Moderators Malthador Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Just now, georgestrav said: Το ξέρω.Το έψαξα.....για αυτό ψάχνω μία αλλη λύση..... Η μόνη λύση είναι είτε μετρητά, είτε λογαριασμός τρίτου. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο. 1
georgestrav Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Η μόνη λύση είναι είτε μετρητά, είτε λογαριασμός τρίτου. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο. Ούτε το ένα γίνεται ούτε το άλλο....... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε όλοι εσείς που δίνετε συμβουλές για το πως θα τη σκαπουλάρει, θα δίνατε συμβουλές και σε κάποιον που χρωστούσε σε εσάς; Η αν ο εργοδότης σας έψαχνε τρόπους να σας φάει λεφτά, θα γράφατε κι εκεί συμβουλές; περιμένω να ανοίξει θέμα.... μου χρωστάνε λεφτά. θα τα πούμε εκεί, Άλλο το νόμιμο, άλλο το ηθικό. Ας φροντήσει το κράτος να κλείσει τα τυχόν workarounds. Αυτό που λέω εγώ για N26/ Revolut είναι κανονικά τράπεζες (με banking licence). Είναι παράνομο να θες να πληρωθείς σε άλλη τράπεζα; 1 ώρα πριν, georgestrav είπε Δεν ξέρω όμως αν θα μπορέσει να περάσει η πληρωμη με το συγκεκριμένο iban μεσω ΑΕΠ(Ενιαία Αρχή Πληρωμών) N26 τότε. Εκτός εαν το έχουν περιορίσει σε Ελληνικά IBANs. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από natural_sgf
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 3 minutes ago, georgestrav said: Ούτε το ένα γίνεται ούτε το άλλο....... Άστα να κατασχεθούν τότε και να αποπληρωθεί μέρος των 120 δόσεων. Δεν βλέπω να γίνεται κάτι διαφορετικό στην περίπτωσή σου. 2
vagos789 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Ρεαλιστικα,ειναι πολυ ορθολογικο οταν εχεις εξτρα χρηματα να αποπληρωνεις χρεη σου. Οπως λεει και ο πρωθυπουργος μας,"και να τα επαιρνες,θα τα σπαταλαγες" 1
fredd0 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Άλλο το νόμιμο, άλλο το ηθικό. Ας φροντήσει το κράτος να κλείσει τα τυχόν workarounds. Αυτό που λέω εγώ για N26/ Revolut είναι κανονικά τράπεζες (με banking licence). Είναι παράνομο να θες να πληρωθείς σε άλλη τράπεζα; N26 τότε. Εκτός εαν το έχουν περιορίσει σε Ελληνικά IBANs. Ενιαια αρχη πληρωμων ειναι το ελληνικο δημοσιο. Λες το ελληνικο δημοσιο να πληρωνει και στα νησια κευμαν ξερωγω? φυσικα μονο σε ελληνικο iban
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, fredd0 είπε Ενιαια αρχη πληρωμων ειναι το ελληνικο δημοσιο. Λες το ελληνικο δημοσιο να πληρωνει και στα νησια κευμαν ξερωγω? φυσικα μονο σε ελληνικο iban Χαλάρωσε. Άλλο νησιά cayman και άλλο τράπεζα με E.U. banking licence.
billiboo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 η λυση ειναι να στηθεις στο atm και με το που μπουν να τα τραβηξεις. 1
Narayan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 31 λεπτά πριν, georgestrav είπε φίλε μου αν διάβαζες όλο το post θα είχες καταλάβει οτι δεν προσπαθώ να την σκαπουλάρω.Τα χρέη μου είναι χρέη μου και με τον ένα η τον άλλο τρόπο θα τα πληρώσω. Εσύ ποιόν ακριβώς ρόλο θέλεις να παίξεις εδώ?Τον συνήγορο της εφορίας η της τρόϊκας?Εχω κάνει ήδη αίτηση για τις 120 δόσεις για να ξεπληρώσω το χρέος μου.Απλά ψάχνω ένα τρόπο τα αναδρομικά μου τα οποία δεν τα έπαιρνα για χρόνια και μετά από μεγάλο αγώνα τώρα θα τα πάρω δεν θέλω στην παρούσα φάση να μου τα κρατήσει η εφορία την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όχι να την σκαπουλάρω και να μην πληρώσω.Εσύ δεν χρωστούσες ποτέ και σε κανέναν?Αν ναι τότε πρέπει να είσαι στο 0,001 % του πληθυσμού. Ατοπο τελείως το σχόλιό σου και βγάζει τα κόμπλεξ που έχουμε αποκτήσει ως νεο Έλληνες....... Αν δεν θέλεις να την σκαπουλάρεις τότε αποπλήρωσε μέρος του χρέους σου με τα αναδρομικά που θα σου έρθουν, και μπες σε πρόγραμμα δόσεων για το υπόλοιπο. Προσωπικά δανείστικα όταν χρειάστηκε, αλλά τα αποπλήρωσα με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί. Ο λόγος που είσαι στην κατάσταση που είσαι τώρα είναι πως χρώσταγες, αλλά δεν αποπλήρωσες με τους όρους που σου έδωσαν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κοιτάς και πως να τσεπώσεις χρήματα που επί της ουσίας είναι πλέον του πιστωτή σου και όχι δικά σου. Τέλος, να ξέρεις πως ακόμα και αν δεχτεί ο εργοδότης να γίνει η κατάθεση σε καταθετικό ίδρυμα της Ε.Ε. όπως η Ν26, πλέον συνεργάζονται με την Ελληνική Κυβέρνηση και επιπλέον του να κατασχεθεί όλο το ποσό, ενδεχομένως αν αποδειχθεί δόλος να μπει σε μπελάδες και ο εργοδότης σου. 1 2
billiboo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 ρε παιδια δεν χρειαζεται να αποπερνουμε τον κοσμο . και εγω νευριαζω με τους τζαμπατζηδες αλλα δεν ξερουμε τι μπορει να εχει τυχει στον καθεναν και γτ χρωσταει. ολοι μπορει να παθουν μια στραβη, απο πιστολι σε δουλεια που εμεινε απληρωτος μεχρι θεμα υγειας. ας μην ειμαστε αναλγητοι.
Geocheats2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Η κατάσχεση πάνω από το όριο του ακατάσχετου δεν γίνεται απευθείας, τουλάχιστον σε έμενα, τις συγκεκριμένες ημερομηνίες απλά στήνομαι έξω από το ατμ και μόλις λάβω μήνυμα οτι έγινε κατάθεση απλά τα σηκώνω. 1 1
georgestrav Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Narayan είπε Αν δεν θέλεις να την σκαπουλάρεις τότε αποπλήρωσε μέρος του χρέους σου με τα αναδρομικά που θα σου έρθουν, και μπες σε πρόγραμμα δόσεων για το υπόλοιπο. Προσωπικά δανείστικα όταν χρειάστηκε, αλλά τα αποπλήρωσα με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί. Ο λόγος που είσαι στην κατάσταση που είσαι τώρα είναι πως χρώσταγες, αλλά δεν αποπλήρωσες με τους όρους που σου έδωσαν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κοιτάς και πως να τσεπώσεις χρήματα που επί της ουσίας είναι πλέον του πιστωτή σου και όχι δικά σου. Τέλος, να ξέρεις πως ακόμα και αν δεχτεί ο εργοδότης να γίνει η κατάθεση σε καταθετικό ίδρυμα της Ε.Ε. όπως η Ν26, πλέον συνεργάζονται με την Ελληνική Κυβέρνηση και επιπλέον του να κατασχεθεί όλο το ποσό, ενδεχομένως αν αποδειχθεί δόλος να μπει σε μπελάδες και ο εργοδότης σου. Ούτε με ξέρεις,ούτε ξερεις γιατί και πως εφθασα να χρωστάω.Η στάση σου όμως και μόνο δηλώνει άλλα πράγματα.Το 90% των Ελλήνων χρωστάει.Φυσικά και αυτό δεν είναι δικαιολογία για κανέναν αλλά κάτι σημαίνει.Μάλλον είσαι και συ fan του δόγματος "μαζί τα φάγαμε"......πραγματικά λυπάμαι...... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ O ΧΡΗΣΤΗΣ NARAYAN ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Ακου εκεί να τσεπώσω,δόλος,μπελάδες ο εργοδότης μου.......θα έπρεπε να ντρέπεσαι.Μόνο αυτό Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από georgestrav
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Geocheats2 είπε Η κατάσχεση πάνω από το όριο του ακατάσχετου δεν γίνεται απευθείας, τουλάχιστον σε έμενα, τις συγκεκριμένες ημερομηνίες απλά στήνομαι έξω από το ατμ και μόλις λάβω μήνυμα οτι έγινε κατάθεση απλά τα σηκώνω. Καλή φάση! Κανονικά θα έπρεπε να είναι αυτοματοποιημένο. Κάθε φορά δηλαδή που το διαθέσιμο υπόλοιπο είναι άνω ενός ακατάσχετου ορίου, το πλεονασμα να μεταφέρεται άμεσα και όχι όποτε τρέξει η σχετική ροή και τα τσιμπήσει.
Geocheats2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, natural_sgf είπε Καλή φάση! Κανονικά θα έπρεπε να είναι αυτοματοποιημένο. Κάθε φορά δηλαδή που το διαθέσιμο υπόλοιπο είναι άνω ενός ακατάσχετου ορίου, το πλεονασμα να μεταφέρεται άμεσα και όχι όποτε τρέξει η σχετική ροή και τα τσιμπήσει. Αν αργήσω κανα ωρα-δυο τα δεσμεύουνε
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, georgestrav είπε Ούτε με ξέρεις,ούτε ξερεις γιατί και πως εφθασα να χρωστάω.Η στάση σου όμως και μόνο δηλώνει άλλα πράγματα.Το 90% των Ελλήνων χρωστάει.Φυσικά και αυτό δεν είναι δικαιολογία για κανέναν αλλά κάτι σημαίνει.Μάλλον είσαι και συ fan του δόγματος "μαζί τα φάγαμε"......πραγματικά λυπάμαι...... Εντάξει τώρα τα παραλές και σα να θες να βγεις και από πάνω. Και οι υπόλοιποι είχαμε την ευκαιρία να χρωστάμε, αλλά επιλέξαμε να μη το κάνουμε. Μόλις τώρα, Geocheats2 είπε Αν αργήσω κανα ωρα-δυο τα δεσμεύουνε Σωστά. Άρα είναι ο χρόνος μέχρι να τα τσιμπήσει η ροή (batch) που τρέχουν για αυτούς τους σκοπούς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα