Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgestrav είπε

Δυστυχώς δεν γίνεται αυτό γιατί πρέπει να γίνονται οι καταθέσεις σε δικό μου λογαριασμό για φορολογικούς λόγους.

Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν γίνεται......

Ακριβως αυτο.... 

Τωρα πρεπει να κανεις το διακανονισμο και δωσε μια προκαταβολη πανω απο 20% του χρεους...

Θα αποδεσμευτουν οι λογαριασμοι...

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Ακριβως αυτο.... 

Τωρα πρεπει να κανεις το διακανονισμο και δωσε μια προκαταβολη πανω απο 20% του χρεους...

Θα αποδεσμευτουν οι λογαριασμοι...

Δυστυχώς δεν παίζει ούτε αυτό.Το έψαξα......

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgestrav είπε

Δυστυχώς δεν παίζει ούτε αυτό.Το έψαξα......

Συγνωμη  για την αδιακρισια αλλα τοσα πολλα χρωστας ?

Και ποσα χρονια τα εχεις αφησει απληρωτα... ?

• Like 1
Δημοσ.

Σε προηγούμενη δουλειά που ήμουν ο μόνος τρόπος να παρακαμφθεί ήταν οι επιταγές σε λογαριασμό όπου δικαιούχους ήταν και η σύζυγος του ωφειλέτη. Αλλά εκεί ήταν σύμβαση έργου και μπορούσε να εκδώσει επιταγές το αφεντικό, στην δική σου περίπτωση δεν ξέρω αν μπορούν να σε πληρώσουν με επιταγές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Συγνωμη  για την αδιακρισια αλλα τοσα πολλα χρωστας ?

Και ποσα χρονια τα εχεις αφησει απληρωτα... ?

χρωστάω κοντά στις 9.000 ευρώ.......δεν εχω να κρύψω κατι και από κανέναν :)

Επεξ/σία από georgestrav
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, georgestrav είπε

χρωστάω κοντά στις 9.000 ευρώ.......δεν εχω να κρύψω κατι και από κανέναν :)

Δηλαδη εαν κανεις 120 δοσεις σου βγαινει 75€ το μηνα.

Δωσε 4 δοσεις μαζεμενες 300€ με τους κωδικους ηλεκτρονικης πληρωμης που θα σου δωσουν...

Λογικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα... Θα δουν οτι πληρωνεις κανονικα τις δοσεις σου...

Μια χαρα θα εισαι ... Εχω συγγενη που χρωσταει ποσο με 7ψηφια... Ολο κανει διακονισμο πληρωνει στην αρχη και μετα ξανα πιστολιαζει....

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lary7 είπε

Σε προηγούμενη δουλειά που ήμουν ο μόνος τρόπος να παρακαμφθεί ήταν οι επιταγές σε λογαριασμό όπου δικαιούχους ήταν και η σύζυγος του ωφειλέτη. Αλλά εκεί ήταν σύμβαση έργου και μπορούσε να εκδώσει επιταγές το αφεντικό, στην δική σου περίπτωση δεν ξέρω αν μπορούν να σε πληρώσουν με επιταγές.

Δυστυχώς δεν γίνεται.....

7 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Δηλαδη εαν κανεις 120 δοσεις σου βγαινει 75€ το μηνα.

Δωσε 4 δοσεις μαζεμενες 300€ με τους κωδικους ηλεκτρονικης πληρωμης που θα σου δωσουν...

Λογικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα... Θα δουν οτι πληρωνεις κανονικα τις δοσεις σου...

Ετσι τα έχω σκεφτεί και εγώ αλλά όπως είπα και λιγο πιο πάνω δεν γίνεται αρση της δέσμευσης από την εφορία....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, georgestrav είπε

Δυστυχώς δεν γίνεται.....

Ετσι τα έχω σκεφτεί και εγώ αλλά όπως είπα και λιγο πιο πάνω δεν γίνεται αρση της δέσμευσης από την εφορία....

Στο ειπαν αυτο απο την εφορια ?

Πηγαινε και μιλα με τον διευθυντη της εφοριας που ανηκεις και ρωτα τον τι ποσό πρεπει να πληρωσεις εφαπαξ για να γινει η αρση ...

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.

Σκέφτηκα να το κάνω μέσω vivawallet.Εδωσα στο λογιστήριο τον iban του λογαριασμού αλλά επειδή οι πληρωμές γίνονται μέσω Ενιαίας Αρχής Πληρωμών και εκεί βάζουν τα iban των τραπεζών και επειδή το iban της viva δεν αναγνωρίζεται σαν τράπεζα δεν το παίρνει το σύστημα......

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, georgestrav είπε

Σκέφτηκα να το κάνω μέσω vivawallet.Εδωσα στο λογιστήριο τον iban του λογαριασμού αλλά επειδή οι πληρωμές γίνονται μέσω Ενιαίας Αρχής Πληρωμών και εκεί βάζουν τα iban των τραπεζών και επειδή το iban της viva δεν αναγνωρίζεται σαν τράπεζα δεν το παίρνει το σύστημα......

Revolut. Σου δίνει πλέον ατομικό IBAN.

Εναλλακτικά, Ν26.

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Revolut.

Σου δίνει πλέον ατομικό IBAN.

Δεν ξέρω όμως αν θα μπορέσει να περάσει η πληρωμη με το συγκεκριμένο iban μεσω ΑΕΠ(Ενιαία Αρχή Πληρωμών)

Δημοσ.

όλοι εσείς που δίνετε συμβουλές για το πως θα τη σκαπουλάρει, θα δίνατε συμβουλές και σε κάποιον που χρωστούσε σε εσάς;

Η αν ο εργοδότης σας έψαχνε τρόπους να σας φάει λεφτά, θα γράφατε κι εκεί συμβουλές;

περιμένω να ανοίξει θέμα.... μου χρωστάνε λεφτά. θα τα πούμε εκεί,

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

όλοι εσείς που δίνετε συμβουλές για το πως θα τη σκαπουλάρει, θα δίνατε συμβουλές και σε κάποιον που χρωστούσε σε εσάς;

Η αν ο εργοδότης σας έψαχνε τρόπους να σας φάει λεφτά, θα γράφατε κι εκεί συμβουλές;

περιμένω να ανοίξει θέμα.... μου χρωστάνε λεφτά. θα τα πούμε εκεί,

φίλε μου αν διάβαζες όλο το post θα είχες καταλάβει οτι δεν προσπαθώ να την σκαπουλάρω.Τα χρέη μου είναι χρέη μου και με τον ένα η τον άλλο τρόπο θα τα πληρώσω.

Εσύ ποιόν ακριβώς ρόλο θέλεις να παίξεις εδώ?Τον συνήγορο της εφορίας η της τρόϊκας?Εχω κάνει ήδη αίτηση για τις 120 δόσεις για να ξεπληρώσω το χρέος μου.Απλά ψάχνω ένα τρόπο τα αναδρομικά μου τα οποία δεν τα έπαιρνα για χρόνια και μετά από μεγάλο αγώνα τώρα θα τα πάρω δεν θέλω στην παρούσα φάση να μου τα κρατήσει η εφορία την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όχι να την σκαπουλάρω και να μην πληρώσω.Εσύ δεν χρωστούσες ποτέ και σε κανέναν?Αν ναι τότε πρέπει να είσαι στο 0,001 % του πληθυσμού. Ατοπο τελείως το σχόλιό σου και βγάζει τα κόμπλεξ που έχουμε αποκτήσει ως νεο Έλληνες.......

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, georgestrav said:

Εχω κάνει ήδη αίτηση για τις 120 δόσεις αλλά από ότι μου είπαν από την εφορία και να μπεις στις δόσεις η δέσμευση του λογαριασμού ισχύει κανονικά.Σταδιακά μόνο όταν και αν είσαι συνεπής αρχίζει σιγά σιγά η άρση της κατάσχεσης. 

Φίλε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ο νόμος των 120 δόσεων αναφέρει ξεκάθαρα ότι με την ένταξη στη ρύθμιση παύουν τα αναγκαστικά μέτρα, αλλά οι διευθυντές των υποκαταστημάτων των εφοριών δεν αναστέλουν τα αναγκαστικά μέτρα με το έτσι θέλω. Δεν είσαι ο μόνος.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Φίλε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ο νόμος των 120 δόσεων αναφέρει ξεκάθαρα ότι με την ένταξη στη ρύθμιση παύουν τα αναγκαστικά μέτρα, αλλά οι διευθυντές των υποκαταστημάτων των εφοριών δεν αναστέλουν τα αναγκαστικά μέτρα με το έτσι θέλω. Δεν είσαι ο μόνος.

Το ξέρω.Το έψαξα.....για αυτό ψάχνω μία αλλη λύση.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...