Προς το περιεχόμενο

PROFICIENCY C2.. ECPE η LRN ????

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα! Εργαζομαι σε μια εταιρια και θελω να ξεκινησω  proficiency ωστε να κλεισω το κομματι των αγγλικων.ΤΟ Β2 το εχω καμια 10αρια χρονια, βεβαια πριν 3 χρονια ειχα ξεκινησει για C2 αλλα σταματησα..  Σε διαστημα ενοσ ετους ειναι εφικτο να το αποκτησω? Σκεφτομαι για ΕCPE η LRN(εχω ακουσει οτι ειναι πιο βατο)!! Επισησ γνωριζει καποιοσ με σιγουρια να μου πει  αν το LRN ειναι αναγνωρισμενο σε Ελλάδα και Εξωτερικο?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kostis94 είπε

Παιδια καλησπέρα! Εργαζομαι σε μια εταιρια και θελω να ξεκινησω  proficiency ωστε να κλεισω το κομματι των αγγλικων.ΤΟ Β2 το εχω καμια 10αρια χρονια, βεβαια πριν 3 χρονια ειχα ξεκινησει για C2 αλλα σταματησα..  Σε διαστημα ενοσ ετους ειναι εφικτο να το αποκτησω? Σκεφτομαι για ΕCPE η LRN(εχω ακουσει οτι ειναι πιο βατο)!! Επισησ γνωριζει καποιοσ με σιγουρια να μου πει  αν το LRN ειναι αναγνωρισμενο σε Ελλάδα και Εξωτερικο?

Δε νομιζω να υπαρχει θεμα αναγνωρισης στην Ελλαδα αφου και στον ΑΣΕΠ, το proficiency και το LRN Level 3 Certifi cate in ESOL International (CEF C2) ειναι στον ιδιο καταλογο αναγνωρισμενων σαν αριστη γνωση αγγλικων.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε διαστημα ενοσ ετους ειναι εφικτο να το αποκτησω? Σκεφτομαι για ΕCPE η LRN...

Δημοσ.

έχω ένα γνωστό που ζήτημα να μπορεί να συνεννοηθεί με 5χρονο αγγλάκι. Ίσως καταφέρει να το ρωτήσει από που είναι, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Ε πήρε το  LRN (Prof). Ανοιχτό φορουμ είμαστε ε μη γράψω περισσότερα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...