Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω ένα κλιματιστικό το οποίο έχει πρόβλημα, από ότι μου είπαν ψυκτικοι στην πλακέτα, στο εξωτερικό μηχάνημα και δεν σταματάει όταν δίνει εντολή η εσωτερική μονάδα με αποτέλεσμα να κάνει το δωμάτιο σαν ψυγείο.  δεν έχω εγγύηση αλλά το μηχάνημα είναι 4 χρόνων. Θέλω να ρωτήσω το εξής. Αν καταφέρω και βγάλω την πλακέτα,  υπάρχει πιθανότητα να έχει καεί πυκνωτής ή κάτι τέτοιο το οποίο είναι φθηνό και φτιάχνετε σε ηλεκτρολόγο ή αναγκαστικά πάω για αντικατασταση εγκεφάλου στην εξωτερική μονάδα; είχα φωνάξει ψυκτικούς όταν ήταν εντός εγγύησης και μου άλλαξαν πλακέτα και  αισθητήρες στην εσωτερική μονάδα αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα 

Επεξ/σία από Insomniamomo
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έχουμε θέμα

Το θεώρησα πιο εξειδικευμένο θέμα γιατί εκεί πέρα Μπορεί να χαθεί αφού οι περισσότεροι ρωτάνε τι να αγοράσουν ή τα χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά ενός κλιματιστικού. Αν θέλουν οι μοντς ας το μεταφέρουν 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Insomniamomo είπε

Το θεώρησα πιο εξειδικευμένο θέμα γιατί εκεί πέρα Μπορεί να χαθεί αφού οι περισσότεροι ρωτάνε τι να αγοράσουν ή τα χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά ενός κλιματιστικού. Αν θέλουν οι μοντς ας το μεταφέρουν 

Ελπίζω να μη με παρεξήγησες. Στο δίπλα θέμα έχει πολλά views οπότε αυξάνει η πιθανότητα να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...