sarantatessera Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσπαθώ εδώ και 2-3 μέρες να κάνω κατάθεση μέσω κάρτας στην Betstars. Κατ' αρχάς, δεν θέλω με paysafe, γιατί για να πάρεις τα χρήματα σου πίσω αν τυχόν κερδίσεις θέλει πολύ χρόνο και διαδικασία με τραπεζικά εμβάσματα, δικαιολογητικά κλπ. Τώρα, έχω προσπαθήσει με Mastercard της Alpha και με Mastecard της Eurobank, αλλά δεν μ' αφήνει. Έφτιαξα και μια visual visa της Eurobank (είχα την εντύπωση ότι τις visa τις άφηνε), πάλι τίποτα (ο εκδότης της κάρτας σου λέει δεν σ' αφήνει να πραγματοποιήσεις καταθέσεις σε τυχερά παιχνίδια - άλλο πάλι και τούτο, γιατί ο εκδότης της κάρτας μου δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω τα λεφτά μου όπως θέλω, από τη στιγμή που, τουλάχιστον απ' όσο ξέρω, δεν είναι παράνομο;) Προσπάθησα μέσω Skrill, δεν με αφήνει να μεταβιβάσω χρήματα, παρά μόνο αν δεν τα χρησιμοποιήσω σε τυχερά παιχνίδια... Δεν μπορώ να καταλάβω, είναι παράνομος ο διαδικτυακός στοιχηματισμός από εταιρείες που έχουν άδεια, όπως πχ το ΠάμεΣτοίχημα που είναι και online; Υπάρχει άλλος τρόπος να καταθέσω στην Betstars και να παίξω; Μέσω τραπέζης δεν θέλω γιατί θα πάρει μέρες, δεν μπαίνω καν στη διαδικασία. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από sarantatessera
dexterios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δεν είναι παράνομο το στοίχημα, παράνομο είναι λόγω capital control η μεταφορά κεφαλαίων μέσω τράπεζας στο εξωτερικό για στοιχηματισμό. Το πάμε στοίχημα , stoiximan και άλλες εταιρείες διατηρούν λογαριασμούς κατάθεσης εντός Ελλάδος άρα δέχονται κανονικά top up με ελληνικές κάρτες, έμβασμα κτλ. Αυτό που θέλεις εσύ μάλλον έχει τον λογαριασμό κατάθεσης εκτός Ελλάδος 1
sarantatessera Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Α, μάλιστα. Τώρα εξηγείται. Ε μα, λέω κι εγώ, κάτι δεν μου κολλούσε. Βέβαια, από την άλλη, σκέφτομαι: γιατί να μπει στον κόπο η Betstars (και η Pokerstars μαζί) να πάρει άδεια από Ελλάδα αν δεν διαθέτει έναν ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό για να μπορούν να στοιχηματίζουν οι Έλληνες παίκτες;
dexterios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, sarantatessera είπε Α, μάλιστα. Τώρα εξηγείται. Ε μα, λέω κι εγώ, κάτι δεν μου κολλούσε. Βέβαια, από την άλλη, σκέφτομαι: γιατί να μπει στον κόπο η Betstars (και η Pokerstars μαζί) να πάρει άδεια από Ελλάδα αν δεν διαθέτει έναν ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό για να μπορούν να στοιχηματίζουν οι Έλληνες παίκτες; Γιατί εάν δεν είχε πάρει μέρος στην διαδικασία αδειοδότησης οι ελληνικοί ΙSP θα μπλοκαραν εντελώς την πρόσβαση στην ιστοσελίδα της από Ελλαδα. Έτσι δεν χάνει τουλάχιστον την κίνηση από Ελλάδα έστω και εάν δεν κάνει νέα είσπραξη απευθείας. 1
sarantatessera Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, dexterios είπε Γιατί εάν δεν είχε πάρει μέρος στην διαδικασία αδειοδότησης οι ελληνικοί ΙSP θα μπλοκαραν εντελώς την πρόσβαση στην ιστοσελίδα της από Ελλαδα. Έτσι δεν χάνει τουλάχιστον την κίνηση από Ελλάδα έστω και εάν δεν κάνει νέα είσπραξη απευθείας. Σωστό. Πέρα από Στοιχιμάν και ΠαμεΣτοίχημα, πού μπορώ να βρω ποιες είναι όλες οι άλλες εταιρείες που έχουν λογαριασμούς κατάθεσης εντός Ελλάδας; Θα με ενδιέφερε να τις ξέρω όλες και όχι κάποιες συγκεκριμένες - υπάρχει κάπου κάποια λίστα μ' αυτές; Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από sarantatessera
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, sarantatessera είπε υπάρχει κάπου κάποια λίστα μ' αυτές; https://www.betarades.gr/oi-24-nomimes-adeiodotimenes-stoiximatikes-etairies-stin-ellada/
sarantatessera Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εν τω μεταξύ είχα λογαριασμό στην bet365 εδώ και αρκετά χρόνια και κάποια στιγμή αυτοαποκλείστηκα για 6 μήνες. Άνοιξα πάλι το λογαριασμό μου όταν πέρασε αυτό το διάστημα και αρκετά αργότερα πάλι έκανα έναν 6μηνο αυτοαποκλεισμό για να μην μπω στον πειρασμό. Μετά από αρκετό καιρό και αφού φυσικά είχε παρέλθει αυτό το διάστημα έστειλα mail για να ανοίξει ο λογαριασμός και μου απαντάνε πως αφού πραγματοποίησα 2 αυτοαποκλεισμούς αποφάσισαν να κλείσουν οριστικά το λογαριασμό μου! Εξέφρασα την απορία μου για αυτήν τους την κίνηση, αλλά ικανοποιητική απάντηση δεν πήρα. Δεν ξέρω, μου φάνηκε πολύ κουλό να το κάνουν όλο αυτό. Σκέφτομαι να ανοίξω καινούργιο λογαριασμό, αλλά πολύ φοβάμαι πως αφού δουν τα στοιχεία μου θα τον κλείσουν κι αυτόν, έτσι δεν είναι; Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από sarantatessera
thleorasakias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sarantatessera είπε Α, μάλιστα. Τώρα εξηγείται. Ε μα, λέω κι εγώ, κάτι δεν μου κολλούσε. Βέβαια, από την άλλη, σκέφτομαι: γιατί να μπει στον κόπο η Betstars (και η Pokerstars μαζί) να πάρει άδεια από Ελλάδα αν δεν διαθέτει έναν ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό για να μπορούν να στοιχηματίζουν οι Έλληνες παίκτες; Κατι δεν κανεις καλα....μια χαρα περναει η αλφα χρεωστικη visa σχεδον 1.5 χρονο.Δοκιμασε τον αλλο τροπο δηλαδη κατεβαζεις εφαρμογη ποκερσταρς ταμειο καταθεση....το ταμειο ειναι ενιαιο ποκερ και μπετσταρς.Επισης δεν ειναι καθολου κοπος να βαλεις το iban και να τα παρεις με τραπεζικο εμβασμα αφου εχεις κανε καταθεση με paysafe εχουν ελληνικο λογαριασμο και τα λεφτα τα περνεις σε 1 μερα στην βετ365 λιγο παραπανω 3 μερες.Τωρα αμα βαριεσαι να στειλεις μια ταυτοτητα και ενα δεκο στο εμαιλ τους που ετσι και αλλιως χρειαζεται μια φορα για ταυτοποιηση τοτε παω πασο.Τελος για την σκριλλ οταν ανοιγεις λογαριασμο σε ρωταει αμα θες να την χρησιμοποιησεις για τζογο η αγορες. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από thleorasakias 1
sarantatessera Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχω χρησιμοποιήσει Visa της Alpha, αλλά Mastercard, καθώς και Visual Visa της Eurobank, όπως είπα παραπάνω. Το θέμα δεν είναι ο κόπος να βάλεις το iban (φυσικά και δεν είναι) αλλά το ότι σου λέει πως αν κάνεις κατάθεση με paysafe θα μπορείς μεν να τα σηκώσεις μετά στον τραπεζικό σου λογαριασμό αλλά μόνο αν έχεις κάνει επίσης κατάθεση απ' αυτόν τον τραπεζικό λογαριασμό πρώτα, κάτι το οποίο δεν ξέρω αν είναι τόσο εύκολο όσο το να βάζεις ένα iban, γιατί νομίζω πως είναι αρκετά δυσκολότερη η διαδικασία, δεν είμαι και σίγουρος βέβαια. Δοκίμασα και με τον τρόπο που μου είπες: εφαρμογή πόκεσταρς - ταμείο - κατάθεση, αλλά μου πέταξε το ίδιο μήνυμα: "Ο εκδότης της κάρτας σου δεν δέχεται συναλλαγές για τυχερά παιχνίδια." Edit: Στο Skrill δεν σε ρωτάει κατά την εγγραφή αλλά κατά την κατάθεση και δεν σε αφήνει να κάνεις αν προσπαθήσεις να κάνεις κατάθεση που θα χρησιμοποιήσεις για τζόγο. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από sarantatessera
thleorasakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, sarantatessera είπε Δεν έχω χρησιμοποιήσει Visa της Alpha, αλλά Mastercard, καθώς και Visual Visa της Eurobank, όπως είπα παραπάνω. Το θέμα δεν είναι ο κόπος να βάλεις το iban (φυσικά και δεν είναι) αλλά το ότι σου λέει πως αν κάνεις κατάθεση με paysafe θα μπορείς μεν να τα σηκώσεις μετά στον τραπεζικό σου λογαριασμό αλλά μόνο αν έχεις κάνει επίσης κατάθεση απ' αυτόν τον τραπεζικό λογαριασμό πρώτα, κάτι το οποίο δεν ξέρω αν είναι τόσο εύκολο όσο το να βάζεις ένα iban, γιατί νομίζω πως είναι αρκετά δυσκολότερη η διαδικασία, δεν είμαι και σίγουρος βέβαια. Δοκίμασα και με τον τρόπο που μου είπες: εφαρμογή πόκεσταρς - ταμείο - κατάθεση, αλλά μου πέταξε το ίδιο μήνυμα: "Ο εκδότης της κάρτας σου δεν δέχεται συναλλαγές για τυχερά παιχνίδια." Edit: Στο Skrill δεν σε ρωτάει κατά την εγγραφή αλλά κατά την κατάθεση και δεν σε αφήνει να κάνεις αν προσπαθήσεις να κάνεις κατάθεση που θα χρησιμοποιήσεις για τζόγο. mastercard δεν δεχεται καμια εταιρεια εχει απαγορευτει εδω και μια 5ετια.Οταν κανεις καταθεση με παυσαφε και μετα θες αναληψη σου δινεται η δυνατοτητα να διαλεξεις αμα θες να πανε πισω στο ηλεκτρονικο πορτοφολι παυσαφε η τραπεζικο εμβασμα απλα πατας εξαργυρωση βαζεις το iban ονοματεπωνυμο και σε 1μερα τα εχεις τα λεφτα σου....η σκριλλ εχει δυο ελληνικους λογαριασμου τραπεζα πειραιως και αλφα μπανκ εκεις βαζει τα λεφτα και μετα παιζεις.
sarantatessera Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Στην Betstars, όπου και με ενδιαφέρει, από τη στιγμή που θα κάνεις κατάθεση με paysafe και θέλεις μετά να κάνεις ανάληψη σε τραπεζικό σου λογαριασμό (μιας και έτσι κι αλλιώς όπως με διαβεβαίωσαν με email η paysafe τουλάχιστον στο site τους χρησιμοποιείται μόνο ως μέθοδος κατάθεσης) μπορεί να γίνει μόνο αν: " Παρακαλούμε σημειώστε πως κάποιες μεθοδοι ανάληψης θα είναι διαθέσιμες μόνο εφόσον έχουν χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος κατάθεσης τους τελευταίους 12 μήνες. Διαφορετικά, θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε κατάθεση, και έπειτα από 48 ώρες η συγκεκριμένη μέθοδος θα είναι διαθέσιμη για ανάληψη." Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να κάνω κατάθεση μέσω τραπεζικού λογαριασμού και δεν ξέρω καν τι διαδικασία χρειάζεται για κάτι τέτοιο, αν γίνεται μέσω ελληνικής τραπέζης ή πόσο θα κάνει να φανούν στο λογαριασμό μου της Betstars τα χρήματα που θα καταθέσω.
thleorasakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, sarantatessera είπε Στην Betstars, όπου και με ενδιαφέρει, από τη στιγμή που θα κάνεις κατάθεση με paysafe και θέλεις μετά να κάνεις ανάληψη σε τραπεζικό σου λογαριασμό (μιας και έτσι κι αλλιώς όπως με διαβεβαίωσαν με email η paysafe τουλάχιστον στο site τους χρησιμοποιείται μόνο ως μέθοδος κατάθεσης) μπορεί να γίνει μόνο αν: " Παρακαλούμε σημειώστε πως κάποιες μεθοδοι ανάληψης θα είναι διαθέσιμες μόνο εφόσον έχουν χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος κατάθεσης τους τελευταίους 12 μήνες. Διαφορετικά, θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε κατάθεση, και έπειτα από 48 ώρες η συγκεκριμένη μέθοδος θα είναι διαθέσιμη για ανάληψη." Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να κάνω κατάθεση μέσω τραπεζικού λογαριασμού και δεν ξέρω καν τι διαδικασία χρειάζεται για κάτι τέτοιο, αν γίνεται μέσω ελληνικής τραπέζης ή πόσο θα κάνει να φανούν στο λογαριασμό μου της Betstars τα χρήματα που θα καταθέσω. φιλος μην παιζουμε πινγκ πονγκ...κανεις καταθεση με paysafe και στην εξαργυρωση κανεις τραπεζικο εμβασμα.Απλα τα πραγματα το ειχα ρωτησει και εγω πριν ενα χρονο αυτο και μου απαντησαν στην περιπτωση αυτοι διαλεγεις αναληψη με εμβασμα η ηλεκτρονικο πορτοφολι.Πραγμα που εγινε οταν ηρθε η ωρα για αναληψη. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από thleorasakias
sarantatessera Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Το έχεις ρωτήσει στην Betstars συγκεκριμένα;
thleorasakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, sarantatessera είπε Το έχεις ρωτήσει στην Betstars συγκεκριμένα; ναι...στειλε ν σου φυγει η απορια.Παιζω εκει σου ειπα εκανα αναληψη με τον τροπο που σου ειπα.Το ειχα ρωτησει παλια γιατι ειχα φαει κολλημα και εγω σε αυτο που διαβασες. 4 λεπτά πριν, sarantatessera είπε Το έχεις ρωτήσει στην Betstars συγκεκριμένα; Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από thleorasakias 1
sarantatessera Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, thleorasakias είπε η σκριλλ εχει δυο ελληνικους λογαριασμου τραπεζα πειραιως και αλφα μπανκ εκεις βαζει τα λεφτα και μετα παιζεις. Αν έχεις διάθεση, εξήγησέ μου λίγο αυτό γιατί εγώ όταν πάω να κάνω κατάθεση στο Skrill λογαριασμό μου είτε μέσω Mastercard της Alpha, είτε με μια Visual Visa της Eurobank που έφτιαξα online, δεν με αφήνει να κάνω κατάθεση λεφτά που θα χρησιμοποιήσω για τυχερά παιχνίδια και αν κάνω κατάθεση και επιλέξω ότι δεν θα τα χρησιμοποιήσω για τυχερά παιχνίδια, η Betstars δεν τα δέχεται. Αν μπορείς, βοήθησέ με, να δω πού είναι το λάθος μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα