fytotech Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 14 ώρες πριν, orgixmh είπε Σου εύχομαι να βγάλεις άκρη και να αναρρώσεις γρήγορα, σχετικά με το περιστατικό συμβουλέψου τον λογιστή σου αλλά και τον δικηγόρο σου, η λογική λέει ότι θα πρέπει να υπάρξει αποζημίωση και από τον ΕΦΚΑ αλλά ξέρεις, στην Ελλάδα οι υπάλληλοι και οι μικροί επαγγελματίες δύσκολα βρίσκουν τον δρόμο τους όταν μπλέκουν με το κράτος, πρόσεχε μην σου δώσουν αποζημίωση λιγότερη από τα πρόστιμα που θα σου χώσουν για τα μέτρα ασφαλείας που δεν είχες λάβει. Περαστικά και πάλι και μην κάνεις πίσω, ολόκληρη την ζωή μας πληρώνουμε "ασφάλεια" υποχρεωτικά και με το ζόρι και όταν έρχεται η ώρα της στραβής πρέπει να κινήσεις γη και ουρανό για μερικά ψίχουλα. Θυμάμε τον πατέρα μου που πλήρωνε τελευταία σκάλα ΤΕΒΕ 900 ευρώ, ασφαλισμένος από τα 22 του σε ΝΑΤ (6 χρόνια), ΙΚΑ (5 χρόνια) και ΤΕΒΕ(30 χρόνια) να πληρώνει 5 ευρώ "είσοδο" για να μπει στο κέντρο υγείας, η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο. Αυτό που έγινε στη δική μου περίπτωση, τελικά διαφοροποιείται κάπως. Μετά από την ερώτηση στο δικηγόρο που έχει αναλάβει τη μήνυση. Εφόσον θα γίνει δικαστήριο, είναι καλύτερο να μην έχω πάρει την αποζημίωση από τον ΕΦΚΑ. Το μόνο που θα πάρω είναι μια βεβαίωση πως δεν πήρα αποζημίωση. Το γράφω μήπως υπάρξει παρόμοιο περιστατικό και θέλει να πάρει κάποιος μια πρώτη ιδέα. Καλά. Αυτό που λες για τις εισφορές, είναι όντως τραγικό. Χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, προσπαθώ να είμαι εντελώς τυπικός προς το κράτος. Σε σημείο που αναρωτιούνται όλοι το γιατί. Κι όλα αυτά, γιατί; Γιατί τη στιγμή της ανάγκης μου, το κράτος γύρισε εντελώς την πλάτη σε μένα. Από το νοσοκομείο (δε λέω για το προσωπικό), μέχρι την "ασφάλειά" μου για το μαγαζί μου. Τέλος πάντων. Άλλη συζήτηση αυτό.
vagos789 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Κυνηγησε τον εαυτο σου μεχρι τελικης πτωσεως,μην σου χαριστεις,φτασε Αρειο Παγο. (sorry,προσπαθησα αλλα δεν αντεξα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα