ΑναστασίαΣαρ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 18 ώρες πριν, le_bron είπε Δεν ειναι αυθαίρετο. Υπάρχουν τοσα συγκριτικά και ως προς την ταχύτητα και ως προς το multitasking. Έχω καταλήξει στο s10 τελικά.. έχω αδυναμία στη μάρκα κ στα smartphones της ...😊
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, ΑναστασίαΣαρ είπε Έχω καταλήξει στο s10 τελικά.. έχω αδυναμία στη μάρκα κ στα smartphones της ...😊 Αν θες να πας σε κατι το διαφορετικο απο Samsung οπως ανεφερα πιο πισω για χ,ψ λογους τοτε αντι για το p30 μπορεις να κοιταξεις το mate20pro που ειναι οντως αριστη επιλογη στα χρηματα του,και σε καλυπτει και σε ολους τους τομεις που κοιτας(οθονη,μπαταρια,καμερα). 1
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, ΑναστασίαΣαρ είπε Έχω καταλήξει στο s10 τελικά.. έχω αδυναμία στη μάρκα κ στα smartphones της ...😊 Πάντως είσαι σταθερή στις απόψεις σου 😋😋😋 Κλασική γυναίκα 😁😁
ΑναστασίαΣαρ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Πάντως είσαι σταθερή στις απόψεις σου 😋😋😋 Κλασική γυναίκα 😁😁 Αχαχαχα, πολύ μπερδεμένη ήμουν..καμία σχέση με σταθερότητα το θέμα γιατί δεν θα δώσω 100 κ 200 ευρώ.😉😉😁 1
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Τα πραγματα ειναι απλα. Οταν ομως περιπλεκονται χωρις λογο,αυτα συμβαινουν. Μεταξυ του S10 και του p30 δεν υπαρχει πραγματικα ξεκαθαρη απαντηση γιατι μπορει το S10 να ειναι καλυτερο στα περισσοτερα αλλα χανει στην μπαταρια/αυτονομια που σε ενδιαφερει απο το p30. Αντιθετως ομως μεταξυ S10 και mate20pro και με βαση αυτα που σε ενδιαφερουν,το mate20pro ειναι η ξεκαθαρη λυση. 1
Voodooman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Για να τα ξαναμπερδέψω λίγο... Το S10 έχει curved οθόνη. Το κάνει όμορφο, εύκολο στο χειρισμό κτλ κτλ, αλλά στην πράξη χάνεις σε μέγεθος οθόνης. Το ήξερα όταν το αγόραζα και είπα να το παραβλέψω, αλλά αν υπήρχε ένα πράγμα που θα ήθελα να αλλαξω πάνω στο τηλέφωνο, αυτό είναι η curved οθόνη.
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Voodooman είπε Για να τα ξαναμπερδέψω λίγο... Το S10 έχει curved οθόνη. Το κάνει όμορφο, εύκολο στο χειρισμό κτλ κτλ, αλλά στην πράξη χάνεις σε μέγεθος οθόνης. Το ήξερα όταν το αγόραζα και είπα να το παραβλέψω, αλλά αν υπήρχε ένα πράγμα που θα ήθελα να αλλαξω πάνω στο τηλέφωνο, αυτό είναι η curved οθόνη. Και τα Huawei curved οθονη εχουν αρα μια απο τα ιδια ειναι.To S10e μονο εχει επιπεδη οθονη.
Voodooman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Και τα Huawei curved οθονη εχουν αρα μια απο τα ιδια ειναι.To S10e μονο εχει επιπεδη οθονη. Νομίζω όχι το P30. Από την άλλη, το P30 έχει αυτόν τον γελοίο τύπο κάρτας μνήμης, που, για εμένα, είναι σαν να μην έχεις καθόλου κάρτα μνήμης. 1 1
ΑναστασίαΣαρ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Στις 5/7/2019 στις 4:46 ΜΜ, Fulgore είπε Τα πραγματα ειναι απλα. Οταν ομως περιπλεκονται χωρις λογο,αυτα συμβαινουν. Μεταξυ του S10 και του p30 δεν υπαρχει πραγματικα ξεκαθαρη απαντηση γιατι μπορει το S10 να ειναι καλυτερο στα περισσοτερα αλλα χανει στην μπαταρια/αυτονομια που σε ενδιαφερει απο το p30. Αντιθετως ομως μεταξυ S10 και mate20pro και με βαση αυτα που σε ενδιαφερουν,το mate20pro ειναι η ξεκαθαρη λυση. Μπα, θα παραμείνω στην Samsung που έχω αδυναμία κ με κάλυπτε εδώ κ χρόνια..παράγγειλα το S10 😁 ευχαριστώ για όλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα