Salecon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Πας αλλού τη συζήτηση. Αν κάποιος πρέπει να γράψει posix.1 compliant κώδικα ή η δουλειά του είναι τέτοια που απαιτεί καθαρό σύστημα Unix/ Linux, δε το συζητάμε. Όταν έχουμε να κάνουμε με μια απλή φοιτήτρια, τότε μια χαρά σε καλύπτουν και τα Windows. Νομίζεις σε σχολές πληροφορικής όλοι παίζουν Linux, Solaris, Mac OS X? Και πάλι, αυτό που μπορώ να πω είναι: 2 ώρες πριν, Salecon είπε Είναι τόσα πολλά αυτά που θα πρέπει να εξηγηθούν, που ούτε την όρεξη έχω αλλά ούτε και τον χρόνο. Σόρρυ. Εάν πιστεύεις εσύ ότι καλύτερα Windows/δεν_έχει_σημασία, τότε κάνε αυτό που πιστεύεις. Εμένα δεν θα μου κάνει καμία διαφορά.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Salecon είπε Και πάλι, αυτό που μπορώ να πω είναι: Εάν πιστεύεις εσύ ότι καλύτερα Windows/δεν_έχει_σημασία, τότε κάνε αυτό που πιστεύεις. Εμένα δεν θα μου κάνει καμία διαφορά. Διαβάζεις ό,τι θες μου φαίνεται. Είπα εγώ ότι είναι καλύτερα τα windows; Μπορείς να παραθέσεις τη σχετική αναφορά; Αυτό που λέω είναι ότι για τη δουλειά που θέλει να κάνει αρκεί και ένα windows laptop.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, Salecon είπε Ό,τι πεις. Οκ, έχεις να παραθέσεις τη σχετική αναφορά που σου ζήτησα;
najinblue3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, natural_sgf είπε Νομίζεις σε σχολές πληροφορικής όλοι παίζουν Linux, Solaris, Mac OS X? Ναι, στη σχολη μου μονο Linux distros & MacOS
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε Ναι, στη σχολη μου μονο Linux distros & MacOS εξωτερικό είσαι;
najinblue3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, natural_sgf είπε εξωτερικό είσαι; Ναι Σουηδια
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Ναι Σουηδια Μιλάω για Ελλάδα...
najinblue3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Μιλάω για Ελλάδα... H topicstarter μιλαειγια εξωτερικο 😛 Τεσπα, εμενα η γνωμη μου ειναι οτι ειναι καλα μηχανακια, προσωπικα εδω και 4 χρονια 0 προβληματα μονο η μπαταρια σιγα σιγα τα φτυνει αν και ειναι στο 80% health καπου στους 1000 κυκλους. Μετα το 15 λιγο χαλασε η σειρα, ειδικα με το touchbar. Γι μενα αξιζει η αγορα για μπαταρια και οθονη, το λειτουργικο πλεον το χρησιμοποιω ελαχιστα μιας και του περασα Arch αλλα με το mojave ειδα βελτιωση σε σχεση με το προηγουμενο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, najinblue3 είπε H topicstarter μιλαειγια εξωτερικο 😛 Ναι, δε το είχα προσέξει. Λείπουν κάνα 2-3 σημεία στίξης στη πρόταση και κάπου το έχασα. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από natural_sgf
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Τεσπα, εμενα η γνωμη μου ειναι οτι ειναι καλα μηχανακια, προσωπικα εδω και 4 χρονια 0 προβληματα μονο η μπαταρια σιγα σιγα τα φτυνει αν και ειναι στο 80% health καπου στους 1000 κυκλους. Μετα το 15 λιγο χαλασε η σειρα, ειδικα με το touchbar. Γι μενα αξιζει η αγορα για μπαταρια και οθονη, το λειτουργικο πλεον το χρησιμοποιω ελαχιστα μιας και του περασα Arch αλλα με το mojave ειδα βελτιωση σε σχεση με το προηγουμενο Αμφισβητούμε τώρα ότι ένα μηχάνημα που κοστίζει 2.5-3Κ δεν είναι καλό;;; Λέμε (λέω) ότι είναι overkill για τις εργασίες που το θέλει και μάλιστα μπορεί να καλυφθεί με laptop 1/3 του κόστους του mbp. Αλλά δικά της είναι τα χρήματα, δικές τις και οι επιθυμίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα