Stelaras1993 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Μιας και έπεσε το μάτι μου σε αυτό το βίντεο και καθώς έχουμε αυξήσεις στο νετφλιξ από 12 στα 14 . Είπα why not και το δοκίμασα . Αλλα έπεσα σε καποια προβληματάκια στα οποια αν και έψαξα μεσω comments κλπ του βιντεο δεν βρηκα ακρη και ειπα μηπως μπορει να βοηθησει καποιος. Αρχιζοντας μπηκα μεσω PC συγκεκριμένα google chrome κατέβασα ενα add on vpn και εβαλα χώρα τουρκία ετσι μπηκα μου βγαλε την φθηνότερη τιμη προχώρησα με ελληνική καρτα και εφτασα σε σημειο οπου μου ζηταει τηλεφωνο τουρκικό , η σημαία για το τηλεφωνο οπως λεει στο video δεν αλλαζει. Ετσι λοιπον το εκανα και μεσω android τηλεφώνου (οπως μας λεει στο comment που εχει καρφιτσώσει ο uploader του βιντεο) αλλα και παλι το σημαιάκι για να βαλω ελληνικό τηλεφωνο δεν εχει επιλογη να αλλαξει. Ερώτηση 1) ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να ξεπεράσω αυτο το βήμα πως αλλαζει αυτο το σημαιάκι ; Ερωτηση 2) μετα απο πολλες προσπαθεις μεσω κινητου εφοσον έβαζα την καρτα και με πηγαινε στο βήμα οπου ζηταει τηλεφωνο και κολλούσα αυτην την στιγμη οταν παω να το ξανακάνω μου λεει οτι υπαρχει προβλημα με την καρτα.... Εαν και εφοσον συνεχισει να υπαρχει προβλημα με αυτην την καρτα και δεν μπορω να περασω γενικα ελληνική καρτα (οπως γράψανε πολλοι σε comments οτι εχουν το ιδιο προβλημα) τι κανω; φτιαχνω καπως καποια εικονική καρτα και την φορτιζω; ποιος ειναι ο πιο easy τροπος; Ευχαριστω πολυ... Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από Stelaras1993
kage Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Να κανετε report στον αμπαλο που βγαζει λεφτα απο σας λεγοντας μλκς 1
Stelaras1993 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 δεν αλλαζει... τις διαβασα οτι και να εκανα θελει τουρκικό αριθμο... αυτο που λεει μαλλον ειναι πατσαρισμενο και δεν μπορεις να δηλώσεις εν τελη ελληνικο αριθμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις