Ekmidenistis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, Στις 16/6/2019, έλαβα μέσω μήνυμα (από εδώ ο χρήστης Jinjo(banned) / papas1708). Μου είχε στείλει κανονικές φωτογραφίες πως θα έλαβα ένα iPhone X αντικατάστασης, σφραγισμένο + απόδειξη και εγγυήση. Ο τύπος στις 17/6/2019, μου είπε πως θα το έστελνε απ'τη κομοτηνή. Την περασμένη δευτέρα ήταν κλειστά λόγω αργίας εορτής. Τηλέφωνο δεν έχει και η κάρτα του δεν δέχεται τηλεφωνήματα (φραγής εισερχομένων). Υπάρχει περίπτωση να αργεί η acs μια εβδομάδας περίπου να στείλει το δέμα ή να μου 'φάγε τα λεφτά άδικα μέσω Voucher?
Salvation81 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Bye bye στα χρηματα σου ειναι η δικη μου αποψη. Ποτε μην συνεργαζεστε με ατομα που δεν εχουν ΠΟΛΛΕΣ αξιολογησεις απο ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ατομα.
Ekmidenistis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Περαιτέρω πως το άτομο είναι απόφοιτος από Ρέθυμνο. Έχω προσωπικά στοιχεία για εκείνον. Τώρα εάν μου το στείλε, λίγο άγνωστο
bromiaris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Salvation81 είπε Ποτε μην συνεργαζεστε με ατομα που δεν εχουν ΠΟΛΛΕΣ αξιολογησεις απο ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ατομα. Σταματήστε αυτή την καραμέλα… Δηλαδή εγώ που είμαι στο insomnia από το 2007… 12 χρόνια τώρα αν έφτιαχνα από 10-15 ψεύτικους λογαριασμούς κάθε χρόνο και ανέβαζα ψεύτικες αγγελίες και αγόραζαν οι ψεύτικοι λογαριασμοί τα ψεύτικα προϊόντα και μου άφηναν Αληθινές αξιολογήσεις… άντε εσύ μάστορα να καταλάβεις τι συνέβη… Και το γράφω εγώ που 12 χρόνια μόνο 2 προϊόντα χρειάστηκα να πουλήσω… Αυτό με κατατάσσει αμέσως στους απατεώνες? Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από bromiaris 2
Salvation81 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, bromiaris είπε Σταματήστε αυτή την καραμέλα… Δηλαδή εγώ που είμαι στο insomnia από το 2007… 12 χρόνια τώρα αν έφτιαχνα από 10-15 ψεύτικους λογαριασμούς κάθε χρόνο και ανέβαζα ψεύτικες αγγελίες και αγόραζαν οι ψεύτικοι λογαριασμοί τα ψεύτικα προϊόντα και μου άφηναν Αληθινές αξιολογήσεις… άντε εσύ μάστορα να καταλάβεις τι συνέβη… Και το γράφω εγώ που 12 χρόνια μόνο 2 προϊόντα χρειάστηκα να πουλήσω… Αυτό με κατατάσσει αμέσως στους απατεώνες? Αφενος νεοι λογαριασμοι παλιοτερα δεν μπορουσαν να κανουν αγοροπωλησιες (τωρα δεν ξερω αν αλλαξε αυτο) οποτε δεν γινοταν αυτο που λες. Αφετερου εξαιρεσεις φυσικα και παντα υπαρχουν, αλλα δεν κοιταμε τις εξαιρεσεις (εκτος αν εχεις αλλο τροπο - εννοειται εφικτο - να προστατευτει κοσμος που πεφτει συνεχεια θυμα απατεωνων ακομα και εδω μεσα).
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 18 ώρες πριν, Salvation81 είπε Αφενος νεοι λογαριασμοι παλιοτερα δεν μπορουσαν να κανουν αγοροπωλησιες (τωρα δεν ξερω αν αλλαξε αυτο) οποτε δεν γινοταν αυτο που λες. Αφετερου εξαιρεσεις φυσικα και παντα υπαρχουν, αλλα δεν κοιταμε τις εξαιρεσεις (εκτος αν εχεις αλλο τροπο - εννοειται εφικτο - να προστατευτει κοσμος που πεφτει συνεχεια θυμα απατεωνων ακομα και εδω μεσα). Τα τελευταία 5-6 ετοι μόλις έκανες λογαριασμό μετά από 2-3 ώρες μπορούσες να βάλεις αγγελία, δεν ξέρω παλιότερα αν έπαιζε κάτι διαφορετικό
Salvation81 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Inuyasha είπε Τα τελευταία 5-6 ετοι μόλις έκανες λογαριασμό μετά από 2-3 ώρες μπορούσες να βάλεις αγγελία, δεν ξέρω παλιότερα αν έπαιζε κάτι διαφορετικό Παλιοτερα δεν σε αφηνε.
bromiaris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, Salvation81 είπε Παλιοτερα δεν σε αφηνε. Ρε φίλε κόλλησες… Οκ… πόσα χρόνια τώρα έχει το ινσομνια αγγελίες…. 2-3-5? Ε αυτά τα 2-3-5 χρόνια αν έφτιαχνα από 10-15-20-25-30-35-40-45 ψεύτικους λογαριασμούς κάθε χρόνο (αν δεν βαριόμουν μπορώ να φτιάξω και 200 κάθε χρόνο)… πόσες θετικές αξιολογήσεις θα μπορούσα να έχω? Όσες θέλω για να κοροϊδεύω τον κόσμο που θα βλέπει δεκάδες θετικές αξιολογήσεις αλλά δεν θα παραλαμβάνει ποτέ τίποτα…
Salvation81 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, bromiaris είπε Ρε φίλε κόλλησες… Οκ… πόσα χρόνια τώρα έχει το ινσομνια αγγελίες…. 2-3-5? Ε αυτά τα 2-3-5 χρόνια αν έφτιαχνα από 10-15-20-25-30-35-40-45 ψεύτικους λογαριασμούς κάθε χρόνο (αν δεν βαριόμουν μπορώ να φτιάξω και 200 κάθε χρόνο)… πόσες θετικές αξιολογήσεις θα μπορούσα να έχω? Όσες θέλω για να κοροϊδεύω τον κόσμο που θα βλέπει δεκάδες θετικές αξιολογήσεις αλλά δεν θα παραλαμβάνει ποτέ τίποτα… Εχει πανω απο 10 χρονια αγγελιες αυτο δεν καταλαβαινεις, εγω βαζω 8 κοντα......Και τοτε ΔΕΝ αφηνε να βαζει αγγελιες ο καθε ασχετος..... Μπορουν ειμαι σιγουρος να το ξανακανουν αυτο..... Επισης τα "αδεια - ψευτικα" προφιλ κανουν μπαμ, εκτος αν θα μπορουσες να ειχες 45 ψευτικους λογαριασμους καθε χρονο με χιλιαδες ποστ απο τον καθενα, εκει παω πασο.
bromiaris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Στις 23/6/2019 στις 10:59 ΠΜ, Salvation81 είπε Ποτε μην συνεργαζεστε με ατομα που δεν εχουν ΠΟΛΛΕΣ αξιολογησεις απο ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ατομα. Καλά κόλλησες με τα χρόνια… Ανακεφαλαιώνοντας… όσα χρόνια είναι οι αγγελίες με αξιολόγηση και φτιάξεις ένα σορό ψεύτικα προφίλ για να αφήνουν αξιολογήσεις, το 95% των χρηστών θα τους ξεγελάσεις… Γιατί το 95% δεν θα μπει στην λογική να ψάξει μια μια τις αξιολογήσεις και να ελέγξει όλα τα προφίλ που άφησαν αξιολόγηση για να ψυλλιαστεί ή όχι ότι είναι ψεύτικα… Οπότε το ψάξε μόνο άτομα με πολλές θετικές αξιολογήσεις Δεν παρέχει καμία προστασία… Ισα ισα δημιουργείς και την εντύπωση ότι ο τίμιος είναι αυτός με πολλές αξιολογήσεις και όλοι οι άλλοι με λίγες ή καθόλου είναι απατεώνες… Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό?
Salvation81 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Καλά κόλλησες με τα χρόνια… Ανακεφαλαιώνοντας… όσα χρόνια είναι οι αγγελίες με αξιολόγηση και φτιάξεις ένα σορό ψεύτικα προφίλ για να αφήνουν αξιολογήσεις, το 95% των χρηστών θα τους ξεγελάσεις… Γιατί το 95% δεν θα μπει στην λογική να ψάξει μια μια τις αξιολογήσεις και να ελέγξει όλα τα προφίλ που άφησαν αξιολόγηση για να ψυλλιαστεί ή όχι ότι είναι ψεύτικα… Οπότε το ψάξε μόνο άτομα με πολλές θετικές αξιολογήσεις Δεν παρέχει καμία προστασία… Ισα ισα δημιουργείς και την εντύπωση ότι ο τίμιος είναι αυτός με πολλές αξιολογήσεις και όλοι οι άλλοι με λίγες ή καθόλου είναι απατεώνες… Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό? Εγω προτεινω εναν σχετικα ασφαλη τροπο στον κοσμο ωστε να βλεπει ποιος ειναι πιο σωστος στις αγοροπωλησιες. Εσυ απο την αλλη δεν προτεινεις τιποτα, απλα λες πως ο τροπος που λεω εγω δεν ειναι 100% ορθος που βασικα ειναι ορθος ΑΝ ο καθενας μπει στην διαδικασια που λες (που δεν την θεωρω τρελα δυσκολη, παιρνει μερικα δευτερα να ανοιξεις ενα προφιλ και να δεις ποσα ποστ εχει οποτε και 100 προφιλ να ανοιξει καποιος μιλαμε για 10 λεπτα μαξ, ελαχιστο κοστος προκειμενου να γλυτωσει χρηματα).
duende Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 ο τυπας τωρα μαλλον κανει διακοπες με τα χρηματα σου. αν το ποσο που εδωσες ειναι μεγαλο, ισως να αξιζει να βαλεις δικηγορο να το κυνηγησει μπας και παρεις ισως τα μισα (?) πισω στο τελος. αν.
Ekmidenistis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Στις 25/6/2019 στις 4:56 ΜΜ, duende είπε ο τυπας τωρα μαλλον κανει διακοπες με τα χρηματα σου. αν το ποσο που εδωσες ειναι μεγαλο, ισως να αξιζει να βαλεις δικηγορο να το κυνηγησει μπας και παρεις ισως τα μισα (?) πισω στο τελος. αν. Δεν έχει τηλέφωνο. Λογικά πρέπει να δουλεύει, σεζόν. Υποθέτω.
LouCi4er Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Παλια αν θυμαμαι καλα αν ειχες κατω απο 100? μηνυματα δεν μπορουσες να βαλεις αγγελια.Παντως λιγο δυσκολη η περιπτωση σου,αφου δεν μπορεις να το βρεις απο την ωρα που εδωσες τα λεφτα,δεν θελει και πολυ μυαλο.Μια εβδομαδα οπου και να εισαι δυσκολο να κανει μια Courier να παραδωσει δεμα.Την Δευτερα του Αγιου Πνευματος δεν ηταν καθολικη αργια,εγω ελαβα δεμα απο Γενικη Ταχυδρομικη εκεινη την μερα.Τεσπα,μαλλον τα κλαις τα λεφτα.
isay Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Στις 23/6/2019 στις 12:38 ΠΜ, Ekmidenistis είπε Υπάρχει περίπτωση να αργεί η acs μια εβδομάδας περίπου να στείλει το δέμα ή να μου 'φάγε τα λεφτά άδικα μέσω Voucher? Οποιαδήποτε courier στην Ελλαδα, εφόσον εχει σωστά στοιχεία και εισαι εντος πολης, δε χρειάζεται πάνω απο 3 εργάσιμες να παραδώσει. Μετα απο 15 ημέρες γυριζει στον αποστολέα Μάλλον κλαις τα λεφτουδάκια σου, αλλα αν δε βαριέσαι κανε μια βολτα απο την acs και παρακαλεσε να κοιταξουν στο συστημα με βαση το ονοματεπώνυμο σου, μπας και εχει γινει κάποια τρελλη συμπτωση λάθους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα