Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

πρεπει να παρεις μητρικη am4

και προφανως και αλλες μνημες

για παιχνιδια φαση dota και Lol κανει, για κατι αλλο οχι

Τότε δεν αξίζει γιατί δεν θέλω να πάρω άλλη μητρική σε αυτό το κουτί γτ θέλω να κρατήσω τον υπολογιστή και αργότερα να πάρω άλλον.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ChrisIV είπε

Τότε δεν αξίζει γιατί δεν θέλω να πάρω άλλη μητρική σε αυτό το κουτί γτ θέλω να κρατήσω τον υπολογιστή και αργότερα να πάρω άλλον.

τοτε μην παρεις τιποτα, κατσε οπως εισαι

μη πεταξεις τα λεφτα σου σε αλλο επεξεργαστη και καρτα γραφικων

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

+1

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Μια ερώτηση για αναβάθμιση εκανα δεν ρώτησα αν είναι να το πάρω ή όχι..Τόσα λεφτά θέλω να χαλάσω γτ μετά θα πρέπει να πάρω μητρική, επεξεργαστή,ραμ,τροφοδοτικο,κουτί(γτ αν διάβασες είναι μικρό) και κάρτα γραφικών (ή παίρνω ryzen 3 2200g που έχει ενσωματωμένα γραφικά).Τώρα να αλλαξω μητρική για να πάρω τον επεξεργαστή που μου είπες ποιός ο λόγος;

Επεξ/σία από ChrisIV
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ChrisIV είπε

Μια ερώτηση για αναβάθμιση εκανα δεν ρώτησα αν είναι να το πάρω ή όχι..Τόσα λεφτά θέλω να χαλάσω γτ μετά θα πρέπει να πάρω μητρική, επεξεργαστή,ραμ,κουτί(γτ αν διάβασες είναι μικρό) και κάρτα γραφικών (ή παίρνω ryzen 3 2200g που έχει ενσωματωμένα γραφικά).Τώρα να αλλαξω μητρική για να πάρω τον επεξεργαστή που μου είπες ποιός ο λόγος;

Αν σου φαινεται πολυ ακριβος ο 2200g

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Αν σου φαινεται πολυ ακριβος ο 2200g

Μάλλον δεν κατάλαβες δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά για αυτό τον υπολογιστή,αν φτιάξω θα τον φτιάξω ολοκληρωτικά καινούριο.Επισης θέλω να κρατήσω αυτό τον υπολογιστή για τον αδερφό αναβαθμίζοντας τον και επειδή όπως είπες είναι παλιό σύστημα δεν θέλω να του βάλω μητρική αλλά επεξεργαστή (intel core quad core q9500)και κάρτα γραφικών(gt 1030 low profile)  για να παίζω κάποια παιχνίδια (όχι τα καινούργια και φυσικά) αλλά επίσης με βοηθάει το γεγονός ότι έχω μόνιτορ 1378x768 γιατί θα έχω αυξημένα fps.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ChrisIV είπε

Μάλλον δεν κατάλαβες δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά για αυτό τον υπολογιστή,αν φτιάξω θα τον φτιάξω ολοκληρωτικά καινούριο.Επισης θέλω να κρατήσω αυτό τον υπολογιστή για τον αδερφό αναβαθμίζοντας τον και επειδή όπως είπες είναι παλιό σύστημα δεν θέλω να του βάλω μητρική αλλά επεξεργαστή (intel core quad core q9500)και κάρτα γραφικών(gt 1030 low profile)  για να παίζω κάποια παιχνίδια (όχι τα καινούργια και φυσικά) αλλά επίσης με βοηθάει το γεγονός ότι έχω μόνιτορ 1378x768 γιατί θα έχω αυξημένα fps.

Θα δωσεις λεφτα να αναβαθμισεις κατι που θα παραμεινει για πεταμα.

μην δωσεις ουτε 10 ευρω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

μην δωσεις ουτε 10 ευρω

Θα είναι εντάξει ο υπολογιστής αυτό ρωτάω,δεν σου είπα τι θα τον έκανες τον υπολογιστή εσύ

Επεξ/σία από ChrisIV
Δημοσ.

Παντως με 120Ε μια χαρα παιρνει τον παραπανω athlon,μαζι με μια μητρικη και ενα στικακι 8αρι πχ

https://www.skroutz.gr/s/9470608/G-Skill-Aegis-8GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16S-8GISB.html

https://www.skroutz.gr/s/16961242/Gigabyte-A320M-S2H-V2-rev-1-1.html

https://www.skroutz.gr/s/16035363/AMD-Athlon-200GE-3-20GHz-4MB-Box.html

Συνολο κανα 120αρι...

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

πρεπει να παρεις μητρικη am4

και προφανως και αλλες μνημες

για παιχνιδια φαση dota και Lol κανει, για κατι αλλο οχι

Για να καταλάβω.
Του προτείνεις να φτιαξει καινουριο συστημα με Athlon 200GE, επειδη το να αγορασει εναν q9500 ειναι πεταμενα λεφτα??

• Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

μην δωσεις ουτε 10 ευρω

Και γω δεν θα έδινα ούτε ευρώ για τετοιο σύστημα. Είναι και HP το SFF παίζει να σου κάνει κανα χουνέρι να μην βλέπει την 1030 καθόλου...

Σαν αυτό που πρότεινε ο @Dantε μια χαρά σύστημα και καινούργιο .

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

+100000

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Black Demis είπε

+100000

Τεσπά δεν με βοηθησατε  και πολύ με αυτά που είπατε γτ δεν είχαν καν σχέση με αυτό που ρώτησα, τέλος πάντων καλή συνέχεια

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ChrisIV είπε

Τεσπά δεν με βοηθησατε  και πολύ με αυτά που είπατε γτ δεν είχαν καν σχέση με αυτό που ρώτησα, τέλος πάντων καλή συνέχεια

οτι και να βάλει με αυτό το cpu θα τρώει μπουκάλι (οκ εκτός απο καμία 710 αντε 730 μαξ εμ που δεν κάνουν για τπτ αυτά .......... χίλιες φορές να κρατήσει τα χρήματα να πάρει ολο το σετ αργοτερα

ουσιαστικά η ερώτηση ειναι να πετάξω τα λεφτα χωρις καποιο αποτέλεσμα η να τα κρατισω για αργότερα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...