Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Bakxos είπε

Σκέφτηκα να πάρω πλάκες φελιζολ 5-7 cm να τις ρίξω στη πλάκα και από πάνω ένα πανί σκίασης για να μην το φανε το φελιζολ σπουργίτια. 

Θα δουλέψει αυτό ή όχι; θα ήθελα κάτι σχετικά οικονομικά

Η οποιαδήποτε μόνωση είναι καλύτερη από το τίποτα Τώρα αυτό που σκέφτεσαι με ένα δυνατό αέρα θα φύγουν Αν τα κολλήσεις στην πλάκα χωρίς την κατάλληλη προεργασία θα έχεις άλλα θέματα Μήπως να αλλάξεις σπίτι μιας και δεν είναι δικό σου ?

• Like 1
Δημοσ.

Στη πλάκα έχω σκεφτεί τρόπους να τα στερεώσω. 

Σπίτι δεν μπορώ να αλλάξω αυτή τη στιγμή γιατί έχω ξεκινήσει διαδικασίες για δικό μου και είναι κοντά και είναι και σχετικά καλό και καινούριο απλά δεν έχει καθόλου μόνωση 

Δημοσ.

Αραιώστε καλά σκόνη στόκο με αρκετό νερό  σε μια μεγάλη πλαστική λεκάνη, ρίξτε το  αραιό διαλυμα στην ταράτσα και απλωστε το με τη σκούπα.Η θερμοκρασία θα πεσει στο εσωτερικό του σπιτιού πάνω από 4 βαθμούς.Η πρώτη βροχή θα το διωξει , θα μεινουν υπολείμματα σκόνης που μπορείτε να μαζέψετε.Το κόστος είναι μικρό, θέλει κόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω σε μια παρομοια κατασταση με τον Βakxos με τη διαφορα ότι οι δικοι μου ιδιοκτητες αναγκαστηκαν να κανουν υγρομονωση/στεγανοποιηση γιατι ξεκινησε να σταζει νερο μεσα στο σπιτι και τσιγκουνευτηκαν φυσικα την επιστρωση πανω απο τα ασφαλτόπανα με αποτελεσμα να βραζει το σπίτι και να τηγανιζεις αυγα στην ταρατσα. επισης κι εγω δεν θα μείνω εδω πλεον του φετινου καλοκαιριου οπότε για αμεση φτηνη λύση να πατησω ενα λευκο πλαστικο εξωτερικων τοιχων πάνω στο ασφαλτόπανο? ξερω πως η ιδανικότερη λύση θα ήταν καποιο πιστοποιημενο ψυχρο ελαστικο χρωμα ταρατσας αλλα η διαφορα στο κόστος ειναι τεραστια και δεν ξερω εαν το κερδος σε μειωση θερμοκρασιας θα ειναι αναλογο μιας και με ενδιαφερει μονο η ανακλαστικοτητα και όχι η στεγανοποιηση

Δημοσ.
Στις 9/6/2025 στις 1:36 ΜΜ, Ametanoitos είπε

Αραιώστε καλά σκόνη στόκο με αρκετό νερό  σε μια μεγάλη πλαστική λεκάνη, ρίξτε το  αραιό διαλυμα στην ταράτσα και απλωστε το με τη σκούπα.Η θερμοκρασία θα πεσει στο εσωτερικό του σπιτιού πάνω από 4 βαθμούς.Η πρώτη βροχή θα το διωξει , θα μεινουν υπολείμματα σκόνης που μπορείτε να μαζέψετε.Το κόστος είναι μικρό, θέλει κόπο.

Τώρα αυτό ισχύει; άμα είναι έτσι να το κάνω. Άλλος μου ειπε να το ασβεστοσω αλλά αν αυτά ήταν αποτελεσματικά τότε γιατί πληρώνει άλλος ένα σωρό λεφτά σε θερμομόνωση 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Bakxos είπε

Τώρα αυτό ισχύει; άμα είναι έτσι να το κάνω. Άλλος μου ειπε να το ασβεστοσω αλλά αν αυτά ήταν αποτελεσματικά τότε γιατί πληρώνει άλλος ένα σωρό λεφτά σε θερμομόνωση 

Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς, από την πολύ ασπρίλα θα ζαλίζεσαι να τη βλέπεις την ταράτσα σου.Κάθε καλοκαίρι αυτό κάνω, μόνο μην πιάσει βροχή μέσα στο καλοκαίρι και σου φύγει το έντονο άσπρο και χρειαστεί να το ξαναπεράσεις.Το ασβέστη το είχα δοκιμάσει ρίχνοντας και χοντρό αλάτι για να κολλήσει ,αλλά ξεφλουδίζει και πέφτουν με τον αέρα στην αυλή τα κομμάτια του , επιπλέον δημιουργεί προβλήματα στο τσιμέντο της ταράτσας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ametanoitos είπε

Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς, από την πολύ ασπρίλα θα ζαλίζεσαι να τη βλέπεις την ταράτσα σου.Κάθε καλοκαίρι αυτό κάνω, μόνο μην πιάσει βροχή μέσα στο καλοκαίρι και σου φύγει το έντονο άσπρο και χρειαστεί να το ξαναπεράσεις.Το ασβέστη το είχα δοκιμάσει ρίχνοντας και χοντρό αλάτι για να κολλήσει ,αλλά ξεφλουδίζει και πέφτουν με τον αέρα στην αυλή τα κομμάτια του , επιπλέον δημιουργεί προβλήματα στο τσιμέντο της ταράτσας.

Με παρεξενευει οι 4 βαθμοί. Μου φαίνεται πάρα πολλοί. Ούτε το φελιζολ δεν θα έχει τέτοια αποτελεσματικότητα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...