Giorgosm2373 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά!! Θα ήθελα την βοήθεια σας αν σας έχει τύχει και εσάς αυτό,εκεί που έσβηνα την μουσική που είχα κατεβάσει στο στικάκι μου κόλλησε το λάπτοπ μου και μου τα έσβησε όλα...Πηγαίνω στον κάδο ανακύκλωσης αλλά δεν μου τα έχει μεταφέρει εκεί και δεν έχω ιδέα που έχουν πάει,αν κάποιος γνωρίζει που μπορώ να τα βρω και να τα επαναφέρω ας μου πει γιατί έψαξα στο ίντερνετ και δεν με πολύ βοήθησε... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!! 😁🙂 Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από Giorgosm2373
Lanike71 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Giorgosm2373 είπε Καλησπέρα παιδιά!! Θα ήθελα την βοήθεια σας αν σας έχει τύχει και εσάς αυτό,εκεί που έσβηνα την μουσική που είχα κατεβάσει στο στικάκι μου κόλλησε το λάπτοπ μου και μου τα έσβησε όλα...Πηγαίνω στον κάδο ανακύκλωσης αλλά δεν μου τα έχει μεταφέρει εκεί και δεν έχω ιδέα που έχουν πάει,αν κάποιος γνωρίζει που μπορώ να τα βρω και να τα επαναφέρω ας μου πει γιατί έψαξα στο ίντερνετ και δεν με πολύ βοήθησε... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!! 😁🙂 Δεν τα είχες στο github;
hp8 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Giorgosm2373 είπε εκεί που έσβηνα την μουσική που είχα κατεβάσει στο στικάκι μου κόλλησε το λάπτοπ μου και μου τα έσβησε όλα...Πηγαίνω στον κάδο ανακύκλωσης αλλά δεν μου τα έχει μεταφέρει εκεί και δεν έχω ιδέα που έχουν πάει όταν σβήνεις σε εξωτερικό δίσκο πως θα πάει στο κάδο? Αν δεν έχεις κάνει διαμόρφωση στο στικακι δοκίμασε με ένα πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από hp8
Salecon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από Salecon
jimmy213 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Πρώτον, βρίσκεσαι σε λάθος ενότητα. Δεύτερον, το φλασάκι τι χωρητικότητα δείχνει; Είναι τελείως άδειο (δες την χωρητικότητα) ή φαίνεται να έχει πράγματα μέσα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις