Προς το περιεχόμενο

Στις 7 Αυγούστου θα ανακοινωθεί επίσημα η σειρά Galaxy Note10 της Samsung


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύμφωνα με την αξιόπιστη ιστοσελίδα C|Net, η Samsung σχεδιάζει να ανακοινώσει τη νέα Galaxy Note10 series στις 7 Αυγούστου.

Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα οργανώσει μία εκδήλωση Galaxy Unpacked στο Barclays Center στη Ν. Υόρκη, στην ίδια δηλαδή τοποθεσία που παρουσίασε και το Galaxy Note9 πέρυσι.

Λέγεται πως η Samsung, αυτή τη φορά θα παρουσιάσει δύο συσκευές στην σειρά Galaxy Note, το απλό Galaxy Note10 και την «Pro» έκδοση του. Σύμφωνα με ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που έχουν διαρρεύσει, οι δύο συσκευές θα είναι πανομοιότυπες από άποψη σχεδιασμού, ωστόσο η «Pro» έκδοση θα διαθέτει μεγαλύτερης διαγωνίου οθόνη (ενδεχομένως και ανάλυσης) και μπαταρία, αλλά και μία επιπλέον κάμερα στο πίσω μέρος.  

Και στις δύο συσκευές, υπάρχει ένα «punch hole» στο κέντρο του πάνω μέρους της οθόνης για τις ανάγκες της εμπρόσθιας κάμερας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα απουσιάζει το dedicated πλήκτρο για τον ψηφιακό βοηθό Bixby. Επίσης δεν θα υπάρχει headphone jack. Βρισκόμαστε περίπου ενάμιση μήνα μέχρι την επίσημη αποκάλυψη της νέας σειράς Note της Samsung, οπότε λογικά, περιμένουμε να αποκαλυφθούν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τις συσκευές μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

1.jpg.01942e1b4902e17f18b0a459b3b4d053.jpg

GSMArena


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
34 λεπτά πριν, jumper12 είπε

Επιτέλους μετά από τόσο καιρό έκανε πάλι κακόγουστη τη διάταξη καμερών κ φλας 

υποθέτω ότι βάζουν τις κάμερες εκεί επειδή τους βολεύει περισσότερο κατασκευαστικά και όχι για σχεδιαστικούς λόγους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάθε φέτος και νωρίτερα, έστω και για λίγες μέρες διαφοράς... όλοι τρέχουν να πιάσουν πελατακια. Βέβαια το note είναι μια κατηγορία από μόνο του με το μοναδικό πενάκι του! Η πιο πλήρης συσκευή της αγοράς ειδικότερα μετά από μερικούς μήνες και σε προσιτές τιμές όπου τα τελευταία χρόνια μπορεί να εκτοξεύθηκαν αρχικώς όμως μετά από μερικούς μήνες είναι προσιτή και για τους περισσότερους από εμάς...

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...