Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι τώρα ήμουνα συνδρομητης vodafone πριν 20 μέρες πήγα στην cosmote και έκανα νέα σύνδεση 24 παρέα με το booster επειδή ήμουνα σε μία σχολή εκανα αίτηση για φοιτητικό και το δεχτήκανε υπέγραψα πήρα τον εξοπλισμό και περίμενα να ρθουν να με συνδέσουν ο καιρός περνάει και δεν ήρθε κανένας πήρα τηλέφωνο λοιπόν και μου είπανε ότι ενώ αυτοί έχουν εγκρίνει τη σύνδεση μου η ανεξάρτητη λέει αρχή δεν τό εγκρίνει. Δεν κατάλαβα ποια αρχή ακριβώς δεν το εγκρίνει και άρα δεν μπορώ να κάνω φοιτητικό Και πρέπει είτε να την ακυρώσω είτε να κάνω κανονική σύνδεση.

Ισχύει κάτι τέτοιο ή μου λένε παπατζες, εγώ τώρα που έχω συμβόλαιο μπορώ να το κυνηγήσω να το απαιτήσω το φοιτητικό ή θα χάσω τσάμπα το χρόνο μου.

Δημοσ.

Δηλαδή 10 μέρες πριν λήξει η ιδιότητα σου ως φοιτητής πήγες να αγοράσεις κάτι με φοιτητική έκπτωση? Και απορείς πως σε ανακάλυψαν?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, zx1234r είπε

Δηλαδή 10 μέρες πριν λήξει η ιδιότητα σου ως φοιτητής πήγες να αγοράσεις κάτι με φοιτητική έκπτωση? Και απορείς πως σε ανακάλυψαν?

Δεν είναι δέκα μέρες είναι ένας μήνας καί , καί μια μέρα να ήταν ήμουν φοιτητής ας μήν δεχόντουσαν τό συμβόλαιο, εγώ αν τό σπάσω θα πληρώσω ρήτρα αυτοί είναι μάγκες ?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Δεν είναι δέκα μέρες είναι ένας μήνας καί , καί μια μέρα να ήταν ήμουν φοιτητής ας μήν δεχόντουσαν τό συμβόλαιο, εγώ αν τό σπάσω θα πληρώσω ρήτρα αυτοί είναι μάγκες ?

Και εσύ κουτοπόνηρος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...