Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια μενω σε διαμερισμα κ δεν εχω αποθηκη με αποτελεσμα το παταρι να ειναι μονοδρομος ενω εχω θεμα με τα εποχιακα ηδη.. αφυγραντηρες.. χρ. δεντρα..χαλια..σομπες..αεροθερμα.. ακομη κ η ηλεκτρικη σκουπα δεν υπαρχει χωρος.. σκεφτομαι να παρω ενα τετοιο σπιτακι κ να βαλω στο μπαλκονι ομως ειναι ανθεκτικα? Η χαλανε σαπιζουν με τον καιρο? Επιπλεον οι παραπανω συσκευες εχουν θεμα με την υγρασια?

Επεξ/σία από oliz
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, oliz είπε

Καλησπερα παιδια μενω σε διαμερισμα κ δεν εχω αποθηκη με αποτελεσμα το παταρι να ειναι μονοδρομος ενω εχω θεμα με τα εποχιακα ηδη.. αφυγραντηρες.. χρ. δεντρα..χαλια..σομπες..αεροθερμα.. ακομη κ η ηλεκτρικη σκουπα δεν υπαρχει χωρος.. σκεφτομαι να παρω ενα τετοιο σπιτακι κ να βαλω στο μπαλκονι ομως ειναι ανθεκτικα? Η χαλανε σαπιζουν με τον καιρο? Επιπλεον οι παραπανω συσκευες εχουν θεμα με την υγρασια?

Τα ηλεκτρκα θα ταπαρεις στο χέρι και τα χαλια θα σαπίσουν.

Λίγο χώρο δεν έχεις μεσα έστω να φτιάξεις ένα αποθικακι με γυψοσανίδα?

Δημοσ.

Στο μπαλκονι δεν εχει νοημα , αυτο δεν θα ειναι ξυλινο σπιτακι αλλα με το ζορι σκυλοσπιτο.Εκτος αν μιλαμε για μονοκατοικια με βαρβατες βεραντες

Καλυτερα να παρεις φθηνες πλαστικες ντουλαπες/ια  και να τυλιξεις καλα χαλια ,  συσκευες κλπ

• Thanks 1
Δημοσ.

Ηλεκτρικές συσκευές τύπου σκούπα αερόθερμο κλπ δεν πρόκειται να πάθουν κάτι από την υγρασία. Για χαλιά και τέτοια δεν ξέρω αλλά πάντα μπορείς να τα συσκευάσεις καλά πριν

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, anikologr είπε

Γιατί δρν φτιάχνεις μια αποθήκη από αλουμίνιο;; 

Υπαρχει τετοια δυνατοτητα? Μπορει καποιος να μου φερει ετοιμη κ απο κοστος?

• Moderators
Δημοσ.

Δες τι λέει ο νόμος για αυτές της κατασκευές στο μπαλκόνι γιατί αν έχεις κάνα περίεργο γείτονα παίζει να σου στείλουν καμιά καταγγελία στην πολεοδομία

Δημοσ.
20 ώρες πριν, oliz είπε

Είχαμε παρόμοιο πρόβλημα πριν από χρόνια σε διαμέρισμα που δεν είχε αποθήκη, παρά μόνο πατάρι.

Τα εποχιακά είδη όντως ήταν στο πατάρι, και δεν μας πείραζε που έπρεπε δύο φορές το χρόνο να τα ανεβοκατεβάζουμε.

Το πρόβλημα ήταν με τα χαλιά, που δεν είναι εύκολο να τα ανεβάζεις στο πατάρι, τα τυλίγαμε καλά και τα βάζαμε κάτω από τα κρεβάτια αρχικά αλλά μετά κάναμε μακρόστενα συρτάρια με ροδάκια, γιατί μπορούσαν να μπουν και άλλα πράγματα,.

Η ηλεκτρική σκούπα δυστυχώς ήταν μόνιμα πίσω από κάποια πόρτα σε κάποιο δωμάτιο!

• Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, oliz είπε

Υπαρχει τετοια δυνατοτητα? Μπορει καποιος να μου φερει ετοιμη κ απο κοστος?

Φυσικά υπάρχει.. Custom κατασκευή.. Κόστος ανάλογα το μέγεθος πιστεύω από 2000 ευρώ και ανεβαίνεις αλλά για μια ζωή... 

• Moderators
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, anikologr είπε

Φυσικά υπάρχει.. Custom κατασκευή.. Κόστος ανάλογα το μέγεθος πιστεύω από 2000 ευρώ και ανεβαίνεις αλλά για μια ζωή... 

Το οποίο βέβαια δεν είναι νόμιμο, και όπως έγραψα πιο πάνω με περίεργους γείτονες έχεις την καταγγελία στο τσεπάκι

• Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Το οποίο βέβαια δεν είναι νόμιμο, και όπως έγραψα πιο πάνω με περίεργους γείτονες έχεις την καταγγελία στο τσεπάκι

Συμφωνώ αλλά βλέποντας τόσες σε μπαλκόνια πιστεύω ότι είναι σπάνιο να σου κάνει κάποιος καταγγελία.. 

• Moderators
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, anikologr είπε

Συμφωνώ αλλά βλέποντας τόσες σε μπαλκόνια πιστεύω ότι είναι σπάνιο να σου κάνει κάποιος καταγγελία.. 

Όχι είτε παίζει συνεννόηση, είτε πληρώνουν πρόστιμα μια στο τόσο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...