phanispal 7.921 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Τέτοια συγκίνηση έχω να νιώσω από τότε που το σήκωσε ο Ντάνος. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
greekfragma 1.124 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Τα επικότερα που έχω δει ήταν 2002/2004/2008. Μέρες "αποκλεισμένοι" εδώ Πεντέλη... Ναι σίγουρα Πεντέλη έχει ρίξει πράμα πολλές χρονιές...Αλλά Λεκανοπέδιο κεντρικά πρέπει να είναι η 3η χρονιά στα 30χρόνια. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από greekfragma Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Moderators stormrain 8.949 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, kirileman είπε Έξω από το χωριό προς Συκάμινο και Δήλεσι ψηλά πώς είναι τα πράγματα; Ρίχνει ψιλό χιονάκι τώρα στην Αργυρούπολη. Τώρα το είδα αυτο αλλα δυστυχώς δεν εχω εικονα. Εγω ειμαι Αθήνα, θα σου πω αυριο που θα εχω ενημέρωση απο γονείς. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Moderators Thresh 62.289 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, greekfragma said: Ναι σίγουρα Πεντέλη έχει ρίξει πράμα πολλές χρονιές...Αλλά Λεκανοπέδιο κεντρικά πρέπει να είναι η 3η χρονιά στα 30χρόνια. Νομίζω ότι μετά το 2000 αυτές ήταν οι 3 "καλύτερες" χρονιές για όλη την Αττική. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
greekfragma 1.124 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Thresh είπε Νομίζω ότι μετά το 2000 αυτές ήταν οι 3 "καλύτερες" χρονιές για όλη την Αττική. συνολικά για όλο το νομό μάλλον σωστά τα λες. εγώ στέκομαι πιο πολύ στο κέντρο που είναι και το δυσκολότερο σημείο να δεις τέτοια φαινόμενα. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Moderators Thresh 62.289 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 1 minute ago, greekfragma said: συνολικά για όλο το νομό μάλλον σωστά τα λες. εγώ στέκομαι πιο πολύ στο κέντρο που είναι και το δυσκολότερο σημείο να δεις τέτοια φαινόμενα. Και στις 3 αυτές χρονιές το είχε στρώσει στο κέντρο αν δεν κάνω λάθος, θυμάμαι σίγουρα παγωμένη Αλεξάνδρας... Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
greekfragma 1.124 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Thresh είπε Και στις 3 αυτές χρονιές το είχε στρώσει στο κέντρο αν δεν κάνω λάθος, θυμάμαι σίγουρα παγωμένη Αλεξάνδρας... Μπορεί και να είναι έτσι. Το 2000 ανέβαινα φοιτητής Αθήνα και παίζει να τον είχα χάσει εκείνο το χειμώνα. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
kage 1.296 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 09-01-2019τηλεμαχος 09-01-2017 https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/4383485/i-pagomeni-symptosi-me-ton-chionia-stin-athina Δεν είναι τόσο σπάνιο απλα τα ξεχνάμε εύκολα.. Όποιος θέλει live από περιοχές να μπει fb meteo gr club + meteogr Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από kage Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
papoys1 4.872 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά Γέρακας 20 πόντους αυτή τη στιγμή στο δρόμο και ρίχνει με μανία. Ευτυχώς υπάρχει ρεύμα και ίντερνετ γιατί διαβάζω προβλήματα Βορειοανατολικά. Σε λίγο που θα ξημερώσει και θα βγούμε έξω εικόνες Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από papoys1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Dynamics 290 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Καλημέρα από ορεινή Αρκαδία... μέσα 27 έξω -4 Ας έστελνε... Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
phanispal 7.921 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Πολύ υγιεινό το 27°C.. 8 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Τοξοβόλος___U__K 761 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Mετά από 13 χρόνια στρώθηκε όλη η Αθήνα!Από βπ μέχρι νπ!! 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Dynamics 290 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 30 λεπτά πριν, phanispal είπε Πολύ υγιεινό το 27°C.. Είχα λόγο που το έκανα. Έπρεπε να ζεστάνω πέτρινο τοίχο (3 μεγάλα δωμάτια)κ να ρίξω την υγρασία στο 50% συνήθως είμαι στους 20-22 σε όλο το σπίτι. Καλημέρα 2 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
telis 5.149 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Κέντρο Αθήνας έχει στρώσει κανονικά και ρίχνει αβερτα αυτή την στιγμή. Μέχρι και τα καλώδια από τις τηλεοράσεις έχουν πιάσει χιόνι. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
AristidisZ 1.896 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δραπετσωνα το μπαλκόνι φουλ στο χιόνι... Τουφεκιά μυρίζομαι... 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα