Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι νεος χρηστης του νετφλιξ και ειμαι στο απλο προγραμμα hd, σκεφτομαι να παω στο uhd μιας και πηρα το πασχα 4κ μονιτορ, θελω να ρωτησω τα εξης:

1. Αξιζει ποσες σειρες και ταινιες ειναι διαθεσιμες σε 4κ ?
  2. Αν αργει λιγο η συνδεση μπορεις να πατησεις pause και να αφησεις λιγο να φορτωσει οπως κανεις στο ΥΤ ?
Δημοσ.

Απο την αποψη οτι μπορεις να  μοιραστείς το account σου με 4 ατομα εαν κανεις το upgrade  και να σου βγαινει 3.5 το μηνα και να εχεις ταυτόχρονα Uhd 4k hdr και γενικα οτι καλυτερο μπορει να σου δωσει το νετφλιξ αξιζει.  Τωρα αμα θες να το εχεις μονος σου αμα σε παιρνει οικονομικα γιατι οχι δεν ειναι κακο εγω βλεπω διαφορα στις uhd. 2)   Ναι μπορεις εννοειται πως κανει buffering. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stelaras1993 είπε

Απο την αποψη οτι μπορεις να  μοιραστείς το account σου με 4 ατομα εαν κανεις το upgrade  και να σου βγαινει 3.5 το μηνα και να εχεις ταυτόχρονα Uhd 4k hdr και γενικα οτι καλυτερο μπορει να σου δωσει το νετφλιξ αξιζει.  Τωρα αμα θες να το εχεις μονος σου αμα σε παιρνει οικονομικα γιατι οχι δεν ειναι κακο εγω βλεπω διαφορα στις uhd. 2)   Ναι μπορεις εννοειται πως κανει buffering. 

μονος μου θα το εχω, οι νεες σειρες ειναι σε 4κ η μονο οσες ειναι παραγωγη νετφλιξ ? α ωραια γιατι η γραμμη που δεν ειναι στα 25ΜΒς που θελει για 4κ και φοβομουν οτι θα λαγκαρει συνεχεια.

Δημοσ.

δεν εχεις θεμα με 24αρα ενα ατομο. Οι νέες σειρές αναλογως την σειρα καποιες ναι και καποιες οχι. Συνήθως  νεεσ ταινίες βγαινουν σε uhd παραγωγής νετφλιξ, γενικα δεν εχω παρατηρήσει και πολυ ποιες ειναι 4κ ποιες οχι . Παντως δεν ειναι μεγαλος ο αριθμος 

Δημοσ.

Θέλει περίπου 12Mbps το 4Κ και όχι όσο γράφει. Επίσης, έχει κι άλλες απαιτήσεις από θέμα υπολογιστή, browser κλπ. που καλό είναι να τις δεις και αυτές. Buffering περίπου όπως στο YouTube. Δεν θα φορτώσει όλο το βίντεο αν το αφήσεις, αλλά max το 1/6 της διάρκειας. Οπότε αν δεν έχεις τόσο καλή γραμμή, μπορεί να μην καταφέρεις να το δεις σωστά. Πάντως δεν έχει πολύ 4Κ περιεχόμενο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2160p=4k θελει 15.26Mbps δεν ξερω αν με pause συνεχιζει να κατεβαζει σαν youtube.. νομιζω ουτε το youtube κατεβαζει ολο το υπολοιπο αλλα μερικα sec/min ακομη

Επεξ/σία από kage
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...