Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα,πριν λιγες μερες τελειωσα εξεταστικη,και θα ηθελα να δωκιμασω να βρω μια δουλεια σε καποιο νησι.

Επειδη δεν εχω προϋπηρεσία ,εχει καποιος καμια γενικη συμβουλη πανω στην δουλεια; για παραδειγμα,τι μπορω να βαλω στο βιογραφικο να μην ειναι τοσο κενο;,

γνωριζω 3 ξενες γλωσσες,αλλα χωρις προύπηρεσια μεχρι τωρα δεν βρηκα κατι,εκτος απο μια δουλεια με 700 το μηνα,12 ωρες την ημερα,με διαμονη μαζι με 2 αλλους,για ρεπο μια μερα δεν μιλησαμε καν,και δεν το δεχτηκα,γιατι ηθελαν μεχρι και οκτωμβριο,που δεν μπορω.

επισης,υπογραφεις καποιο συμβολαιο σε αυτες της δουλιες; ποσες ωρες την ημερα συνηθως ειναι; και πληρωνεσε υπερωριες;

π.ς. επειδη εχω καποιες self-esteem issues,γιατι παρολο που ειμαι σχεδον 22 μοιαζω με 17 χρονων,θα σας πειραζε προσωπικα να σας σερβιρει καποιος που μοιαζει πολυ νεος;

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω τον κολλητό(barman) που δουλεύει σεζον.

Δεν βρίσκεις κάτι γιατί άργησες να ψάξεις έχει ήδη αρχίσει η σεζόν.

Μην περιμένεις να βρεις δουλειά με  8ωρο. Στην σεζόν 10-12 ώρες είναι το στάνταρ.

Η σεζόν τελειώνει τέλος Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη οπότε δεν ξέρω αν βρεις κάποιον να συμφωνήσετε μέχρι τέλη Αυγούστου.

Η διαμονή σχεδόν πάντα θα είναι μαζί με άλλους.

700 ευρώ για σεζόν είναι λίγα.

Το ότι ξέρεις 3 γλώσσες είναι σημαντικό (ειδικά και αν μπορείς να το αποδείξεις).

Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα που φαίνεσαι νεώτερος.

Αυτά γνωρίζω, ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Το self-esteem issues ήξερες να γραψεις αλλα την προϋπηρεσία όχι! 

Εμένα δε θα με πείραζε να μου προσφέρει κάποιος που δείχνει μικρός. Ηλικιωμένος θα με πείραζε λίγο για άλλους λογους

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kjxyannis είπε

επισης,υπογραφεις καποιο συμβολαιο σε αυτες της δουλιες; ποσες ωρες την ημερα συνηθως ειναι; και πληρωνεσε υπερωριες;

Δεν έχει νόημα  να υπογράψεις κάτι που δεν επιτρέπεται να ισχύει (7 μέρες και 12ωρο)

Ούτε στα πιο υγρά ο όνειρα κάποιων δεν πρόκειται να ισχύσει κάτι τέτοιο (ελπίζω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/6/2019 στις 8:18 ΜΜ, Kjxyannis είπε

Καλησπερα,πριν λιγες μερες τελειωσα εξεταστικη,και θα ηθελα να δωκιμασω να βρω μια δουλεια σε καποιο νησι.

Επειδη δεν εχω προϋπηρεσία ,εχει καποιος καμια γενικη συμβουλη πανω στην δουλεια; για παραδειγμα,τι μπορω να βαλω στο βιογραφικο να μην ειναι τοσο κενο;,

γνωριζω 3 ξενες γλωσσες,αλλα χωρις προύπηρεσια μεχρι τωρα δεν βρηκα κατι,εκτος απο μια δουλεια με 700 το μηνα,12 ωρες την ημερα,με διαμονη μαζι με 2 αλλους,για ρεπο μια μερα δεν μιλησαμε καν,και δεν το δεχτηκα,γιατι ηθελαν μεχρι και οκτωμβριο,που δεν μπορω.

π.ς. επειδη εχω καποιες self-esteem issues,γιατι παρολο που ειμαι σχεδον 22 μοιαζω με 17 χρονων,θα σας πειραζε προσωπικα να σας σερβιρει καποιος που μοιαζει πολυ νεος;

Επειδή ψάχνομαι και γω ακόμη ζητάνε ..Όρεξη και διάθεση για εργασία θελουν να δουν ότι έχεις. Βέβαια δύσκολα θα βρεις μέχρι Σεπτεμβρίο αλλά δεν είναι και απίθανο.

12 ώρες τη μέρα με 700€; Ούτε καν.

Ανέβασε στο JOB NOW στο fb αίτησή σου και βάλε στο φίλτρο ότι ενδιαφέρεσαι κυρίως για σεζόν. Θα βρεις κάμποσες επιλογές και μερικές αγγελίες δεν ζητάνε προϋπηρεσία.

Good luck!

Επεξ/σία από Pigasos89

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...