Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέτω το ερώτημα για γνώμη ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά.. με ενδιαφέρει η κάμερα , οθόνη και μπαταρία... 🤔🤔

Μόλις τώρα, ΑναστασίαΣαρ είπε

Θέτω το ερώτημα για γνώμη ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά.. με ενδιαφέρει η κάμερα , οθόνη και μπαταρία... 🤔🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, ΑναστασίαΣαρ είπε

Λες Ε?? Κ πιο οικονομικ...

Μπορείς να κάνεις και το άλλο 

Πας σε ένα κατάστημα από τα γνωστά τα μεγάλα, και τα δοκιμάζεις από κοντά και τα δύο, ώστε να δεις ποιο σε καλύπτει καλύτερα. (αν και νομίζω θα σε τραβήξει το p30) 

:)

+πιο οικονομικό όπως λες, και είναι και πανέμορφο.(εκτος από κάμερες και όλα τα άλλα που είπα πιο πριν) 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ΑναστασίαΣαρ είπε

Για να δούμε

S10

Τύπος οθόνης

Amoled Dynamic Amoled HDR+

Ανάλυση

1440 x 3040 px (WQHD+)

Μπαταρία 3400mAh

Κάμερα

Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας

9.8

Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών

8.2

Ποιότητα των φωτογραφιών selfie

9.0

Διαθέτει ισχυρό φλας;

9.2

Huawei P30

Τύπος οθόνης

Oled

Ανάλυση

1080 x 2340 px (FHD+)

Μπαταρία 3650mAh

Κάμερα

Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας

9.8

Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών

10.0

Ποιότητα των φωτογραφιών selfie

9.8

Διαθέτει ισχυρό φλας;

9.3

Ποιο οικονομικό

S10 ξεκινάει από τα 543€

Huawei P30 ξεκινάει από τα 462€

Στο σύνολο βλέπω πας για το P30 εκτός από την οθόνη που είναι καλύτερο το S10.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Μπορείς να κάνεις και το άλλο 

Πας σε ένα κατάστημα από τα γνωστά τα μεγάλα, και τα δοκιμάζεις από κοντά και τα δύο, ώστε να δεις ποιο σε καλύπτει καλύτερα. (αν και νομίζω θα σε τραβήξει το p30) 

:)

+πιο οικονομικό όπως λες, και είναι και πανέμορφο.(εκτος από κάμερες και όλα τα άλλα που είπα πιο πριν) 

Το πρόβλημα είναι ότι πήγα στα καταστήματα να τα δω όπως πολύ σωστά είπες,  δεν είχαν ανοιχτά κανένα από αυτά..άσε πίκρα..βλέπω yt παρουσιάσεις..😊😁 

26 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ενα θεμα αρκει για επιλογη κινητου(δεν επιτρεπεται και απο τους κανονες του forum)

Σορυ δεν το γνώριζα αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον ψαχνεις λογους να μην πας στο S10 αφου παροτι "προκριθηκε" την προηγουμενη φορα σε σχεση με το Mi 9, επιστρεφεις με νεα συγκριση.

Παρολα αυτα στην προκειμενη περιπτωση τασσομαι με τους προλαλησαντες, δειχνει προτιμοτερο ως συνολικο πακετο το P30, ποσο μαλλον αν λαβουμε και υποψην οτι ειναι φθηνοτερο (τουλαχιστον σε skroutz/best price).

Επεξ/σία από paris_chav
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως ρε παιδια δειχνει προτιμοτερο ως συνολικο πακετο το p30?

• Χειροτερη οθονη απο το S10 εχει.
  • Ασυρματη φορτιση δεν υποστηριζει.
  • Ουτε στερεο ηχεια.
  • Και δεν εχει καν καποια σοβαρη πιστοποιηση για αδιαβροχοποιηση.
  • Το τσιπακι που φοραει ειναι χειροτερο ακομα και απο τον exynos
  • δεν μπορει να τραβηξει καθολου 4κ 60fps video.
  • Εχει 6gb ram σε σχεση με τα 8gb ram του S10 και
  • αντι για micro sd,υποστηριζει nano sd.

Δεν ειναι τυχαιο γιατι τα φωτα τα τραβηξε κυριως το P30Pro.

Στις νυχτερινες και στην ταχυτητα φορτισης ναι ειναι καλυτερο(αντε λιγο και στην αυτονομια μιας και εχει μεγαλυτερη μπαταρια),αλλα σαν συνολικο πακετο ειναι χειροτερο απο το S10 μην τρελαθουμε.

Αν για χ,ψ λογους θελει να παρει το p30 κανενα θεμα(μπορει να της αρεσει η εμφανιση ή οι νυχτερινες).Αλλα οχι οτι ειναι καλυτερο σαν πακετο μην τρελαθουμε κιολας.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι λιγο καλυτερο στην αυτονομια. Ειναι πολυ καλυτερο. Αδιαβροχοποιηση μπορει να μην εχει αλλα δε νομιζω να βυθιζει καποιος το κινητο του σε θαλασσα-πισινα ακομα και αν εχει ip68. Σε splash αν πεσει νερο-καφες δεν εχει θεμα. Σε βιντεο ως γνωστο ειναι χειροτερο. Ειναι καλυτερο σε αυτονομια -κατα πολυ κιολας- και σε νυχτερινες. + ειναι φθηνοτερο. Ο επεξεργαστης αν ειναι 5% χειροτερος σε επιδοσεις νομιζω δε θα το καταλαβει κανεις ποτε. Ραμ απο 6 σε 8 διαφορα θα δεις μονο αν εχεις ταυτοχρονια 2-3 παιχνιδια τυπου pubg στη μνημη. Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις παλι δεν καταλαβαινεις διαφορα. Τα ζυγιζετε και παιρνετε.  Προτιματε αυτονιμια και νυχτερινες? P30. Προτιματε ασυρματη φορτιση-stereo ηχεια κτλ? S10.

Επεξ/σία από le_bron
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Εντελως αυθαίρετο το «δε θα δεις διαφορά σιγά» 

Δεν υπάρχει θεμα σύγκρισης κινητου 6 με 8 γίγα και κινητου που δεν τραβάει σωστό 4κ το 2019.

Υποδεεστερη συσκευη το χαβαη αλλα ο,τι θέλει ο καθένας....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Εντελως αυθαίρετο το «δε θα δεις διαφορά σιγά» 

Δεν υπάρχει θεμα σύγκρισης κινητου 6 με 8 γίγα και κινητου που δεν τραβάει σωστό 4κ το 2019.

Υποδεεστερη συσκευη το χαβαη αλλα ο,τι θέλει ο καθένας....

Δεν ειναι αυθαίρετο. Υπάρχουν τοσα συγκριτικά και ως προς την ταχύτητα και ως προς το multitasking.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γραφω ενα κατεβατο απο τα πραγματα που υστερει το p30(το απλο παντα)σε σχεση με το S10 για να καταλληξουμε οτι δεν υπαρχουν διαφορες και δεν τις καταλαβαινεις.

Κυριοι(και κυριες)η χαμηλοτερη τιμη απο εκει προκυπτει.Γιαυτο το p30 ειχε αρχικη τιμη τα 750ευρω και το S10 τα 900+.

Αυτες οι ελλειψεις που εσεις λετε οτι δεν παιζουν ρολο ειναι που ανεβαζουν την τιμη.

Οπως εγραψα πιο πανω,αν θελει για χ,ψ λογους να παρει το p30 και εχει κλεισει σε αυτο να το παρει(αν κρινω και απο τα likes).

Αλλα μην γραφουμε οτι να ναι οτι το ενα και το αλλο δεν παιζει ρολο.

Δηλαδη γραφω ποσα πραγματα που υστερει το p30(οχι γιατι το λεω εγω αλλα γιατι ετσι ειναι) και παιρνω confused emotes που δεν κολλανε πουθενα.

Το S10 σαν συσκευη ειναι περισσοτερο κοντα στο μεγαλυτερο p30pro,ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ειπε κανεις οτι δεν εχει ελλειψεις το p30. Σαφως και το s10 ειναι πιο πληρες. Aλλα το "αντε λιγο και στην αυτονομια μιας και εχει μεγαλυτερη μπαταρια" ειναι ανακριβες.Αυτο που ειπα εγω ειναι οτι υπερεχει κατα πολυ σε αυτονομια πλησιαζοντας το p30 pro ενω το s10 εχει παρομοια μη πω και χειροτερη αυτονομια απο το s10e. Δεν παιζουν ρολο μονο τα mah. Ο exynos ειναι πιο ενεργοβορος απο τον kirin + βαλε και την 4κ οθονη και εδεσε. Aυτο που ειπα εγω ειναι να ζυγισετε τις προτιμησεις σας. Αν προτιματε αυτονομια και νυχτερινες παρτε το p30. Αλλιως αν εχετε αναγκη τα αλλα χαρακτηριστικα go for the s10.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, le_bron είπε

Δεν ειπε κανεις οτι δεν εχει ελλειψεις το p30.

Ο exynos ειναι πιο ενεργοβορος απο τον kirin + βαλε και την 4κ οθονη και εδεσε. Aυτο που ειπα εγω ειναι να ζυγισετε τις προτιμησεις σας. Αν προτιματε αυτονομια και νυχτερινες παρτε το p30. Αλλιως αν εχετε αναγκη τα αλλα χαρακτηριστικα go for the s10.

Εγω δεν ειδα πουθενα παραπανω ομως να αναφερονται οι ελλειψεις του p30. Αν δεν τα εγραφα εγω,σε καποιον που δεν ασχολειται δινεται η εντυπωση οτι το P30 δεν εχει ελλειψεις.

Περαν τουτου 4κ οθονη δεν εχει το S10(το Xperia 1 εχει),1440p οθονη εχει που υπαρχει επιλογη να γυρισει και σε 1080p(που ειναι out of the box).

Ξαναδες τα πιο πισω σχολια πριν το δικο μου,δεν ειναι σωστη ενημερωση αυτη.

Τουλαχιστον ας πεταγοταν ενας να προτεινει στα ιδια χρηματα το Mate20pro που

• και ασυρματη φορτιση υποστηριζει,
  • και μεγαλυτερη μπαταρια εχει, και την πιο γρηγορη ταχυφορτιση εχει
  • και 1440p οθονη οπως το S10,
  • και τις ιδιες καλες καμερες,
  • και αδιαβροχο ειναι
  • Και notification led εχει
  • Και στερεο ηχεια εχει και ας μην ειναι παρα πολυ δυνατα.
  • Και φοραει το ιδιο τσιπακι με το p30

Εγω ομως ειδα στα απο πανω σχολια αυτο 

Στις 2/7/2019 στις 2:59 ΜΜ, stelios18120 είπε

P30 δαγκωτό για εμένα. 

Κινηταρα, φοβερές κάμερες, πανίσχυρο. 

Λες και το S10 δεν εχει καλες καμερες ή δεν ειναι ισχυρο

Στις 2/7/2019 στις 3:31 ΜΜ, saruman123 είπε

Στο σύνολο βλέπω πας για το P30 εκτός από την οθόνη που είναι καλύτερο το S10.

Στις 2/7/2019 στις 10:41 ΜΜ, paris_chav είπε

δειχνει προτιμοτερο ως συνολικο πακετο το P30,

Και οπως βλεπεις αλλα 2 ατομα βγαζουν καλυτερο στο συνολο το p30.

Ειναι τραγικο να γραφονται τετοια πραγματα και ανακριβειες σε τεχνολογικο forum.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...