Προς το περιεχόμενο

Ford Focus 2019.


Fotis Deutschland

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν από λίγες μερες έβαλα μπροστά την αγορά ένος Ford Focus Titanium 1.5 ps και 150 hp αυτοματο με 8 ταχύτητες και τιμή 29.700€!

 

 

Ακουω γνώμες για το αυτοκίνητο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό γενικά. Έχω το Focus St-line χειροκίνητο 1000 - 125 hp από τον Φεβρουάριο και το αμάξι είναι διαστημόπλοιο. Μόνο τα extras που έχει πάνω δεν τα βρίσκεις σε άλλες εταιρίες σε τέτοιες τιμές. Είχα κάποια θέματα με το λογισμικό, αλλά φαίνεται ότι ασχολούνται με τις αναβαθμίσεις και όλα είναι εντάξει πια. 

Είμαι καταευχαριστημένος με το αυτοκίνητο, δεν το συζητάω καν, έχω κάνει τα ταξίδια μου και το χρησιμοποιώ καθημερινά, το έχω προτείνει σε 2 φίλους και ένας θα πάρει το Active αυτόματο diesel και ο άλλος το St-line 1500 150 χειροκίνητο.

Είναι γκομενομαγνήτης, επειδή δεν κυκλοφορούν πολλά, πολύς κόσμος σκαλώνει όταν το βλέπει επειδή δεν ξέρει καν τι μάρκα είναι.

30 χιλιάρικα δεν νομίζω να έδινα όμως. Ίσως έδινα κάτι παραπάνω για BMW 2 Series Coupe που νομίζω ξεκινάει από 32 χιλιάρικα αν δεν κάνω λάθος, ή κάποιο Audi/Mercedes. 

Επεξ/σία από Spyros_Spy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, Fotis Deutschland είπε

Αυτοματο έχεις;

χειροκίνητο, το γράφω ;) Πάντως το Magnetic Blue που το έχω είναι φανταστικό χρώμα. Ο ένας φίλος θα το πάρει σε μαύρο το Active και ο άλλος σε Magnetic gray.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Fotis Deutschland είπε

Αυτόματο δεν το προτείνεις;

Είναι ωραίο το αυτόματο, και με τα pads πίσω από το τιμόνι. απλά η τιμή ανεβαίνει αστρονομικά σε αυτόματο και σε 1500-150. Εγώ το πήρα περίπου 22 χιλιάρικα. Εσύ θα δώσεις 7 χιλιάρικα παραπάνω. Δεν είναι ότι δεν τα αξίζει. Απλά μου φαίνονται πολλά για Ford.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, Fotis Deutschland είπε

Απλά τα αυτόματα είναι πολύ ξεκούραστα στην οδήγηση.

Ναι για την πόλη είναι ωραία το σταμάτα ξεκίνα και πρώτη δευτέρα τρίτη το γλυτώνεις. Έξω θα είσαι με το cruise control στα 90-130 παίζοντας με το up - down του τιμονιού οπότε δεν καταλαβαίνεις και τίποτα. καλοτάξιδο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...