Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σκέφτομαι να κάνω αγορά από το international newegg, αλλά τι ισχύει τελικά σχετικά με το VAT/Duties. Λέει ότι το πληρώνω μέσα στο σάιτ αλλά έχω διαβάσει ότι πολύ πλήρωσαν τελωνείο όταν έφτασαν τα πράγματα τους στην Ελλάδα. Γνωρίζει κανείς επί του θέματος από προσωπική εμπειρία ?
zx1234r Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Είχα αγοράσει κι εγώ μία φορά και ενώ προπλήρωσα το ποσό του τελωνείου, με ειδοποίησαν απο dhl ελλάδος πως θα χρειαστεί να πληρώσω άλλα 100+. Η αμοιβή του εκτελωνιστή ήταν μάλλον. Καλύτερα επικοινώνησε με την Newegg να σου πουν αν αυτό που πληρώνεις είναι το τελικό ποσό και τι γίνεται σε περίπτωση που είναι παραπάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, zx1234r είπε Είχα αγοράσει κι εγώ μία φορά και ενώ προπλήρωσα το ποσό του τελωνείου, με ειδοποίησαν απο dhl ελλάδος πως θα χρειαστεί να πληρώσω άλλα 100+. Η αμοιβή του εκτελωνιστή ήταν μάλλον. Καλύτερα επικοινώνησε με την Newegg να σου πουν αν αυτό που πληρώνεις είναι το τελικό ποσό και τι γίνεται σε περίπτωση που είναι παραπάνω. Αν επιτρέπεται πόσο ήταν το ποσό του προϊόντος
zx1234r Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 43 λεπτά πριν, strack147 είπε Αν επιτρέπεται πόσο ήταν το ποσό του προϊόντος 400€ μια κάρτα γραφικών
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Τελικά αυτά που πληρώνουμε είναι τα έξοδα που χρειάζονται για να "καθαρίσουν" στην χώρα τους. Όταν είναι να μπουν σε εμάς τα πληρώνουμε εμείς δεν τα καλύπτουν αυτοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα