Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Sony ετοιμάζει ένα Xperia με εξαπλή κύρια κάμερα


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Sony βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης ενός νέου smartphone στη σειρά Xperia που συνολικά διαθέτει οκτώ κάμερες, δύο στην πρόσοψη και έξι στο πίσω μέρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συσκευή της Sony θα διαθέτει στην πρόσοψη μία κάμερα 10 Megapixels που συνοδεύεται από έναν αισθητήρα ToF (Time-of-Flight, 0,3Megapixels).

Στο πίσω μέρος, η συσκευή θα διαθέτει την κύρια κάμερα στα 48 Megapixels με μεταβλητό διάφραγμα f:/1.2-f:/2.4 που θα συνοδεύεται από μία ακόμα στα 12 Megapixels που έχει επίσης μεταβλητό διάφραγμα f:/1.2-f:/2.4. Οι δύο παραπάνω προηγμένες κάμερες θα συνοδεύονται από μία τρίτη στα 20 Megapixels με σύστημα φακών με διάφραγμα f:/2.4, από μία τέταρτη στα 16 Megapixels καθώς και από μία πέμπτη που βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels.

Τα συστήματα φακών στις δύο τελευταίες διαθέτουν επίσης διάφραγμα f:/2.4. Λογικά, κάποια από τις παραπάνω κάμερες θα είναι υπερευρυγώνια και κάποια θα διαθέτει σύστημα τηλεφακού. Η έκτη κάμερα αποτελεί έναν αισθητήρα 0,5Megapixels τύπου ToF (Time-of-Flight) που θα ενεργοποιήσει διάφορες λειτουργίες και εφαρμογές που σχετίζονται με το βάθος, την επαυξημένη πραγματικότητα, την μηχανική όραση, human-machine interactions κ.ά.

001.jpg.d0bc6ec914bc48a1d24f652be5092698.jpg

Σε κάθε περίπτωση, τα παραπάνω στοιχεία δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα και επομένως θα πρέπει να περιμένουμε λίγες εβδομάδες ακόμα ή και μήνες ωσότου μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδια της Sony, η οποία δείχνει να θέλει να αντεπιτεθεί.

GSMArena


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλακειες

Αντι να ασχοληθούν με τις μπαταρίες και την αυτονομία μην θέλουμε κάθε μέρα η κάθε δεύτερη μέρα φόρτιση, αυτή κάνουν διαγωνισμό καλύτερης κάμερας. 

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι μακρόστενα που έχουν γίνει τα κινητά και με το παράθυρο που έχουν πλέον πίσω για τις 78 κάμερες , είναι σαν φάκελος αλληλογραφίας με γραμματόσημο..

Ψιλοχαλια δηλαδή 🙂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...