Insomniamomo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) έχω ένα κλιματιστικό το οποίο έχει πρόβλημα, από ότι μου είπαν ψυκτικοι στην πλακέτα, στο εξωτερικό μηχάνημα και δεν σταματάει όταν δίνει εντολή η εσωτερική μονάδα με αποτέλεσμα να κάνει το δωμάτιο σαν ψυγείο. δεν έχω εγγύηση αλλά το μηχάνημα είναι 4 χρόνων. Θέλω να ρωτήσω το εξής. Αν καταφέρω και βγάλω την πλακέτα, υπάρχει πιθανότητα να έχει καεί πυκνωτής ή κάτι τέτοιο το οποίο είναι φθηνό και φτιάχνετε σε ηλεκτρολόγο ή αναγκαστικά πάω για αντικατασταση εγκεφάλου στην εξωτερική μονάδα; είχα φωνάξει ψυκτικούς όταν ήταν εντός εγγύησης και μου άλλαξαν πλακέτα και αισθητήρες στην εσωτερική μονάδα αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από Insomniamomo
tz_aristotelis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μπορεί αλλά μπορεί να ειναι και το ολοκληρωμένο κύκλωμα.... Αυτό δεν αλλάζει.
Insomniamomo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, liakjim είπε Έχουμε θέμα Το θεώρησα πιο εξειδικευμένο θέμα γιατί εκεί πέρα Μπορεί να χαθεί αφού οι περισσότεροι ρωτάνε τι να αγοράσουν ή τα χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά ενός κλιματιστικού. Αν θέλουν οι μοντς ας το μεταφέρουν
liakjim Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Insomniamomo είπε Το θεώρησα πιο εξειδικευμένο θέμα γιατί εκεί πέρα Μπορεί να χαθεί αφού οι περισσότεροι ρωτάνε τι να αγοράσουν ή τα χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά ενός κλιματιστικού. Αν θέλουν οι μοντς ας το μεταφέρουν Ελπίζω να μη με παρεξήγησες. Στο δίπλα θέμα έχει πολλά views οπότε αυξάνει η πιθανότητα να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις