maparios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Καλημέρα σας, πριν περιπου 2 μηνες ενα πρωινό που ήμουν αγουροξυπνημένος ήρθε ένα μέιλ που έλεγε οτι αλλαζουμε την πολιτική απορήτου του paypal και πατηστε εδω να διαβασετε για να το αποδεχθειτε κλπ..οπως προανεφερα,ημουν ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ(ειμαι συνειδητοποιημένος χρηστης ιντερνετ) και πατησα και εγω να διαβασω..και μου ανοιξε το login screen,ημουν απο το κινητο οποτε δεν τσεκαρα καν αν ηταν το αληθινο https ή καποια άλλη σελίδα..και το κορυφαιο;; ΔΕΝ σταλθηκε στο Paypal mail μου αλλα σε ενα απο τα δευτερευοντα μειλ μου!!!πανω στην χαζομαρα μου λόγο ύπνου βάζω τα στοιχεία μου,και μου κάνει redirect στην αληθινη σελιδα paypal..τρομοκρατημένος τρέχω να αλλάξω κωδικούς, βάζω 2 step verification με κινητο και έχω το κεφάλι μου ύσηχο..το πρόβλημα είναι πως απο τοτε,2-3 φορές τη βδομάδα μου έρχονται χαζα scam mail στο βασικό μου μειλ (πρωσοπικο + εργασιας) με αποτέλεσμα να καταντάει ενοχλητικό απο ένα σημείο και μετέπειτα.. το ξερω πως ειναι καθαρα δικο μου λάθος που την ''πατησα'' στο ένα μειλ, αλλα δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω μπλοκ τέτοιου είδους μειλ αυτόματα; ευχαριστώ εκ των προτέρων
zx1234r Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Αν έρχονται όλα απο κοινό domain, μπορείς μέσα απο τις ρυθμίσεις του mail provider να βάλεις φίλτρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα