Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Skirytis είπε

Αθήνα κέντρο Κεραμεικός. 

Δυστυχώς είμαι Θεσσαλονίκη. Στο μόνο που μπορώ να σε βοηθήσω είναι να βγάλεις μια καλή φωτογραφία την μητρική και να σου πω που πρέπει να κολληθεί το ηχειάκι.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, kyriakidis είπε

Αν έχεις τεχνικές γνώσεις μπορείς να κάνεις γέφυρα χρησημοποιοντας το shematic diagram της μ/β μια αναζήτηση στο google acer aspire 5742 schematic diagram για free diagram θα σε βγαλει το pdf 

Κ. Κυριακίδη σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.  Δεν μπορώ να πω ότι οι τεχνικές  γνώσεις μου στο αντικείμενο αυτό είναι αρκετές, πιστεύω όμως ότι αν υπήρχε η δυνατότητα (χρόνος κλπ) από μέρους σας να το κάνετε ποιό αναλυτικό, ίσως τα κατάφερνα. Όπως και να έχει πάντως σας ευχαριστώ.

8 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε

Δυστυχώς είμαι Θεσσαλονίκη. Στο μόνο που μπορώ να σε βοηθήσω είναι να βγάλεις μια καλή φωτογραφία την μητρική και να σου πω που πρέπει να κολληθεί το ηχειάκι.

Screenshot_20190626-152616_Gallery.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε

Ανέβασε την φωτογραφία στο https://imgur.com/ ή σε κάποια άλλη υπηρεσία γιατί απευθείας εδώ, πέφτει η ανάλυση και η ποιότητα.

Δεν μπορώ κάτι καλύτερο, προσπάθησα αλλά δεν το έχω..ανεβάζω από εδώ κάτι. Ίσως εκεί που είναι το χαρτάκι 2? Εκεί που είναι το χαρτάκι 1 ήταν η υποδοχή που την κατεστρεψα, βλέπω και στη θέση χαρτί 2 το ίδιο σχέδιο ,(χωρίς την υποδοχή βέβαια) μήπως εκεί?

Screenshot_20190622-162813_Gallery.jpg

Επεξ/σία από Skirytis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Skirytis είπε

Δεν μπορώ κάτι καλύτερο, προσπάθησα αλλά δεν το έχω..ανεβάζω από εδώ κάτι. Ίσως εκεί που είναι το χαρτάκι 2?

Δες εδώ που μπορείς να συνδέσεις το ηχειάκι https://imgur.com/a/lAAHzKf 

Επίσης όπου και να πας να σου το συνδέσουν πάνω από 30 να μην δώσεις!!!!!!

Επεξ/σία από Alexandros_D
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε

3 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε

Κ .Alexandros_D Ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ Θα πρέπει πρώτα να προεκτεινω τα καλωδιάκια του ηχείου διότι δεν φθάνουν ως εκεί, στη συνέχεια θα κάνω την προσπάθεια και θα ενημερώσω. Σας ευχαριστώ και πάλι. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Skirytis είπε

Κ .Alexandros_D Ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ Θα πρέπει πρώτα να προεκτεινω τα καλωδιάκια του ηχείου διότι δεν φθάνουν ως εκεί, στη συνέχεια θα κάνω την προσπάθεια και θα ενημερώσω. Σας ευχαριστώ και πάλι. 

Προτίμησε να βάλεις περίπου ίδιο πάχος καλωδίων σαν προέκταση.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Alexandros_D είπε

Προτίμησε να βάλεις περίπου ίδιο πάχος καλωδίων σαν προέκταση.

Βρήκα ίδια καλωδιάκια, από το ηχείο βγαίνουν λευκό και μπλέ,  αντι για μαύρο  κόκκινο, παίζει ρόλο ποιό που?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Skirytis είπε

Βρήκα ίδια καλωδιάκια, από το ηχείο βγαίνουν λευκό και μπλέ,  αντι για μαύρο  κόκκινο, παίζει ρόλο ποιό που?

Μπλε αντί για κόκκινο, και λευκό αντί για μαύρο.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε

Θα κάνω το μεσημέρι την προσπάθεια. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Alexandros_D είπε

Δυστυχώς δεν κατάφερα κάτι. Σας ευχαριστώ όλους για τις προσπάθειες. Μόνη λύση βγαίνει στη σέντρα.. και πάλι ευχαριστώ. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Skirytis είπε

Δυστυχώς δεν κατάφερα κάτι. Σας ευχαριστώ όλους για τις προσπάθειες. Μόνη λύση βγαίνει στη σέντρα.. και πάλι ευχαριστώ. 

Γιατί δεν κατάφερες κάτι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Alexandros_D είπε

7 ώρες πριν, Alexandros_D είπε

Κόλλησα τα καλωδιάκια εκεί στο σχέδιο προσεκτικά και σωστά αλλά πάλι τίποτα. Βρήκα και ένα άλλο ηχιακι από ένα acer 5920 έκοψα τα δικά του καλώδια στην άκρη, δοκίμασα και με αυτό πάλι τίποτα. Δεν νομίζω ότι εγώ μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω πάρα τις ομολογουμένως πολύ φιλότιμες δικές σας προσπάθειες, για τις οποίες και ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα κοιτάξω μήπως το δώσω έτσι. Το έβαλα ήδη αγγελία 130ευρώ, δεν γνωρίζω αν είναι πολλά, βλέποντας και κάνοντας. Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι προχθές είχα αγοράσει και καινούργια μπαταρία. 

Επεξ/σία από Skirytis
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Skirytis είπε

Κόλλησα τα καλωδιάκια εκεί στο σχέδιο προσεκτικά και σωστά αλλά πάλι τίποτα. Βρήκα και ένα άλλο ηχιακι από ένα acer 5920 έκοψα τα δικά του καλώδια στην άκρη, δοκίμασα και με αυτό πάλι τίποτα. Δεν νομίζω ότι εγώ μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω πάρα τις ομολογουμένως πολύ φιλότιμες δικές σας προσπάθειες, για τις οποίες και ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα κοιτάξω μήπως το δώσω έτσι. Το έβαλα ήδη αγγελία 130ευρώ, δεν γνωρίζω αν είναι πολλά, βλέποντας και κάνοντας. Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι προχθές είχα αγοράσει και καινούργια μπαταρία. 

Δεν ξέρω κατά πόσο στέκει να βραχυκύκλωσε για κάποιο λόγο η έξοδος των ηχείων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...