Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έσπασε το χερούλι "κλείστρο" από το πλυντήριο ρούχων μάρκας Bosch Logixx8 sensitive.

Πως μπορώ να ανοίξω την πόρτα για να βγάλω τα ρούχα μέχρι να έρθει κάποιος να μου το αντικαταστήσει?

Νομίζω ότι θα υπάρχει τρόπος αλλά.. μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πιάσε το χερούλι που έχει μείνει με μια πένσα για να έχεις καλό γκριπ και γύρνα το.

Σε κάθε περίπτωση μια καλή φωτογραφία από το πρόβλημα ίσως βοηθούσε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αντιπροσωπεία αλλάζει όλη την πόρτα , αλλά το χερούλι υπάρχει ως ανταλλακτικό. 

Πιάνουν τα χέρια σου? Αν ναι 15€ , αν όχι 115€!!

(Κλείστρο πόρτας πλυντηρίου)

Πχ https://www.easy-service.gr/eshop/pluntiria-rouhon/kleistra-portas.html?sef_rewrite=1&features_hash=1-185

Επεξ/σία από tz_aristotelis
Δημοσ.

Για να ανοιξεις την πορτα, προτιμησε μυτοτσιμπιδο που εχει μεγαλυτερη μυτη απο την πενσα για να μπορεσεισ να πατησεις την γλωσσα που εμεινε πιο μεσα.. μετα πηγαινε με το μοντελο του πλυντηριου σε καποιο μαγαζι με ανταλλακτικα κ παρε το.. ελπιζω να πιανουν τα χερια σου κ να εχεις τα καταλληλα κατσαβιδια για να λυσεις την πορτα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ioylia είπε

Έσπασε το χερούλι "κλείστρο" από το πλυντήριο ρούχων μάρκας Bosch Logixx8 sensitive.

Πως μπορώ να ανοίξω την πόρτα για να βγάλω τα ρούχα μέχρι να έρθει κάποιος να μου το αντικαταστήσει?

Νομίζω ότι θα υπάρχει τρόπος αλλά.. μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Ευχαριστώ

Να και η φωτό. Σε ποιό σημείο πρέπει να πιάσω με την πένσα ή το μυτοσπίμπιδο για να ανοίξει?

IMG_2955.JPG

Τελικά το άνοιξα. Σας ευχαριστώ πολύ. Βρήκα και τον κωδικό πάνω στην πόρτα οπότε θα ψάξω το ανταλλακτικό.

Τώρα πως θα το βάλλουμε αυτό είναι άλλη ιστορία....

Οπως και να έχει ευχαριστώ πολύ!!!! Καλό βράδυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...