Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, πριν κανενα μηνα εκανα μια παραγγελία μέσω eBay (40€)

Ενημερωθηκα απο το trucking number οτι το δεμα βρίσκετε στον αερολιμένα Αθήνας .

Μετα απο μια δυο μέρες μου ηρθε αυτο το χαρτι μεσω ταχυδρομείου. Και δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι χρειάζεται να κανω.  Αρα οποιος γνωριζει απο αγορές μεσω ίντερνετ ας μου εξηγήσει.  

Ευχαριστώ 

IMG_20190627_201202_406.jpg

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dangeroys είπε

Καλησπερα σας, πριν κανενα μηνα εκανα μια παραγγελία μέσω eBay (40€)

Ενημερωθηκα απο το trucking number οτι το δεμα βρίσκετε στον αερολιμένα Αθήνας .

Μετα απο μια δυο μέρες μου ηρθε αυτο το χαρτι μεσω ταχυδρομείου. Και δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι χρειάζεται να κανω.  Αρα οποιος γνωριζει απο αγορές μεσω ίντερνετ ας μου εξηγήσει.  

Ευχαριστώ 

IMG_20190627_201202_406.jpg

Το λέει ξεκάθαρα, να στείλεις την απόδειξη αγοράς θέλουν για να μπορέσουν να υπολογίσουν τα έξοδα τελωνείου. Σου παρέχουν 3 τρόπους να τα στείλεις σε αυτούς, λογικά το email είναι το πιο βολικό.

• Like 1
Δημοσ.

Χαλαρώστε, πρώτη φορα μου ηρθε αυτο. Αρα λοιπον την αποδειξη απο το PayPal να στείλω και ολα κομπλε ; Αντε να δουμε

Δημοσ.
14 ώρες πριν, dangeroys είπε

Χαλαρώστε, πρώτη φορα μου ηρθε αυτο. Αρα λοιπον την αποδειξη απο το PayPal να στείλω και ολα κομπλε ; Αντε να δουμε

Εντάξει πλάκα κάνουμε δεν σε βάλαμε στον τοίχο. Απλά το κείμενο είναι ξεκάθαρο και εμένα προσωπικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση που δεν το κατάλαβες. Στείλε την απόδειξη αγοράς για να στο εκτελωνίσουν και θα σου έρθει μετά ειδοποίηση απο τον courier ή τα ΕΛΤΑ για να πας να το πάρεις.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, zx1234r είπε

Εντάξει πλάκα κάνουμε δεν σε βάλαμε στον τοίχο. Απλά το κείμενο είναι ξεκάθαρο και εμένα προσωπικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση που δεν το κατάλαβες. Στείλε την απόδειξη αγοράς για να στο εκτελωνίσουν και θα σου έρθει μετά ειδοποίηση απο τον courier ή τα ΕΛΤΑ για να πας να το πάρεις.

Το οτι δεν μου απαντησαν στο email που έστειλα την αποδειξη ελπίζω να μην ειναι ανησυχητικό 😂

Σε ευχαριστώ πάντως, θα περιμενω να με ενημερώσουν. 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, dangeroys είπε

Το οτι δεν μου απαντησαν στο email που έστειλα την αποδειξη ελπίζω να μην ειναι ανησυχητικό 😂

Κατά βάθος είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Απορώ που έχουν και email. Δώσε χρόνο. Μπορεί να μην απαντάνε και καθόλου. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dangeroys είπε

Θα σου απαντήσουν μονο αν δεν ειναι αποδεκτά αυτα που εστειλες. Τα δεματα σου με tracking number μπορεις να τα παρακολουθείς από την παρακατω σελιδα. Εκει φαινεται οταν σταματήσει τελωνειο και θελει χαρτιά (οπως εσενα), πότε απελευθερώθηκε (αν σωστά τα χαρτια) και τη διαδρομή για το σπιτι σου. 

https://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx

Επισης πριν παραγγείλεις ξανα απο εκτός ΕΕ, να συμβουλευτεις σοβαρά τον οδηγό του makfil

https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...