oliz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια μενω σε διαμερισμα κ δεν εχω αποθηκη με αποτελεσμα το παταρι να ειναι μονοδρομος ενω εχω θεμα με τα εποχιακα ηδη.. αφυγραντηρες.. χρ. δεντρα..χαλια..σομπες..αεροθερμα.. ακομη κ η ηλεκτρικη σκουπα δεν υπαρχει χωρος.. σκεφτομαι να παρω ενα τετοιο σπιτακι κ να βαλω στο μπαλκονι ομως ειναι ανθεκτικα? Η χαλανε σαπιζουν με τον καιρο? Επιπλεον οι παραπανω συσκευες εχουν θεμα με την υγρασια? Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από oliz
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, oliz είπε Καλησπερα παιδια μενω σε διαμερισμα κ δεν εχω αποθηκη με αποτελεσμα το παταρι να ειναι μονοδρομος ενω εχω θεμα με τα εποχιακα ηδη.. αφυγραντηρες.. χρ. δεντρα..χαλια..σομπες..αεροθερμα.. ακομη κ η ηλεκτρικη σκουπα δεν υπαρχει χωρος.. σκεφτομαι να παρω ενα τετοιο σπιτακι κ να βαλω στο μπαλκονι ομως ειναι ανθεκτικα? Η χαλανε σαπιζουν με τον καιρο? Επιπλεον οι παραπανω συσκευες εχουν θεμα με την υγρασια? Τα ηλεκτρκα θα ταπαρεις στο χέρι και τα χαλια θα σαπίσουν. Λίγο χώρο δεν έχεις μεσα έστω να φτιάξεις ένα αποθικακι με γυψοσανίδα?
bluesattack Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Στο μπαλκονι δεν εχει νοημα , αυτο δεν θα ειναι ξυλινο σπιτακι αλλα με το ζορι σκυλοσπιτο.Εκτος αν μιλαμε για μονοκατοικια με βαρβατες βεραντες Καλυτερα να παρεις φθηνες πλαστικες ντουλαπες/ια και να τυλιξεις καλα χαλια , συσκευες κλπ 1
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Ηλεκτρικές συσκευές τύπου σκούπα αερόθερμο κλπ δεν πρόκειται να πάθουν κάτι από την υγρασία. Για χαλιά και τέτοια δεν ξέρω αλλά πάντα μπορείς να τα συσκευάσεις καλά πριν 1
anikologr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Γιατί δρν φτιάχνεις μια αποθήκη από αλουμίνιο;;
oliz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, anikologr είπε Γιατί δρν φτιάχνεις μια αποθήκη από αλουμίνιο;; Υπαρχει τετοια δυνατοτητα? Μπορει καποιος να μου φερει ετοιμη κ απο κοστος?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δες τι λέει ο νόμος για αυτές της κατασκευές στο μπαλκόνι γιατί αν έχεις κάνα περίεργο γείτονα παίζει να σου στείλουν καμιά καταγγελία στην πολεοδομία
SB_1957 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 20 ώρες πριν, oliz είπε Καλησπερα παιδια μενω σε διαμερισμα κ δεν εχω αποθηκη με αποτελεσμα το παταρι να ειναι μονοδρομος ενω εχω θεμα με τα εποχιακα ηδη.. αφυγραντηρες.. χρ. δεντρα..χαλια..σομπες..αεροθερμα.. ακομη κ η ηλεκτρικη σκουπα δεν υπαρχει χωρος.. σκεφτομαι να παρω ενα τετοιο σπιτακι κ να βαλω στο μπαλκονι ομως ειναι ανθεκτικα? Η χαλανε σαπιζουν με τον καιρο? Επιπλεον οι παραπανω συσκευες εχουν θεμα με την υγρασια? Είχαμε παρόμοιο πρόβλημα πριν από χρόνια σε διαμέρισμα που δεν είχε αποθήκη, παρά μόνο πατάρι. Τα εποχιακά είδη όντως ήταν στο πατάρι, και δεν μας πείραζε που έπρεπε δύο φορές το χρόνο να τα ανεβοκατεβάζουμε. Το πρόβλημα ήταν με τα χαλιά, που δεν είναι εύκολο να τα ανεβάζεις στο πατάρι, τα τυλίγαμε καλά και τα βάζαμε κάτω από τα κρεβάτια αρχικά αλλά μετά κάναμε μακρόστενα συρτάρια με ροδάκια, γιατί μπορούσαν να μπουν και άλλα πράγματα,. Η ηλεκτρική σκούπα δυστυχώς ήταν μόνιμα πίσω από κάποια πόρτα σε κάποιο δωμάτιο! 1
anikologr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 23 ώρες πριν, oliz είπε Υπαρχει τετοια δυνατοτητα? Μπορει καποιος να μου φερει ετοιμη κ απο κοστος? Φυσικά υπάρχει.. Custom κατασκευή.. Κόστος ανάλογα το μέγεθος πιστεύω από 2000 ευρώ και ανεβαίνεις αλλά για μια ζωή...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, anikologr είπε Φυσικά υπάρχει.. Custom κατασκευή.. Κόστος ανάλογα το μέγεθος πιστεύω από 2000 ευρώ και ανεβαίνεις αλλά για μια ζωή... Το οποίο βέβαια δεν είναι νόμιμο, και όπως έγραψα πιο πάνω με περίεργους γείτονες έχεις την καταγγελία στο τσεπάκι 1
anikologr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 16 ώρες πριν, Inuyasha είπε Το οποίο βέβαια δεν είναι νόμιμο, και όπως έγραψα πιο πάνω με περίεργους γείτονες έχεις την καταγγελία στο τσεπάκι Συμφωνώ αλλά βλέποντας τόσες σε μπαλκόνια πιστεύω ότι είναι σπάνιο να σου κάνει κάποιος καταγγελία..
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 43 λεπτά πριν, anikologr είπε Συμφωνώ αλλά βλέποντας τόσες σε μπαλκόνια πιστεύω ότι είναι σπάνιο να σου κάνει κάποιος καταγγελία.. Όχι είτε παίζει συνεννόηση, είτε πληρώνουν πρόστιμα μια στο τόσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα