Προς το περιεχόμενο

IPhone 6s 32gb ή Android των 250€;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα σε προσφορά το παραπάνω iPhone και θα ήθελα να μου λύση πείτε αν αξίζει ή αν είναι καλύτερα να παρω ένα droid των 250€; ένα άλλο που είδα πχ σε αυτά τα χρήματα είναι το Nokia 8 πάλι σε προσφορά. 

Τα παιχνίδια που παίζω είναι χαμηλών απαιτήσεων. Με ενδιαφέρει η απόδοση των φωτογραφιών και βιντεο και η απόδοση του σαν τηλέφωνο,  και σαν Internet browser. 

Οποίος έχει το συγκεκριμένο iPhone  αλλά και droid αυτών των χρημάτων ας μου πει.

Δημοσ.

Πέραν την συσκευής (σίγουρα με 250 βρίσκεις μακράν καλύτερη android) είναι και αν θέλεις η όχι να βρεθείς σε κάποιο από τα δύο "οικοσυστήματα". 

Πάντως της apple είναι πολύ πιο κλειστό.

Καλή επιλογή.

• Like 2
Δημοσ.

Έχοντας υπάρξει και στα 2 οικοσύστηματα (στο iOS ήμουν από 2014 ως 2018, πριν και μετά android), αποφεύγω να κάνω απευθείας σύγκριση μεταξύ iOS και android συσκευών γιατί δεν παίζουν μπάλα στο ίδιο γήπεδο. Άλλο iOS, άλλο android. Με τα καλά του και τα κακά του το καθένα φυσικά. Είναι σαν να πας να συγκρίνεις ομάδα ποδοσφαίρου με ομάδα μπασκετ (το έχεσα λίγο, το ξέρω).

Θα σου μιλήσω για το 6s μόνο. Ήμουν κάτοχος 6s plus ως Οκτώβριο του 2018. Για την χρήση που το θες, θα σε καλύψει το 6s. To iOS το διατηρεί στη ζωή παρά τα (4) χρόνια του. Απλά έχε υπόψην ότι το επερχόμενο iOS είναι μάλλον το τελευταίο που θα πάρει.

Δημοσ.

πάρε ενα mi8 εκτός αν δεν μπορείς να αποχωριστείς το ios (η δεν θες κάτι τόσο μεγάλο). αλλα το android που θα πάρεις σε αυτά τα λευτά είναι η νύχτα με τη μέρα με το iphone 6,  όπως και πολύ πιο futureproof

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/6/2019 στις 8:21 ΜΜ, Zerg13 είπε

Το mi8 σε ποιότητα κλήσης και φωτογραφίες είναι καλύτερο από το iPhone 6s; 

Σε ταχύτητα; 

Σε φωτογραφίες και βίντεο και σε ποιότητα κλήσης και σε μπαταρία και σε ανάλυση οθόνης.. Και ποιο γρήγορο επεξεργαστή... Βέβαια το smοοth του ios που μετά από 4 χρόνια δν κόλλα δύσκολο να το βρεις.. 

Επεξ/σία από kp1
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το mi 8 ξεφτιλίζει το iphone 6s, και το 7, και το 8 και και... 

καμερα αψογη, οθόνη amoled επεξεργαστης τερας 6gb ram μπαταρία. to smooth που λεει ο τύπος απο πανω δεν υπαρχει. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης

Επεξ/σία από maneas
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...