019 στις 11:19 ΜΜ, dpolal είπε Όχι, το έχω δεί σε μητρικές που έχουν ξεχωριστά τον κατάλογο των υπαρχόντων δίσκων στον οποίο πρέπει να ορίσεις disk priority. Μετά στο Boot menu γράφει απλά Disk με αποτέλεσμα αν η λίστα έχει αλλάξει να μην μπουτάρει. Σωστός, το επιβεβαιώνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα